PEK 2 291 Napisano May 9, 2011 Share Napisano May 9, 2011 Tut jst sm tko slišal od enga iRacerja finskega.. Citiraj Link to post
Paps 597 Napisano May 9, 2011 Share Napisano May 9, 2011 Nič več. So spremenil. Nov sistem ma 36 PRO voznikov in 50 DWC voznikov. Kvalifikacije za pro je pa A serija. Se pravi F1 za road pa COT za oval. Tri sezone, v vsaki top 12 dobi PRO licenco. Sezona 4 pa je PRO liga (seveda ostane tudi A serija) v kateri top 20 (nisem ćist ziher) dobi DWC licenco. Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano May 15, 2011 Share Napisano May 15, 2011 (urejeno) Imam en problem ... In sicer z Okayamo in Mazdo MX-5, kadar furam online. Vsakih 20 sekund mi špil zamrzne, levo zgoraj kjer imam parametre LQS, se mi S začne povečevat do konca. To traja od 1-5 sekund. Nato S pade zopet na 0, špil dela normalno 20 sekund, potem pa jovo na novo. Takrat kadar se to zgodi, opazim tudi povečan ping (do DNSjev IN tudi v lokalni mreži - to mislim, da je bolj problem v tem, da PC zašteka in je zaradi tega povečan ping). Zdej ... na Okayami ne morem sprobat nobenga druzga avta, da bi vidu, če je to track-related-issue. Isto ne morem sprobat Mazde na katerikoli drugi progi. Če sprobam kerokol drugo kombinacijo (drug avto in druga proga), ali pa če Mazdo furam testno in ni online, mi dela normalno, brez vsakega štekanja in karkoli. Smešno je, da mi je na Okayami z Mazdo še par dni vse normalno delalo, problem se je začel pojavljat v petek. Zmanjšal sem resolucijo in grafične nastavitve, da imam več FPSjev, če bi bil slučajno to problem pa je situacija ista kljub 2x več FPSjem. Instaliral tut nove driverje za grafično... Ima kdo kakšno idejo, preden pošiljam mail na iRacing. Ima mogoče kdo podoben problem? P.S.: Ima kdo možnost vozit Mazdo s kakim drugim avtom online? Ali mogoče Mazdo na kaki drugi progi? Pa bi mi samo za test posodu Account, da vidim, kje bi bil problem. EDIT1: Še dodatne raziskave: Probal s Cup in Roadster mazdam in je isto. Vseeno je, če probam Qualy, Race ali TT. Šteka za popizdit, razen če grem "Test car on track". Torej Offline. Takrat ne šteka nič. Opazil sem še to, da se to štekanje pojavi samo kadar obračam volan. Če se peljem naravnost, pritiskam gas, bremzo, sklopko nič ne šteka, ko začnem obračat volan začne štekat in FFB zelo cuka po svoje. Tudi pri pinganju takrat vidim odstopanja, ker očitno cel komp zašteka. Rekalibracija volana ne pomaga, izklop FFBja ne pomaga. Solstice npr. na Summit pointu dela ko šus. Mislim, da je to nekako vezano na Okayamo Short Configuration, ker teh problemov nisem mel na Full Course, ko sem v petek delal Qualy za QA Event. EDIT2: Jap, to bo to. Okayama Short me jebe v glavo pri online eventih. Sem šel zdele pogledat na en Hosted race, kjer so mazdice na Okayami Full Configuration in dela brez problema. Pišem mail iRacingu EDIT3: Očitno sem bolj slabo tole stestiral. Ugotovil, da se mi na Practice (četudi je online z drugimi) to ne dogaja. Ravno tako se mi z Cup Mazdo to več ne dogaja (ali pa sem prej vedno Roadster izbral, čeprav sem prepričan, da sem tudi Cup sprobal). Roadster pa mi na Practice dela OK, na TT ali Qualy pa zafrkava. Sem že kontaktiral iRacing support, čakam, da bojo kej pomagal. Uredil May 15, 2011 - Matjaž Murn Citiraj Link to post
Killer_B 87 Napisano May 15, 2011 Share Napisano May 15, 2011 Mogoče so kej zjebali zdej k so testirali zadeve. Pa je prišlo do kakšnega buga. Vsekakor si prav naredil, da si jim pisal. Support imajo zelo dober. Evo jst sm nabavu Corvetto in pa Radicala pa še Road Americo zravn, da sm dobil mal popusta. Zdej se bom lahko podil z B klaso. Mal sem razočaran....sm mislu nabavt Rileya pa vidm, da so ga kr prestavli v C klaso. Citiraj Link to post
Killer_B 87 Napisano May 15, 2011 Share Napisano May 15, 2011 Evo dons prvič probal to Corvetto na Mid Ohiu. Postavil isti čas kot Glavač (čist ponosen) Kot vedno....lajki in favi so zaželjeni. 2 Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano May 16, 2011 Share Napisano May 16, 2011 Se vidmo ta teden na MID OHIO! Vsaj mislim da je ta teden? Citiraj Link to post
Killer_B 87 Napisano May 16, 2011 Share Napisano May 16, 2011 Jap...da mi ne boš zdej za sekundo boljši cajt postavu....kr tle ostan Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano May 16, 2011 Share Napisano May 16, 2011 Heh, dobil tipski odgovor. Malce razočaran Matjaz, We did appear to be having issues on our end for this QA event. See Chris Pages post in the forums here:http://members.iracing.com/jforum/posts/list/50/1475415.page#3381482 Apologies to all who had their hearts set on a race during the QA test event. If things had gone better, the race would have gone off. The problem that we encountered indicated that there was a significant chance that some people would suffer an iRating penalty. Rather than move ahead, we decided that it was in the best interest for everyone to cancel the test race. For those interested, our simulation comes together as a result of the web browser, the simulation client, and the web application servers, which in turn, interoperate with a complex back-end infrastructure. We can use standard web testing and web stress testing tools for the web interactions, but the combination of web and client sim service is very difficult to test at scale. A simple web client infrastructure doesn't suit the purpose. In order to accurately test, we need a full client installation for each user that is creating the load. It is this complexity that is both difficult and expensive to recreate at scale. This is why tests like today's QA test are so invaluable. Thanks again for all of the help, and we're sorry for those that are disappointed. UPDATE: For clarification,there is much testing that we can do in the lab. Tonight's test results are going to help us recreate this in the lab. There is no substitute for real people and real conditions. If you are still having issues and still need our assistance, please let us know. Thank you. Citiraj Link to post
SkyNet 21 Napisano May 16, 2011 Share Napisano May 16, 2011 Če koga zanima, sem naredu hosted session za Riley prototip na Spaju. Kdor ma avto in progo na zalogi se naj pridruži Citiraj Link to post
Paps 597 Napisano May 18, 2011 Share Napisano May 18, 2011 Opa Marko ma Corvetto Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano May 18, 2011 Share Napisano May 18, 2011 Včer sm hotu mal practice odpelat, pa je blo 0 folka v vette serverjih... vseh skup 0! Puščavsko igranje mi pa prov nič ne sede. Citiraj Link to post
Killer_B 87 Napisano May 18, 2011 Share Napisano May 18, 2011 Jst sm bil gor....sam kaj kurc k te ne morm nikakor kontaktirat.....dej si že preklet Skype inštalirej! Drgač pa ... tist fixed setup, ki ga ima Corvetta na dejanskih dirkah, kvali, treningih je čist drugačen od tistga, ki je notri v iracing folderju shranjen kot fixed. Se mal drugač avto vozi, se mi zdi, da je počasnejši mal. Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano May 18, 2011 Share Napisano May 18, 2011 Ok bom mal več na skaypu, se ga izogibam, ker mi skos babe tezijo da se jim nag kažem po kameri... Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano May 18, 2011 Share Napisano May 18, 2011 @PEK: LOL... Dajta mi na ZS skype naslove da vaju še jaz dodam.. Sicer sem trenutno šele na Mustangu sam lezem počas navzgor By the way... Včeraj kupil SPA, ker se ga trenutno vozi z Mustangi in proga kot je nekdo že waaay back na tem forumu napisal je res fenomenalna Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano May 18, 2011 Share Napisano May 18, 2011 Trenutno je zame največji fail to, da iRacing service nima chata. Stvari bi bile veliko lažje, če bi lahko nekoga dodal kot frienda in potem chatal z njim. Zdej moraš pa neke tretje kanale komunikacije iskat. Citiraj Link to post
Recommended Posts