Skoči na vsebino

Splošna debata - iRacing

mAxL

Recommended Posts

• Odgovori 5,2k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Danes odpeljal prvo GrandAM dirko z mixed class. Moram rečt, da sem si naredu celo paniko - preden joinaš session piše, da je 50 min. Potem grem not, nalijem cca 15 litrov več bencina kokr se mi je zd

Pogled znotraj novega bolida

Post of the year

Posted Images

Danes, ob 20h? Do je za?

DAJMO!!

Podpišite se če bo kdo za. Jaz lahko hostam (samo prej moreš še poštudirati, kako se to izvede). Ni blema.

EDIT: Ups, hostanje je treba plačat. Pa kva so mone? No sej jih razumem po drugi strani. Potem bi bile pickUp dirke prazne.

Jaz sem popoldne gor al pa zvečer.

17 - nvidia cup(mazda)

17.30 - in racing chalange(spec racer ford)

18 - nvidia cup

ali pa ob 21h.

21.30

22

Pri Iracing chalage je bolj velika verjetnost da se dobimo, ker se manj folka prijavlja, pa še 20 jih gre na eno tekmo...

Tuki nimam niti qual. časa, bolj uživam štartat od odzadaj in uživat v sami vožnji in koga prehitet...dirkata pa 2 klasi različno-je še klasa z pontiac-om.

Je pa iracing res razred ali 2 pred vsemi dirkačami. Grafika je fenomenalna, vse deluje tekoče. Odlična globina-realnost v kockpitu. repleji so fantastični ,nič ti ni treba štimat po pc-ju, je vse že tako kot mora bit...skratka, sam sedeš se v avto in uživaš online dirko [ok]

Joj, joj... Ni in ni nobenga cajta :(

Sem pa dobil dons mail, da so mi dali 8$, da jih porabim za kar hočem :) Imam že FW31, Brands Hatch, Zandvoort in pa FR500S

Kak nasvet? :)

Defenitivno Spa :wink:

Spa res seka. Z mazdico je prav lušno vozit.

Samo je ku**c v dirkah, ker imaš debile, da te kar kap zadene. Včeraj sem šel eno dirko in sem štartal prav zadnji, ker nisem dirkal kvalifikacij (pa še boljše mi je, ker lahko full prehitevaš), no in prodem tam do enega 4 mesta, ko tipa v zadnji šikani tik pred mano zavrti.Sem se moral čisto ustaviti. Čakam, čakam, on pa kar stoji. No potem pa spelje in obrne avto v momentu, tako da je še mene odbilo tja nekam. Jo, kva sem pizdil, da ni bilo res. Če bi se mi to res zgobilo, bi se sigurno ponovil Hochenehim 1982 (

).

Pa še so take neumne. Tako da se prav bojim dirkati online.

Ko je iRacing prišel ven, se je res dalo lepo dirkati, ker so bili tisti ta najbolj zagreti, ma danes imaš ves oprostite izrazu, "ves drek" ki kako vozi. 90 posto jih nima POJMA, ampak res nima pojma. In zato mi gre že malce na jetra, pa čeprav sem se komaj lotil voziti po več kot letu dni premora. Na žalost. Bi res moral v kakšno ligo, sedaj pa čimprej do A licence.

Paps: pa so lige? Se da kam priti? Mene itak poznajo vse legende, tako da ne bi bilo blema za vozit (upam, če niso že vsi odšli).

Jst pa prav uživam v teh fun online dirkah.Nonstop se kaj dogaja.Pa vsakič je drugo doživetje.Praw paše eno urco pa pol laganega dirkanja brez zaletavanj noob-ov. Res je, da naletiš na marsikoga.Samo jst, ko prihajam iz destruction derby online dirk, je to na iracingu zame kot noč in dan.

Edino kar mi ne gre še, je to da sm že 3 mazdine in pa en fordov motor že skuril [it][Joj][it]

Nižam brzine kot en qu...... [iz]

Ja Mitja tko je včasih :wink: Jst z mazdo tud rad štartam zadnji :P Ne da se mi delat kvalifikacij s tem avtom.

Lige so. Mal morš po forumu pobrskat. Maš endurance in tud normalne. Kot primer: http://members.iracing.com/jforum/posts/list/1469070.page

Tukej pa še moja zadnja dirka s Star Mazdo :P Od 13 do 1. Sem nakonc spustu gas da me je un zadi skor prehitu lol

mazdicaroadamerica.jpg

Paps sta bla razen tebe samo še 2 dobra, pa še to je enega disconnectal... :P

Nimam dostopa do strani pa me zanima nekaj, daj poglej prosm zame kero licenco mam pa SR in iR.

Ime maš tle spodaj v podpisu.