play 502 Napisano October 30, 2011 Share Napisano October 30, 2011 iRacing.com – First Motegi Preview Vir www.virtualr.net iRacing.com has released a first preview of the Twin Ring Motegi, the third Japanese race track to make it into iRacing. Motegi is a highly versatile racing facility, featuring a 1.5 mile oval that has hosted several Indy Car races as well as a 4.8 kilometer road course including 14 corners. Aside from Motegi, iRacing is also working on Oulton Park, first footage of that is expected to surface in the next iRacingTV episode. Furthermore, the guys are busy adding new graphical details such as animated driver arms, pit road objects and track animations. Citiraj Link to post
Paps 597 Napisano October 31, 2011 Share Napisano October 31, 2011 Week13 in standardni dogodek Citiraj Link to post
Killer_B 87 Napisano October 31, 2011 Share Napisano October 31, 2011 Dogodek je bedn ja.....sam je pa vrhunski posnetek. Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano October 31, 2011 Share Napisano October 31, 2011 Hehe mater ta mazda je take barve kot moja Sam nisem bil jaz... posnetek pa je prva liga! Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano November 1, 2011 Share Napisano November 1, 2011 Če bi kdo testiral CSR Elite in ga po testu kupil za 50% vrednosti.... http://members.iracing.com/jforum/posts/list/1821239.page Citiraj Link to post
Paps 597 Napisano November 1, 2011 Share Napisano November 1, 2011 Se prav jst že odpadem, ker nimam PS3 pa Xbox Citiraj Link to post
MatejMejak 11 Napisano November 1, 2011 Share Napisano November 1, 2011 OK..malo pozno sam ajde. Konec septembra je bla una akcija, da ko si kupu 3 stvari, si dobu poleg običajnega popusta še 15 iRacing kreditov. Takrat sem kupil jaz 3 proge menda ampak teh kreditov še vedno nimam . Na support sem že poslal zakaj, sam odgovora nism nikoli dobil (email sem poslal ene 3 tedne nazaj). Mogoče veste kako je s temi krediti in kolko časa se ponavadi čaka na kak odgovor? Citiraj Link to post
Paps 597 Napisano November 1, 2011 Share Napisano November 1, 2011 Poglej si raćun, ki si ga dobu na mejl. Bi mogu met promocijsko kodo. To vpišeš v Cart kjer kupuješ proge in avte. In kao kupiš. Potem kredite vidiš v svojem računu. Citiraj Link to post
MatejMejak 11 Napisano November 1, 2011 Share Napisano November 1, 2011 Nobene promocijske kode ni Citiraj Link to post
Paps 597 Napisano November 1, 2011 Share Napisano November 1, 2011 Čudno, pol morš pa pač počakat da ti odpišejo. Ponavad kake 3 dni traja da odpošlejo nazaj. Vsaj pri men je blo tko. Dej poglej v My Account če maš kaj pod: iRacing.com™ Dollars and iRacing.com™ Credits are for use within the simulation service only and under no circumstances available for any other exchange including any form of currency or items in the iRacing e-commerce retail store. iRacing.com™ Dollars: $0.00 What's this? iRacing.com™ Credits: $0.00 What's this? Citiraj Link to post
MatejMejak 11 Napisano November 1, 2011 Share Napisano November 1, 2011 V My Account nimam nič, zato sem jim poslal mail. Nazaj sem pa dobil samo, da so moj mail prejeli (to je blo 9.10.) PS: kje na strani je Settings Panel Citiraj Link to post
Paps 597 Napisano November 1, 2011 Share Napisano November 1, 2011 Če oba isto mislva za Settings je to pod RACE. Tist zobnik Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano November 1, 2011 Share Napisano November 1, 2011 Da ti slučajno ne meče v junk mail ? Jaz sem do sedaj dobil vse credite ki sem jih zaslužil, mi je pa prvič mail z promo codo letel v junk Citiraj Link to post
MatejMejak 11 Napisano November 1, 2011 Share Napisano November 1, 2011 OMG!! Sem ti že mislu odpisat, da sem spam že pregledal, pa zdej najdem promo mail . Hvala Citiraj Link to post
SkyNet 21 Napisano November 1, 2011 Share Napisano November 1, 2011 Btw, a ma kdo kakšen promo code za naročnino? Citiraj Link to post
Recommended Posts