Sawyer 0 Napisano October 1, 2009 Share Napisano October 1, 2009 GTR2 se mi tak zdi dosti boljši kot kajkoli lahko rFactor ponudi. Sranje je le da netcoda ni na istem nivoju kot rFactor. Tak da nevem, nisem še sicer probal dobenih GTR style modov za rfactor razen enega Porshecup enkrat. RACEja še pa nimam ampak verjamem da je na nivoju. Link to post
gregor vodicar 476 Napisano October 2, 2009 Share Napisano October 2, 2009 Ali bo ta ponedeljek dirka z gtr2? Lp Link to post
SchumacherM 58 Napisano October 3, 2009 Share Napisano October 3, 2009 Kateri Donnington se vozi? GP ali National ? mAxL EDIT: GP Link to post
Sawyer 0 Napisano October 3, 2009 Share Napisano October 3, 2009 Bo kakšno prvenstvo v tej kategoriji ali je špil že precej zastarel? Link to post
cresh 0 Napisano October 4, 2009 Share Napisano October 4, 2009 matr jst tale GTR2 še kr ne morm zrihtat da bi online delu. Zdej mi za vsak server napiše da nimam tapravo verzijo. Pa dal že vse patche dol k je možn pa še kr ne dela. Katermu kej sanja? Link to post
SchumacherM 58 Napisano October 4, 2009 Share Napisano October 4, 2009 Patch moraš skor ziher met US ( ameriški ), reazn če maš evropsko izdajo špila, igra mora bit v simulation mode pa ono serijsko met tapravo, pa lobby patch. Link to post
gregor vodicar 476 Napisano October 4, 2009 Share Napisano October 4, 2009 Bo kakšno prvenstvo v tej kategoriji ali je špil že precej zastarel? Močno upam da bo, ker se mi zdi špil kljub precejšni "starosti" precej boljši od veliko bolj popularnega rFactorja(kar se tiče turnih avtomobilov). Lep pozdrav! Link to post
UrosL 8 Napisano October 4, 2009 Share Napisano October 4, 2009 Določeni rF modi so zelo na nivoju (primer: EnduRacers Modding Team) in s primernimi dodatki (beri: RealFeel FFB plugin) je vožnja fenomenalna izkušnja. Je pa res, da je "out of the box" GTR2 boljši od rF. Link to post
Sawyer 0 Napisano October 4, 2009 Share Napisano October 4, 2009 Tega pa bom potegno da naredim primerjavo. Problem GTR2 je nekvalitetni online element. SimBin je takrat kupo samo gmator od ISI ne pa tudi netcode. Te so pa svojo spacali in je rezultat takšni kakeršmi je. Dosti problemov, interpolacije ni, server obremenjuje procesor nenormalno, pingi so prav smešni. Noja, če bi se dalo te avte in ceste v enaki kvaliteti dobiti v rFactorju nebi bilo niti tak slabo. Link to post
UrosL 8 Napisano October 5, 2009 Share Napisano October 5, 2009 Tu imaš uraden forum za EnduRance Series Mod, kjer med drugim najdeš tudi prvi fix (v1.1). Aja, pa ne pozabi prebrati uradnega PreberiMe, ker imaš tam lepo vse zapisano, kako pravilno nastaviti RF plugin ipd. Lp, U. Now, back on topic... Link to post
fitipalDDi 3 Napisano October 5, 2009 Share Napisano October 5, 2009 Kje se najdejo keri solidni setup-i? Link to post
gregor vodicar 476 Napisano October 5, 2009 Share Napisano October 5, 2009 Nism nč po netu gledou in sm jih raj kr sam naredu..drugač pa mal pogooglej pa boš zihr kej najdu. Lp Link to post
fitipalDDi 3 Napisano October 5, 2009 Share Napisano October 5, 2009 a je server že gor .. ura je 20:32 .. ker meni ga ne najde .. je kera fora da nem pol zvisu ... Link to post
PEK 2 291 Napisano October 5, 2009 Share Napisano October 5, 2009 Kolk serverjev pa najde v lobbiju? Če jih pod 20 potem verjetno nimaš izbrane simulacije ampak arcade... drugače mislim da bi ga mogu vidt, vodičar je gor. Link to post
fitipalDDi 3 Napisano October 5, 2009 Share Napisano October 5, 2009 18 mi jih najde ... kaj pa naredim da bo delalo tako kot mora ... Link to post
Recommended Posts