Paps 597 Napisano October 27, 2011 Share Napisano October 27, 2011 Agressor: Week 13 je namenjen izdaji popravkov, malih tekmovanj za kredite ter za zadnjo možnost da pridobiš višjo licenco. Tko je pač že od začetka. Sezona tako traja 12 tednov. 13 teden pa ponavad folk vzame za pavzo al pa testiranje novih prog/avtov, ki jih v tednu izdajo. Citiraj Link to post
play 502 Napisano October 29, 2011 Share Napisano October 29, 2011 Pošteno, to si sam video poštimal, res hude nesreče, ma špil je bomba. Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano October 29, 2011 Share Napisano October 29, 2011 Včeraj sva z Murnom sodelovala na eni podobni dirki (crash day) Tale week 13 je res crash festival, samo je pa luštno videt po 30 in več avtov na štartu PS: Play-a sem očitno čist zasvojil ... A že veš kdaj dobiš PC ? Citiraj Link to post
Tomaž Eržen 1 083 Napisano October 29, 2011 Share Napisano October 29, 2011 Pa tu zgleda, kot da je Solstice vozen Jaz sem tudi 3-4 dirke poskusil odpeljat... samo na eni sem končal, na ostalih ali ni bilo sreče, enkrat me je pa en tudi zanalašč zrinil. Motivacija za B raste... še en korak stran od rookijev Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano October 29, 2011 Share Napisano October 29, 2011 Včeraj sva z Murnom sodelovala na eni podobni dirki (crash day) Tale week 13 je res crash festival, samo je pa luštno videt po 30 in več avtov na štartu PS: Play-a sem očitno čist zasvojil ... A že veš kdaj dobiš PC ? Ne na podobni ampak na točno tej Jst sm tle tista zelena mazda #30 k se po travi čist počas pele Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano October 29, 2011 Share Napisano October 29, 2011 Hehe, resno? Sam zakaj pa men Paps-a ne kaže med rezultati? Citiraj Link to post
Paps 597 Napisano October 29, 2011 Share Napisano October 29, 2011 Včeraj sem tud js eno odpelal. Sem štartov iz boksov. V 5 krogu sem bil že prvi. Folk se na ravninah skrešira lol Sem pa vozu Spec Racerja. Super avto Na koncu sva z Joe'am naredila Ferrari Avstrija 2001 finiš http://members.iraci...83&custid=34432 Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano October 29, 2011 Share Napisano October 29, 2011 Še par dni pa je konec... komaj čakam da se spet začne sezona bom vsaj kakŠno dirko priŠel do konca brez praske na avtu A se že ve a bo Oulton park tud z novim buildom al kasnej? Citiraj Link to post
Paps 597 Napisano October 29, 2011 Share Napisano October 29, 2011 Naj bi bil z novim buildom. Mam pa že kupljen. Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano October 29, 2011 Share Napisano October 29, 2011 Tut jst sm že naroču. Pa Sebring pa Jetto. Za jetto mi je mal žal. Sekret od avta. Aja učer sm pa jst dve odpelal. Eno očitno s Papsem eno pa s tabo Sašo. EDIT: šele zdj vidm, kako si se unmu izognu. Svaka čast. To je pa en boljših manevrov kar sm jih vidu sploh Citiraj Link to post
play 502 Napisano October 29, 2011 Share Napisano October 29, 2011 Kaj zdej k rajcaš edgeslo, kaj čem, čakam na tvojga brata, bo on povedal kaj naj kupim,sem mu dal int stran ,kjer lahk dobim,pa bo kr on povedal, kaj naj vzamem, da ga ne bomo zasrali.! OK, ker nimam IR imam pa FM4 zdej pa vi šoferđije primerjete, dal bom dva posnetka,najprej Radical in Atlanta, v IR nism fural Radicala ,pa se mi zdi ,da se v FM zelo lepo pelje, kasneje dodam še Corveto,samo da ja še posnamem, katero sem vozil v IR in se v FM zelo solidno pelje. Kako se vam zdi fizika? Citiraj Link to post
Paps 597 Napisano October 29, 2011 Share Napisano October 29, 2011 Murn: Tist video je naredu Pablo Lopez. Tud on je vozu Play: Z videa težko ocenim. Zdi se mi mal živahen ampak še zmer ne tolk k v iR. Volan ma na napačni strani pa proga se mi zdi da je vsaj za pol širša kot pa v iR. Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano October 29, 2011 Share Napisano October 29, 2011 Grafika je špica, sam to pr konzolah že itaq... včasih gledam tamalega ko kaj nabija na PS3 pa nisem šure ali špila al tv gleda Radicala jaz nimam tako da težko kaj rečem, se mi pa zdi dost bolj "stabilen" kot v iracingu .. Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano October 30, 2011 Share Napisano October 30, 2011 Murn: Tist video je naredu Pablo Lopez. Tud on je vozu Play: Z videa težko ocenim. Zdi se mi mal živahen ampak še zmer ne tolk k v iR. Volan ma na napačni strani pa proga se mi zdi da je vsaj za pol širša kot pa v iR. Aha, sem avtomatsko mislu, da je tvoj posnetek, nisem niti gledal Citiraj Link to post
Recommended Posts