mAxL 1 106 Napisano October 19, 2009 Avtor Share Napisano October 19, 2009 Zdaj bo malce več povdarka na RACE On. Link to post
edgeslo 1 162 Napisano December 1, 2009 Share Napisano December 1, 2009 Me čist tako zanima, a kdo od naših vozi na raceconnect.com in kakšne so izkušnje ... Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano December 21, 2009 Share Napisano December 21, 2009 http://forum.racedepartment.com/america ... -info.html Jaz sem se prijavil. Je mogoče še kak interesant pa naredimo eno ekipo? Link to post
MatejMejak 11 Napisano December 21, 2009 Share Napisano December 21, 2009 Js bi...sam a si vidu da so dirke ob 2h zjutraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano December 21, 2009 Share Napisano December 21, 2009 Ob treh v bistvu. Itak je pa to na 14 dni... Pa samo 6 eventov... Link to post
edgeslo 1 162 Napisano December 24, 2009 Share Napisano December 24, 2009 če je tole na vikende, grem jaz s tabo v team če hočeš Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano January 16, 2010 Share Napisano January 16, 2010 No ATCC liga se počasi začenja. Sedaj so prekvalifikacije, ki bojo potekale do 27.1.2010. Nato pa je 29. že dirka na dveh serverjih. Najboljših 24 na #1 ostali na #2. Čisto najslabši se ne bojo mogli udeležit, če bo prepolno. Trenutno mi kaže kar dobro. Sicer so prekvalifikacije odprte 24ur, vendar sem trenutno na 2. mestu. Aja BTW, prekvalifikacije potekajo na dirkališču Manfield. S hondo sem imel najboljši čas 1.08.9xx, z volvotom pa 1.08.5xx Tudi dost bolj konstantno lahko pelem volvota kot pa Hondo Je pa kul tukaj, ker lahko vsako dirko izbereš s katerim avtom boš fural. Link to post
Perce 2 Napisano January 22, 2010 Share Napisano January 22, 2010 Poštovani vozači, ljubitelji simulacija vožnje i automoto sporta uopšte, nk.simRacing virtuelni trkački ogranak sajta nacionalnaklasa.com 7. godinu zaredom organizuje virtuelne trkačke Lige za sve zainteresovane sim-trkače sa naših govornih prostora. Ovim putem pozivamo sve fer, duhom vedre vozače sa našeg govornog područja da nam se pridruže u nečem malo drugačijem, malo starijem, sirova konjska snaga bez pomoći moderne elektronike, na ispitu su prave sposobnosti vozača! Uzmite učešće i odmerite se sa najboljim virtuelnim vozačima sa ovih prostora! Predstavljamo Vam: nk PnG 60s (NacionalnaKlasa Power and Glory šesdesete) Simulacija: GTR2 v1.1.0.0 Modifikacija: Power and Glory 2.1 Automobili na raspolaganju: Alfa Romeo 1300 snaga: 174KS težina: 830Kg maksimalni broj obrtaja motora: 7500RPM broj stepena prenosa: 5 pogon: na zadnjim točkovima Ford Mustang BSCC snaga: 332KS težina: 1330Kg maksimalni broj obrtaja motora: 6000RPM broj stepena prenosa: 4 pogon: na zadnjim točkovima Lotus Cortina snaga: 162KS težina: 835Kg maksimalni broj obrtaja motora: 7500RPM broj stepena prenosa: 4 pogon: na zadnjim točkovima Mini Cooper 1275S snaga: 162KS težina: 835Kg maksimalni broj obrtaja motora: 7500RPM broj stepena prenosa: 4 pogon: na prednjim točkovima Vrhunska fizika ove simulacije i moda je već dobro proverena, fantastičan osećaj adrenalina, brzine i bliskog trkanja je zagarantovan! Izdvajamo: [-] test + 6 zvaničnih trka. [-] Profesionalni server za održavanje trka. [-] 24/7 otvoren server za treninge i druženje. [-] Profesionalni pristup organizaciji sa sportskim i tehničkim pravilnikom. Test trka se održava 24.01.2010 u 21.15h Prva zvanična trka 31.01.2010. Pravila takmičenja i sve sto vam je potrebno možete naći u zvaničnim propozicijama. (klikni na link) Ukoliko imate dodatnih pitanja ovo je naš zvanični Forum. Očekujemo vas... ...na virtuelnom trkačkom gridu! Kako sve to izgleda bolje ćete saznati ako pogledate ovaj video klip sa isečkom onoga što vas u najmanju ruku očekuje. Link to post
Laki Sultan 0 Napisano January 30, 2010 Share Napisano January 30, 2010 SIGN IN FOR YUGO CHAMPIONSHIP HERE -> http://5wl.21.forumer.com/viewtopic.php?t=106&start=30 SWL YUGO PROMO FOR MORE INFORMATION http://www.swl.tripod.com/ Link to post
gregor vodicar 476 Napisano March 11, 2010 Share Napisano March 11, 2010 A bi bil kdo zainteresiran za dirkanje v eni "makedonski" f1 ligi? Uporabljajo rft mod, podobna pravila kukr mi. Sama organizacija je sicer na nižjem nivoju kot pri nas (moje mnenje), se pa dirka brez pomoči, oz. samo avtomatska sklopka. Dirke imajo dolge 50%, poraba benza in obraba gum je na 2x. Zaenkrat je prijavljenih mislim da okoli 15. Dirke so v ponedeljek zvečer, se pravi točno 2 dni pred našo dirko na istih progah, tko da si to lahko uzamete kot dober trening Iščem kandidata d bi bil z mano v eni od še prostih ekip:) http://5wl.21.forumer.com/viewforum.php?f=8 Lp! Link to post
Rok Lainšček 4 Napisano March 13, 2010 Share Napisano March 13, 2010 Za zdaj nama dobro kaže...uradno imava 2. in 3. najboljši čas Link to post
gregor vodicar 476 Napisano March 22, 2010 Share Napisano March 22, 2010 Glasovanje je potrdilo, da uporabimo Le-mans Series mod, tako da bomo sedaj izvedli še glasovanje za klaso. Trajanje tega glasovanja je 3 dni, se pravi do srede zvečer, v četrtek se bojo začele pobirati prijave. Zraven bojo še točna navodila za uporabljanje hot-swap sistema. Do sedaj znana pravila oz. izbira prog, dolžine dirke. Mod: Le-mans Series Proga: Avtodrom Most Dolžina dirke: 3h Pomoči: Avtomatska sklopka Ostala pravila: - V ekipi sta dva dirkača, ki se izmenjujeta pri vožnji kadarkoli želita, vendar mora vsak odpeljati minimalno 33% (1 ura) dolžine dirke. -Vozilo se bo tako podnevi, kot tudi ponoči. Lep pozdrav! Link to post
Recommended Posts