FBR18 112 Napisano March 22, 2010 Share Napisano March 22, 2010 Pa po možnosti s kakšnimi GTR-ji ker se jih nič ne vozi Link to post
gregor vodicar 476 Napisano March 22, 2010 Share Napisano March 22, 2010 Jest bi predlagu kšn epsilou euskadi (ala lemans avti) pa kšn lemans 1979 progo, k je res huda Link to post
gregor vodicar 476 Napisano March 23, 2010 Share Napisano March 23, 2010 Ker nas je Maxl "pregnal" z napačne teme, bi nadaljeval tukaj. Jest sem vsekakor zainteresiran za kakšno večurno dirko z menjavami dirkačev. Sam za tako dirko bi se nas pa res mogl precej nabrat (vsaj 20) Igral bi rfactor, ki dopušča takoimenovani hot-swaping, najbrž kšn gtr mod pa eno dobro stezo (lemans 79, road america, mid-ohio,...po dogovoru :wink: ). Dirka bi potekala podnevi in ponoči. Napište če ste zainteresirani. Lp! Link to post
MirO 67 Napisano March 23, 2010 Share Napisano March 23, 2010 GREGOR nordschlife si pozabu , madona sem pa zainteresiran Link to post
FBR18 112 Napisano March 23, 2010 Share Napisano March 23, 2010 Jp... bi šlo... zdaj če nas bo res saj nekaj... npr. 8 je res čisti minimum... raje več... ker 4 avti na pisti ni nč... Link to post
gregor vodicar 476 Napisano March 23, 2010 Share Napisano March 23, 2010 GREGOR nordschlife si pozabu , madona sem pa zainteresiran Hehehe...samo čaku sm te kdaj boš to napisu Men osebno je huda proga, sam se mi zdi, da bi bla za večino pretežka (v smislu tega, da je predolga) in si je težko zapomnit ovinke, kar pa je za dirkanje ponoči zelo pomembno. Jest osebno bi najraje dirkal na lemansu, k je nek sinonim za takšne dirke. Link to post
SchumacherM 58 Napisano March 23, 2010 Share Napisano March 23, 2010 Ni lih slaba ideja..LeMans se sliši kr fajn. Link to post
Rok Lainšček 4 Napisano March 23, 2010 Share Napisano March 23, 2010 Na mene tudi lahko računaš... Kar se pa tiče proge...gremo v Katarju...proga je čisto easy, pa še reflektorji so (moj predlog) Link to post
gregor vodicar 476 Napisano March 23, 2010 Share Napisano March 23, 2010 Pol je brezveze d mamo ponoč če so reflektorji Link to post
MirO 67 Napisano March 23, 2010 Share Napisano March 23, 2010 FANTJE zadeva je takšna , da pravjo kdor ni odpelu TT otok man , ni pravi moto race driver , tko tud pravjo za Nordschlife za avto race driverje ,to je klasika, vem pa da vsi k se bavjo z avto moto športom,pravijo da ta rek drži. Šlajfa pa tudi ni nek problem in je res idealna za vstrajnostno dirko-no moj predlog. :wink: ni mi pa jasno koliko časa bi naj bila dirka , 3 ure mogoče ali več????? in menjava na pol ure, cca Link to post
gregor vodicar 476 Napisano March 23, 2010 Share Napisano March 23, 2010 Ne vem kolk časa..pomoje bi blo idealno tam okoli 4 ure.. pa menjave na pol ure al pa eno uro..(stvar dogovora) Link to post
Oxy 11 Napisano March 23, 2010 Share Napisano March 23, 2010 Ja jaz sem tudi za šlajfo meni osebno najboljša proga da ji ni para in se je res malo vozi. Pred leti smo jo vozili z gt avtomobili in mislim da je to tudi najboljša varianta. Za ure pa ne vem no jaz osebno sem nekje za 3,4 ure. Link to post
MirO 67 Napisano March 23, 2010 Share Napisano March 23, 2010 normalno,stvar dogovora,dejmo rečt in odpelmo, sej no bo nobenga rit koštalo :wink: se pa strinjam 4 ure (naredimo na 24h termin) in menjava (v teamu) po želji. sem za to varijanto, samo ne odlašat, ker čas na vrtovih prihaja,tam je pa tud luštno v teamih,(mi pa smeškoti falijo tm na desni strani ko ni nekih kriglov zraven-mal za fan). pa nej da en na glasovejne kero progo in kolk časa in mod pa GASSSSSA Link to post
FBR18 112 Napisano March 24, 2010 Share Napisano March 24, 2010 Hehe... se povsem strinjam z MirOom. Men se zdi celo Šlajf bolj primeren ravno zaradi dolžine... ne rata dolgočasen kar tako, roke polne dela skos razen na neskončni ravnini, kjer se pa pozna koncentracija. Link to post
gregor vodicar 476 Napisano March 24, 2010 Share Napisano March 24, 2010 Joj fantje dejte razmisljat mal:P Šlajfa nima dzabe vzdevka green hell! Proga je ful tezka in pomoje ni nobenmu point dirkat se proti 2 dirkalnikom, k ostali se bojo po verjetnosti kmal zabil, k jih vecina pac verjetno ne bo nardila vec k 10 krogou, plus se to je da se bo nardila ful velikka razlika med dirkaci ravno zaradi zahtevnosti proge. Jest sm se zmeri za lemans, ki je krajjsa priblizno za polovico pa ful lazja je, oz ima veliko manj ovinkov, je pa vecina od teh zelo hitrih in zahtevnih, prav tako ima eno zelo dolgo ravnino kjer imas cca slabo minuto casa za oddah. moj predlog glede moda je epsilon euskadi oz. lemans series pa da usi dirkamo z gt2 avti pa še en malo lažji mod za peljat Megane Trophy. Lp! Link to post
Recommended Posts