mAxL 1 106 Napisano September 18, 2009 Share Napisano September 18, 2009 To ni liga, temveč posamezna dirka. Na prvi strani klikni nGT, ter se vpiši spodaj (v kolikor hočeš peljati). Citiraj Link to post
gregor vodicar 476 Napisano September 18, 2009 Share Napisano September 18, 2009 A bo mogoče kkšn server u kratkem da probam če mi dela? Citiraj Link to post
Mouly 2 Napisano September 18, 2009 Share Napisano September 18, 2009 Ja to tud mene zanima, če bi se lahko postavlo en testni server da mau sprobamo če dela in kako dela! Citiraj Link to post
Robert_S 102 Napisano September 18, 2009 Share Napisano September 18, 2009 Kok močn net rabš za ene 10 folka ? Citiraj Link to post
Sawyer 0 Napisano September 19, 2009 Share Napisano September 19, 2009 Sem postavo en trening server. Probajte kak dela. Slo-Racing brez passworda. patch EU 1.1.0 in lobby patch. Upam da je dovolnj za joinanje. Citiraj Link to post
gregor vodicar 476 Napisano September 19, 2009 Share Napisano September 19, 2009 a lahko prosim dobim link od tega patcha 1.1.0 eu..? Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano September 19, 2009 Share Napisano September 19, 2009 http://www.nogripracing.com/details.php?filenr=2099 prijav se na nogrip če še nisi Citiraj Link to post
gregor vodicar 476 Napisano September 19, 2009 Share Napisano September 19, 2009 a bi lahko prosim nekdo tukaj dal gor use linke kar rabm?ker jest se enostavno ne morem konektat na noben server.pousod piše incompatibile version.slovenskega serverja pa niti najdu nism.a je mogoče kle kšna varianta taka kot pr rf d upišeš ip pa ti poišče? Citiraj Link to post
Sawyer 0 Napisano September 19, 2009 Share Napisano September 19, 2009 Kolko vem ni. Ker vse laufa izključno preko lobbya in CDkey zarad piratske protekcije. Moraš pa imeti špil nastavlen na simulacija in ne novice ali semi pro, ker drugače sploh ne kaže polovico serverov. Predvidevam da se igra tu na sim? http://www.gamershell.com/download_17017.shtml 1.1.0 http://simracing-mods.de/simracing-news ... obby-patch LOBBY Citiraj Link to post
Ale 472 Napisano September 19, 2009 Share Napisano September 19, 2009 Gregor, mislim da vem v čem je problem. A maš mogoče ameriško verzijo spila? Tut jaz sem mel tak problem, k sem špil iz Amerike naročil. Če maš slučajno tako verzijo, pol rabiš drugačen patch. (Hm...zdej sem se spomnil, da moram jaz tut probat, če mi sploh dela z novim patchem ) V glavnem...jaz sem si naložil patch, ki ga dobiš na spodnjem linku, pol je pa delal. GTR2_1100_US_Update.exe http://files.race2play.com/index.php?path=gtr2/ Citiraj Link to post
Mouly 2 Napisano September 20, 2009 Share Napisano September 20, 2009 Ja jst sm tud probov če mi dela MP, pa tud men napiše incompatible game versions! Pa sm dau gor lobby pach, probov sm z EU in US pachom pa je isto! Probov sm tud GTR online functionality Pach, k je pod US pachom pa je isto! Zdej morm najbrš nekje staknt evropsko verzijo tega špila! Citiraj Link to post
DenIIs 0 Napisano September 20, 2009 Share Napisano September 20, 2009 Tudi sam imam probleme s tem. Sicer mi gre na nekatere serverje, vendar na tiste ko je največ ljudi gor mi ne gre. In kako naj vem če imam ameriško oz. evropsko verzijo igre? Citiraj Link to post
Mouly 2 Napisano September 20, 2009 Share Napisano September 20, 2009 Ok, sem sprobov pa dela! Hvala za link! Zdej lahku treniram naprej! Citiraj Link to post
Mouly 2 Napisano September 20, 2009 Share Napisano September 20, 2009 No, zdej mam en manjši problem, samo nevem če bo znal kdo pomagat (če se da sploh kaj nardit). Vsake tolko časa mi GTR 2 čist zamrzne, pa morm pol zaklučt proces, če sploh pridem v namizje, če pa ornk zamrzne morm pa comp resetirat! Zdej nevem al je to zaradi čudne verzije igre ali je pa zaradi mojga compa ki je že mau star. Citiraj Link to post
Ale 472 Napisano September 21, 2009 Share Napisano September 21, 2009 In kako naj vem če imam ameriško oz. evropsko verzijo igre? Em...nimam pojma. Tut jaz nisem vedu, da obstajata 2 verziji, dokler nisem vidu, da sta 2 različna patcha. Pol mi je pa postalo jasno da imam US verzijo, ker sem dobil špil iz Amerike. Citiraj Link to post
Recommended Posts