B_U_R_I 3 290 Napisano July 21, 2011 Share Napisano July 21, 2011 Steve Myres je napisal: Steve Myers Quote: A quick update for you on 2.0 progress. As of right now we are targeting to release next week with the new tire model the following cars: Class A Impala 2011 Class B Impala (obviously already out but will be updated to the current version of the new tire model) Silverado HPD-ARX-01c LMP2 Ford GT Corvette C6.R We potentially will have another road and/or oval car done but as of this moment we are focusing on the cars I have listed above. We have focused on the three road cars that we have because the HPD and Ford GT have been developed from the ground up on the new tire model and it only made sense to get the Vette done so we had a complete series with the new tire model. I have seen some threads asking about the race length of the Prototype and GT open series and why they are not hour plus races and the schedule was created this way to make it more accessible to the majority of the service. It will be our most popular road series this season so we have to approach the schedule differently. We can definitely revisit the race lengths in this series next season. Steve Citiraj Link to post
play 502 Napisano July 26, 2011 Share Napisano July 26, 2011 Tole pa zgleda zelo zanimivo, osebno meni prvič soliden avto ,mislim na Forda, od vseh ki so v igri. Sicer nism igral igre, bom spremenil mnenje, ko jo le probam. Zakaj pa Honda logo, na začetku videa? Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano July 26, 2011 Share Napisano July 26, 2011 Honda je tisti prototip ki ga tut kaze v videu... Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano July 26, 2011 Share Napisano July 26, 2011 Zakon. Evo sedaj grem končno po več kot letu dni (čene letu in pol) v A grupo na Roads, in v C na Ovals. No je res da nisem skoraj nič vozil. Sedaj bo treba malce več, če hočem v Pro! Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano July 26, 2011 Share Napisano July 26, 2011 Upam da bojo updejti v začetku avgusta ko dobim volan ne pa potem zadnji tedn v avgustu. Citiraj Link to post
Paps 597 Napisano July 27, 2011 Share Napisano July 27, 2011 Updejti naj bi bli ta teden. Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano July 29, 2011 Share Napisano July 29, 2011 Pravkar sem prebral kaki bojo updejti in sem razočaran, sem mislu da bo nov tire model za vse avte zdej pa vidim da sam za 6...bedarija Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano July 29, 2011 Share Napisano July 29, 2011 Sj bo ko site down for maintenance Citiraj Link to post
Killer_B 87 Napisano July 29, 2011 Share Napisano July 29, 2011 Updejtov bo polno.....http://www.virtualr.net/iracing-com-summer-update-release-notes/ Mene še najbolj zanima kako bo zgledal depth of field na replayih.....bi se znalo zgodit, da bomo od zdej naprej gledali super hude montaže iz iRacinga Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano July 29, 2011 Share Napisano July 29, 2011 Ja čeprav že zej niso ble slabe.. Citiraj Link to post
Killer_B 87 Napisano July 29, 2011 Share Napisano July 29, 2011 Jst sm enkrat si hotu vzet čas pa narest en dobr video, sam bi porabil čist preveč časa za to. S kamerami lahko delaš vsega, sam je treba najprej njihov sistem pogruntat. V bistvu si lahko kamere razpostaviš po dirkališču, jih animiraš in nastaviš kdaj naj začnejo snemati in koga naj sledijo. Potem pa samo poženeš replay dirke in gledaš kaj si zrežiral. Zdej bo pa še depth of field bo pa vse skupaj še bolj carsko zgledalo. Sam kaj ko ni cajta se s tem igrat. Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano July 29, 2011 Share Napisano July 29, 2011 Kul sploh nism vedu da lahk sam razporejaš. Citiraj Link to post
Paps 597 Napisano July 29, 2011 Share Napisano July 29, 2011 Glede na to da so že z B Impalo mel probleme, meni to ni nobeno presenečenje. Pač traja mal dlje kot so pričakoval. Fiziko za gume nardit je najtežje ko se gre za Simracing. To ti lahko pove vsak ki se s tem ukvarja. Sam nisem razočaran in komej čakam da vozim nove avte na Suzuki. Kar se pa kamer in videov tiče, pa me to ne zanima kej preveč. Če bom posnel kak video bo itak neki simpl Citiraj Link to post
Paps 597 Napisano July 29, 2011 Share Napisano July 29, 2011 Eto izšlo. Filing mal čuden. Ne počutiš se povezanega z avti. Bo treba še potestirat. Nova nastavitev v HPDju je Servo volan. Lahko nastaviš koliko ti pomaga (se pravi, težek ali lahek) Citiraj Link to post
Recommended Posts