Skoči na vsebino

Splošna debata - iRacing

mAxL

Recommended Posts

• Odgovori 5,2k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Danes odpeljal prvo GrandAM dirko z mixed class. Moram rečt, da sem si naredu celo paniko - preden joinaš session piše, da je 50 min. Potem grem not, nalijem cca 15 litrov več bencina kokr se mi je zd

Pogled znotraj novega bolida

Post of the year

Posted Images

Sem zdajle gledal dirko kjer je šibal Murn z Mazdo... Škoda za napako v drugem krogu in v zadnjem,drugače pa hude borbe [ok]

Pa opazil sem da dost ljudi nima nalepke (sponzorja NVIDIA)... se splača imet ker :

"Any iRacer running the NVIDIA logo as their primary logo on any car in a minimum of 20 official races is automatically entered in a random drawing to win a great NVIDIA prize pack. This package will include an NVIDIA GTX 580 graphics card, an ASUS 3D monitor and a 3D glasses kit. The prize pack will be awarded at the end of iRacing’s twelve-long 2011 Season One and again at the end of 2011 Season Two.

Welcome NVIDIA and good luck to every iRacer!"

@Paps: Sem mislu če maš glih za to pisto, sej potem sem neki skup spravil.

Drugač pa filing z Williamsom sem pričakoval mal boljši. Nekam preveč lahko in mehko je za vozit. Ostale avte, kar dobiš zraven sem tudi mal probal in se mi zdi velik bolj realno narejeno, kar se pa Williamsa tiče mi je pa trenutni rF mod ki ga uporabljamo dosti boljši.

Največja pomankljivost mi je predvsem da ne čutiš avta in sploh nimam sprotnega filinga kaj se z avtom dogaja. Pri rF-ju sem navajen da imaš skos kontrolo ter skos neko informacijo na volanu, medtem ko tukaj na ravnini peljem brez da volan sploh čutim. Tudi ko pohodiš gas sredi ovinka ma ful preveč gripa. Mam filing kot da ma zelo malo navora. Če bi že moral primerjat mi je bolj podobno FVA-ju in RaceRoom formuli.

Ni spet tako slabo ko se enkrat navadiš na drugačen občutek, se da res lepo peljat, tudi užitek je na nek način, pa vendar vse preveč nadrkano potem pelješ, vse preveč predvideno. Pri rF se mi zdi da moram bit vsak ovink znova in znova pripravljen na karkoli (da o kakšnem F1 1992 modu sploh ne bi :D) Lahko bi rekel da mi je prelahek. Skratka to so moji občutki in sem rekel da jih napišem , da ne bo vedno enostransko mnenje.

Hja ni težko vozit Williamsa. Moraš vedet da so sodelovali z ekipo Williamsa ki je naredila simulator. Nekdo iz Williamsa je na forumu in je rekel da je avto skoraj tak kot je v njihovem simulatorju. Če hoč met probleme z vožnjo vozi Low DF setup na kaki hitri progi in boš vidu da ni lahko :P High DF setup je lahek za peljat. Ampak ko ga res tišiš šel vidiš da ni vse tako lahko kot se zdi :wink:

Kot sem rekel. Moraš povečat FF pri Williamsu. Vzemi nastavitve v Windowsu kot jih imam jaz in nastavi FF v iR na 25-30 in bo takoj boljše. Sicel pa poglej Vettla ko vozi hitlap. Z avtom se ne bori ampak samo volan obrača :D

Pri FVA je pa itak mel Ferrari prste vmes :) Edino tam je boljši Tyre model.

No sej. Počasi. Jaz sem rabil leto pa pol da sem pokupil vse za Road :) Če boš ostal v iR naredi plan kaj hočeš vozi pa kupiš samo za tisto serijo. Če pa boš kupoval še dodaten avto pa kupi tistega ki je popularen in za katerega imaš že kupljene proge. Seveda ne bo vseh prog, bo pa večina :)

Za D licenco z Mustangom in Skip Barberjem ne moreš falit :)

Evo tudi mene v iracingu. :oops: -3 mesece-

glih končal prvo dirko.LAGUNA SECA -MAZDA [it]

Lahko za voziT, a za zdaj zelo težko naredit dober ćas.

Škoda,k so me 2x pošlatali po riti,so kr izenačeni tekmovalci in nimaš časa v 11 krogih kaj več nadoknadit.

je pa dober filing ,ko se s kom dajaš in odločajo le malonkosti. [it]

če se srečamo z mazdicami , moje ime je simon bevčič 8)

[ok]

Sem zdajle gledal dirko kjer je šibal Murn z Mazdo... Škoda za napako v drugem krogu in v zadnjem,drugače pa hude borbe [ok]

Pa opazil sem da dost ljudi nima nalepke (sponzorja NVIDIA)... se splača imet ker :

"Any iRacer running the NVIDIA logo as their primary logo on any car in a minimum of 20 official races is automatically entered in a random drawing to win a great NVIDIA prize pack. This package will include an NVIDIA GTX 580 graphics card, an ASUS 3D monitor and a 3D glasses kit. The prize pack will be awarded at the end of iRacing’s twelve-long 2011 Season One and again at the end of 2011 Season Two.

Welcome NVIDIA and good luck to every iRacer!"

Hehe, ja v drugem krogu sem zajeb*** :) Nisem navajen RWD furat, ker skos ta WTCC vozim in me hitro zjebe :) Pol sem se pa še z enim neki zapletu da me je obrnilo v zadnjem krogu sem pa Cut Track mel. Mater [wall] Drugač smo pa dobr žgal :) Grem zdle prec še eno ...

Jaz bom tud zvečer nažigal ko blesav :D Se moram nazaj na vadit na tole... mazda mi že gre... Mustang pa še ne najbolj... no sej bo.. vaja dela mojstra, dokler mojster ne začne delat vajo :D

Evo sem si nabavu Spa in jo malce sprbal sedaj. Vozil sem Formulo Mazda. Setup še ni najboljši, ampak sem odpelu 12 krogov. Začel z 2.21.5, končal z 1.17.1 Ni slabo. No, za najhitrejšim sem zaostal skoraj sekundo, ampak to je bil še 1. pozkus in komaj 12 krogov. Paps, imaš ti kak dober setup?