Skoči na vsebino

Splošna debata - iRacing

mAxL

Recommended Posts

• Odgovori 5,2k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Danes odpeljal prvo GrandAM dirko z mixed class. Moram rečt, da sem si naredu celo paniko - preden joinaš session piše, da je 50 min. Potem grem not, nalijem cca 15 litrov več bencina kokr se mi je zd

Pogled znotraj novega bolida

Post of the year

Posted Images

Nekaj me še zanima če imam jaz še kaj narobe nastavljeno ali kaj!? Pravite, da ima iRacing naj FFB, kako če pa ga po ravnini sploh ni, med ovinkom se potem sicer pojavi, vendar je dokaj mehak, če pa moraš counter steerat je pa totalno pretrd, da bi lahko dost hitr cuknil v drugo smer. Če dam FFB na več je samo še slabše in je totalno pretrd pa še vedno brez ravninskih lukenj ipd, v ovinku seveda pa rata kamen. Govorim izključno za Williamsa!!! (čeprav se mi zdi da tudi pri Mazdi ni FFB-ja na ravninah, je pa čez ovinke vsaj res pravi filing premikanja teže avta (-nisem pa čisto prepričan ker samo Williamsa gonim :P)

Lušte delata :)

Jaz pa včeraj hočem naredit eno dirkico iz zadnjega mesta z Mazdo. Ura 19.56, lepo se prijavim in začnem gledat v progo. Meni nič jasno (nenaspanost dela svoje) in po kaki minuti sem komaj videl, da ni laguna seca, summit pointa te verzije pa še nikoli nisem peljal [wall]

Zdaj vsaj vem, da tipka withdraw dela :D

Hudi posnetki! [ok]

Sam neki me pa moti, kar sem opazil tut v špilu, sam do zdej nisem vedu, da je povsod, ker se u glavnem z mazdo na okoli preganjam. :oops:

Gume FUUUUL preveč škriplejo v ovinkih. Paps, sem mislu, da maš dežne gume na Corvetti. Dirkalne (kar milim, da ta Corvetta ima) tako škriplejo šele, ko se avto zavrti oz. ga odnese...ko gre pa tako lepo skozi ovinek pa čisto nič!

Razumem, da pri nižjih klasah uporabljajo "navadne" gume, pri višjih pa tega nebi pričakoval.

Poglej si moj replay. Da boš vidu kako prbližno je treba downshiftat. To bi rekel je važno 70% od 100 :)

Vsakič ko prestaviš navzdol moraš blipnit gas. Ko pa prideš do najnižje prestave pa kake 20% drži gas da je avto stabilen

Men sploh noče zabremzat tolk k teb. Morm prej bremzat. Da ne govorim, da ni stabilen prou nč....vsaj s tvojim setupom ne :D Sm vzel tistga od iracinga, k je za hi traction, pa sem ga malce spremenil. Prehitr se mi zgodi, da me obrne pri pospeševanju.