PEK 2 291 Napisano April 26, 2011 Share Napisano April 26, 2011 Thnx... bomo kej oddirkal od sredini maja naprej. Avtov mam tko al tko preveč... prog pa tut dost. Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano April 26, 2011 Share Napisano April 26, 2011 Jaz sem ravnokar odpelu en Mazdico, v LimeRocku. Iz 20 na 4 Več se pa ni dalo, ker mi je zaradi setupa, malce začel avto understeerati - to pa sovražim. Sem prec potem popravu. Ampak zanimivo, imel sem 3 incidente (kao 3x malce čez stezo) in na koncu mi je odbilo 0.02. Kako to šteje? je tebi kaj jasno? V prejšnji dirki, sem pa štartal iz 14 in končal 5 (11 incidentov) - mi je pa odbilo -0.50!!!! Full. Kar nekaj. Včasih sem dosti lažje dobival pike (mogiče avto preveč obrabim, pa mi še to zaračunajo kurbe ameriške :wink:) Paps, je tebi kaj jasen ta Rank neumni? Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano April 26, 2011 Share Napisano April 26, 2011 Vsak incident se štreje pri SRju (Safety Rating)... Off track za cisto mal, pa če kerga dotakneš... zgorej ti piše kok je incident "vreden" (1x - 4x). Večja kot si klasa, več ti odšteje se mi zdi. Se pa pri SR štejejo samo incidenti, nima veze a si bil 1. ali zadnji... iRating ti pa šteje glede na to na katerem mestu si končal (nima veze če si šel 10x off track) glede na tvoje nasprotnike. Če boš tekmoval proti vsem 5000iratinga ti pa maš 3000 boš tut z 10im mestom dobil ful plusa. Citiraj Link to post
Paps 597 Napisano April 26, 2011 Share Napisano April 26, 2011 Vsak incident se štreje pri SRju (Safety Rating)... Off track za cisto mal, pa če kerga dotakneš... zgorej ti piše kok je incident "vreden" (1x - 4x). Večja kot si klasa, več ti odšteje se mi zdi. Se pa pri SR štejejo samo incidenti, nima veze a si bil 1. ali zadnji... iRating ti pa šteje glede na to na katerem mestu si končal (nima veze če si šel 10x off track) glede na tvoje nasprotnike. Če boš tekmoval proti vsem 5000iratinga ti pa maš 3000 boš tut z 10im mestom dobil ful plusa. Tako je. Moraš vedet tudi da se SR meri glede na število ovinkov na progi. Zej se ne spomnem al je to skupek zadnjih 100 krogov al same dirke. Se pravi več ko je ovinkov, manj incidentov narediš, več pridobiš in obratno. Seveda sem spada tudi število krogov. Potem, če imaš SR čez 4 pa če narediš 4INC celo dirko boš izgubil več kot če bi imel SR pod 3. Seveda je tukaj tudi odvisno od tega katero licenco imaš Ko greš iz recimo 4.05 pod 4, ti odbije poleg tega kar bi izgubil glede samih incidentov še 0.40. Enako če greš čez 4.00, ti doda 0.40. Upam da je razumljivo Citiraj Link to post
Killer_B 87 Napisano April 26, 2011 Share Napisano April 26, 2011 Sej vse piše na njihovi strani....če bi se komu dalo prebrat....ne pa da sam drkajo proge Citiraj Link to post
Killer_B 87 Napisano April 27, 2011 Share Napisano April 27, 2011 A se je še komu zgodilo, da mu ne šteje koliko dirk ali pa TT je odpeljal? Jst sm namreč odpeljal 2 dirki z Jetto v mixed series cup pa mi jih ni štelo. Še zmeri piše, da jih moram 4 odpeljat. Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano April 27, 2011 Share Napisano April 27, 2011 Hehe men bi prav prišlo če kakšne nebi štelo, pa nisem take sreče Sem skasiral enih incidentov zadnje dni da popizdiš... Citiraj Link to post
Killer_B 87 Napisano April 27, 2011 Share Napisano April 27, 2011 Jah...v vsakem primeru je dobr, da ti šteje, ker je to pogoj za napredovanje. Zdej ko imam SR nad 3 in je konec sezone, me samo to še drži nazaj. Če imaš SR nad 4 potem avtomatično napreduješ, drugače pa samo ob koncu sezone (če imaš SR nad 3). Bom moral še par dirk ta teden odpelat, da nardim te pogoje in napredujem v naslednji class. Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano April 27, 2011 Share Napisano April 27, 2011 Ehh jaz bom naslednjo sezono na mustnagu preživel... mi manjkajo še 3 štarti z D klaso + SR moram nazaj nad 3 spravit... Danes priletijo updati..kar nekaj novih stvari (med drugim tudi Okayama ) več na Povezava! Citiraj Link to post
Killer_B 87 Napisano April 27, 2011 Share Napisano April 27, 2011 Jst pa čakam, da pridem v B klaso, da lahk Rileya začnem gont Citiraj Link to post
vajtos 227 Napisano April 27, 2011 Share Napisano April 27, 2011 A se je še komu zgodilo, da mu ne šteje koliko dirk ali pa TT je odpeljal? Jst sm namreč odpeljal 2 dirki z Jetto v mixed series cup pa mi jih ni štelo. Še zmeri piše, da jih moram 4 odpeljat. Ja tu men se je zgodilo da mi ni takoj štelo pa sem pogledal čez nekaj urc, ker umes nisem bil na compu pa je potem štelo tako da pomoje malo počakaj pa bo štelo Upam da se ne motim LP Citiraj Link to post
Paps 597 Napisano April 27, 2011 Share Napisano April 27, 2011 A se je še komu zgodilo, da mu ne šteje koliko dirk ali pa TT je odpeljal? Jst sm namreč odpeljal 2 dirki z Jetto v mixed series cup pa mi jih ni štelo. Še zmeri piše, da jih moram 4 odpeljat. Če jih nimaš 4 in če nimaš SR nad 4.0 ne boš napredoval avtomatsko. Edit... Citiraj Link to post
Paps 597 Napisano April 27, 2011 Share Napisano April 27, 2011 jajca Riley ni slab, ampak Radical je boljši Lejte kaj bo v novem updatu: - Open Practice sessions for the majority of series have been opened up for all license levels. Se pravi da lahko uletite v "mogoče" A Williams practice z nižjimi licencami. Citiraj Link to post
Killer_B 87 Napisano April 27, 2011 Share Napisano April 27, 2011 Evo updejti se dajejo gor.....stran je offline Pa glih sekundo do dirke je bilo Paps: sej to me jebe.....vse mam že porihtano za promotion.....teh racov pa TT mi pa sploh noče štet! Zdej sm odpelou še eno dirko z Mazdami pa mi tud ni štelo. Zdej bom moral prilesti nad 4 s SR, potem pa upat, da mi bo začelo štet te zadeve, da bom lahko napredoval. Če bi mi jih normalno štelo, bi pa že naslednji teden bil v višjem razredu. Citiraj Link to post
Recommended Posts