Skoči na vsebino

Splošna debata - iRacing

mAxL

Recommended Posts

• Odgovori 5,2k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Danes odpeljal prvo GrandAM dirko z mixed class. Moram rečt, da sem si naredu celo paniko - preden joinaš session piše, da je 50 min. Potem grem not, nalijem cca 15 litrov več bencina kokr se mi je zd

Pogled znotraj novega bolida

Post of the year

Posted Images

En trik ko hočete unovčit več kot en promotion code ali gift. V mojem primeru sem imel 3 gift code in mi ni dovolil da bi pri nakupu vpisal več kot eno na enkrat , kar pomeni adijo popust na maso nakupa in doplačevanje.

In ko sem malo brskal po forumu sem našel kako narediš, da vse promo code in gift code spraviš na svoj račun.

Skratka enostavno greš v cart ne kupiš nič samo vpišeš codo in spraviš račun do konca (za vsako kodo posebej). Vsi zneski iz vnešenih kod se prenesejo na tvoj account. Ko greš sedaj kupovat imaš že takoj odbite vse $ ki si jih vnesel.

In tako prideš do popusta na maso + da unovčiš vse kode na 1x :D

Svaka čast. Kako majo pa vsi po par sekund slabši najhitrejši krog kot ti? :)

Jah konkurenca je bla res samo od tistih ki so končal od 2. do 4. mesta. V tem avtu so razlike kar velike. Ni težak za vozt ampak je težko bit hiter, ker je avto takrat zelo nervozen. Pa še incidente lahk nabereš brez ptoblemov.

Sašo vidm da ti setupi dobr služjo :)

Hehe al je res dober, se moramo s play-om zment da probamo volan pa boš videl... ta vikend sem jaz zajebal.. čist pozabil :S

Sem se dopolnil vozni park z Ford GT, Corvetta-o in HPA-jem.. [ok]