Skoči na vsebino

Splošna debata - iRacing

mAxL

Recommended Posts

Agressor: Week 13 je namenjen izdaji popravkov, malih tekmovanj za kredite ter za zadnjo možnost da pridobiš višjo licenco. Tko je pač že od začetka. Sezona tako traja 12 tednov. 13 teden pa ponavad folk vzame za pavzo al pa testiranje novih prog/avtov, ki jih v tednu izdajo.

• Odgovori 5,2k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Danes odpeljal prvo GrandAM dirko z mixed class. Moram rečt, da sem si naredu celo paniko - preden joinaš session piše, da je 50 min. Potem grem not, nalijem cca 15 litrov več bencina kokr se mi je zd

Pogled znotraj novega bolida

Post of the year

Posted Images

Včeraj sva z Murnom sodelovala na eni podobni dirki (crash day) :P

Tale week 13 je res crash festival, samo je pa luštno videt po 30 in več avtov na štartu :D

PS: Play-a sem očitno čist zasvojil ... A že veš kdaj dobiš PC ?

Včeraj sva z Murnom sodelovala na eni podobni dirki (crash day) :P

Tale week 13 je res crash festival, samo je pa luštno videt po 30 in več avtov na štartu :D

PS: Play-a sem očitno čist zasvojil ... A že veš kdaj dobiš PC ?

Ne na podobni ampak na točno tej :D Jst sm tle tista zelena mazda #30 k se po travi čist počas pele :D

Še par dni pa je konec... komaj čakam da se spet začne sezona bom vsaj kakŠno dirko priŠel do konca brez praske na avtu :D

A se že ve a bo Oulton park tud z novim buildom al kasnej?

Tut jst sm že naroču. Pa Sebring pa Jetto. Za jetto mi je mal žal. Sekret od avta.

Aja učer sm pa jst dve odpelal. Eno očitno s Papsem eno pa s tabo Sašo.

EDIT:

šele zdj vidm, kako si se unmu izognu. Svaka čast. To je pa en boljših manevrov kar sm jih vidu sploh

Kaj zdej k rajcaš edgeslo, kaj čem, čakam na tvojga brata, bo on povedal kaj naj kupim,sem mu dal int stran ,kjer lahk dobim,pa bo kr on povedal, kaj naj vzamem, da ga ne bomo zasrali.! [ok]

OK, ker nimam IR imam pa FM4 :twisted: zdej pa vi šoferđije primerjete, dal bom dva posnetka,najprej Radical in Atlanta, v IR nism fural Radicala ,pa se mi zdi ,da se v FM zelo lepo pelje, kasneje dodam še Corveto,samo da ja še posnamem, katero sem vozil v IR in se v FM zelo solidno pelje.

Kako se vam zdi fizika?

Murn: Tist video je naredu Pablo Lopez. Tud on je vozu :)

Play: Z videa težko ocenim. Zdi se mi mal živahen ampak še zmer ne tolk k v iR. Volan ma na napačni strani :D pa proga se mi zdi da je vsaj za pol širša kot pa v iR.

Grafika je špica, sam to pr konzolah že itaq... včasih gledam tamalega ko kaj nabija na PS3 pa nisem šure ali špila al tv gleda :D

Radicala jaz nimam tako da težko kaj rečem, se mi pa zdi dost bolj "stabilen" kot v iracingu ..

Murn: Tist video je naredu Pablo Lopez. Tud on je vozu :)

Play: Z videa težko ocenim. Zdi se mi mal živahen ampak še zmer ne tolk k v iR. Volan ma na napačni strani :D pa proga se mi zdi da je vsaj za pol širša kot pa v iR.

Aha, sem avtomatsko mislu, da je tvoj posnetek, nisem niti gledal :)