Paps 597 Napisano November 1, 2011 Share Napisano November 1, 2011 Jože pomojem da je nekdo v tem forumu neki promov prlimov. Mal pobrskej, se lih ne spomnem katera stran. Citiraj Link to post
MatejMejak 11 Napisano November 2, 2011 Share Napisano November 2, 2011 No tako...sem že porabu tiste bonus $ in si nabavu Mustanga (in par prog), pobral kupljen content in par minut kasneje (po par krogih spoznavanja proge in nato pobranem setupu ) se že znašel na štartu dirke. Prva dirka nasploh na progi, prvič v tem avtu in prvič rolling start. Mislil sem, da bom štartal čist odzadi, ker nisem mel Q, sam očitno jih ni mel noben, ker me je postavlo na 8. mesto (od 17ih). Prvi, ki je bil pred mano je bil bolj zgubljena duša in je opletal po progi malo, tako da sem ga prehitel po njegovi napaki. Za tem sem dva prehitel, ko sta se znašla v pesku in nato še 2 v naslednjih nekaj krogih s prehitevanjem po notranji strani v ovinku in na zaviranju. Čas kroga sem tekom dirke spustil z 1:22.5 na 1:21.5 (rekord v 15. krogu šele). Na koncu 2. mesto in en lep nasmešek na obrazu, po tem, ko sem bil malo skeptičen, kako se bojo ta ameriška jajca vozila PS: zakaj mi na dashboardu v avtu piše zmeri "Fuel: 000"? Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano November 2, 2011 Share Napisano November 2, 2011 Nice. Mustang zna bit zakon Zdle sva pa z Jeričem odpeljala eno MX-5 dirko. Zelo napeta dirka, čeprav sem jih v prvem ali drugem krogu nekako skupil in se po kontaktu z drugim zavrtel. Nakoncu mi je iz zadnjega mesta v zadnjem krogu uspelo prehitet Jeriča in končal sem na 3. mestu. Zakon! Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano November 2, 2011 Share Napisano November 2, 2011 Evo pa ni treba več avtov imet ki jih nočeš Multi-Class Racing - For multiclass series (this does not apply to hosted or tournaments) you no longer need to own all of the cars in order to participate or spectate. You do need to own at least one of the cars. For example, season 4 of the GRAND-AM series will run the DP and the Mustang. If you own either the DP or the Mustang you will be able to join any of the sessions to race (or watch). Your available selection of cars to drive will be limited to what you have purchased but the system will allow you to download the others car(s) so the sim can render everything properly. Tole sem čakal..sam da bo dober : Chevrolet Corvette C6R - Now has the New Tire Model. - Pit limiter graphical effects enabled. - Position lights for 2nd place reversed Citiraj Link to post
MatejMejak 11 Napisano November 2, 2011 Share Napisano November 2, 2011 In kdaj to začne veljat, ker sem hotel it eno mixed mazda/jetta in ne morem - mi piše "Content required" (progo Okayama mam že od nakupa igre). Igra naj bi bla tudi up to date, čeprav zadnji update (ki naj bi danes prišel) ne vem če sem dal. Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano November 2, 2011 Share Napisano November 2, 2011 Ne vem, če je že danes kak update bil. Meni se ni nič posodabljalo ... Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano November 2, 2011 Share Napisano November 2, 2011 Jutri ob 18h bo vse tole : http://members.iracing.com/jforum/posts/list/1821548.page Citiraj Link to post
MatejMejak 11 Napisano November 2, 2011 Share Napisano November 2, 2011 Aha..sem mel v glavi, da bo dans update. Sam je pa kr lep seznam Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano November 2, 2011 Share Napisano November 2, 2011 Ja Je kar trajal da sem prebral Pridte zdle Mazdo furat, če se komu da. Mogoče bomo v istem splitu Citiraj Link to post
Paps 597 Napisano November 2, 2011 Share Napisano November 2, 2011 Super update za jutr! Citiraj Link to post
Killer_B 87 Napisano November 2, 2011 Share Napisano November 2, 2011 In kdaj to začne veljat, ker sem hotel it eno mixed mazda/jetta in ne morem - mi piše "Content required" (progo Okayama mam že od nakupa igre). Igra naj bi bla tudi up to date, čeprav zadnji update (ki naj bi danes prišel) ne vem če sem dal. Če hočš mixed class vozt moraš imeti kupljena oba avta. Citiraj Link to post
Paps 597 Napisano November 2, 2011 Share Napisano November 2, 2011 Marko, od jutr naprej ne več. Citiraj Link to post
Paps 597 Napisano November 3, 2011 Share Napisano November 3, 2011 Evo Outlon Park: 2 Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano November 3, 2011 Share Napisano November 3, 2011 Komi čakam, da pridem jutri domov! Evropska dirkališča so mi zakon, britanska še posebej. Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano November 3, 2011 Share Napisano November 3, 2011 Jaz pa da serverje nazaj postavijo da si končno naložim vse skupaj na nov PC... pol pa dopust 1 teden in ne mrdam stran od volana Citiraj Link to post
Recommended Posts