Skoči na vsebino

Splošna debata - iRacing

mAxL

Recommended Posts

Evo probal Corvetto... odličen avto samo sem spet rookie :D Vse kar sem naštudiral na V8 tukaj ne pali. Spredaj mam pri določeni hitrosti gripa full , pol pa kar zgine :D Sej avto je najbrž cool ko se navadiš .

• Odgovori 5,2k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Danes odpeljal prvo GrandAM dirko z mixed class. Moram rečt, da sem si naredu celo paniko - preden joinaš session piše, da je 50 min. Potem grem not, nalijem cca 15 litrov več bencina kokr se mi je zd

Pogled znotraj novega bolida

Post of the year

Posted Images

Hehe ampak ta pa res nonstop popravlja. Jaz sem načeloma zatežen kar se gripa tiče in mi je recimo F1 ki jo vozte to sezono katastrofa, zato sem tudi odnehal, tle je gripa definitivno več , ali pa se samo bolje čuti kje je limit. (se mi ne da poglobljene analize delat :P)

Ogromno je odvisno tudi od setup-a. Recimo moji so bolj mehki, skoraj ne popravljaš ampak tudi hiter nisi, ko mi je Paps dal svoje je dirkanje ratalo švicanje, samo se pelje tudi po 1,5 sec hitreje kot prej.

Takšen način razvoja mi je všeč.....ponudiš folku neko stabilno različico in potem nadgrajuješ, ker dobiš funding s strani naročnin. Ravno zaradi tega se iracingu ne bo nihče približal še vsaj nekaj cajta. C.A.R.S. ima sicer dobro grafiko, ampak je v iracingu ravno globina, kakovost kode in pa cel community to, kar jo drži na prvem mestu.