Skoči na vsebino

Splošna debata - iRacing

mAxL

Recommended Posts

• Odgovori 5,2k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Danes odpeljal prvo GrandAM dirko z mixed class. Moram rečt, da sem si naredu celo paniko - preden joinaš session piše, da je 50 min. Potem grem not, nalijem cca 15 litrov več bencina kokr se mi je zd

Pogled znotraj novega bolida

Post of the year

Posted Images

Evo z Jetto mi je ratal na Spaju pridt na cajt 1:51:1xx. Zaenkrat najhitrejši cajt, ki sem ga videl je 1:50:7xx. Počasi se približujem :D Najbolj mi je všeč pri iracingu ravno to, da lahko z drugim vstopom v ovinek pridobiš veliko časa. Super v pomoč mi je tist pokazatelj na vrhu, ki ti kaže kolko si trenutno v zaostanku al pa prednosti. Ga samo naštimam na optimal lap time, pa se mu prec približam al ga pa izboljšam.

Paps, kako voziš ti te hitrejše dirkalnike, da si konkurenčen? Je heel-toe obvezen ali imaš auto-clutch? Sej verjetno sem to že spraševal...

Teli hitrejši majo večinoma sekvenčni menjaknik. tako da ne rabš sklopke. Tistih ki jih pa rabjo pa ne vozm velik. Se pa tud potrudim vsake tolk cajta Heel-toe. Samo ker to nisem velik prakticiral, mi niti ne gre kej preveč dobro. Ampak se da, samo sem bolj počasen :) Če hoč bit konkurenčen pa ti Heel-toe ne gre pol je najboljš uporabljat autoclutch.

Aha. Jaz tut razmišlam, da bi spet subscribal sam bi vzel kak drug dirkalnik pa kakšno dodatno progo, ker mi skos samo v mazdi pa solsticu furat ni več zanimivo. Pa sem enkrat fural na Jankotovem accountu Mustanga pa Corvetto pa se mi zdi, da si mogu za downshift uporabljat sklopko (za upshift pa ne). Tko da sm mislu, da ste vsi že to naštudiral :) Sem se neki matral pa mi nikakor ne gre na G25 pedalih... Še manj pa v pravem avtu :twisted:

Murn....ti najprej prid sekundo do rekorda....potem se boš pa obremenjeval, če rabš heel-toe bremzanje. Tukaj morš najprej vsak ovink pogruntat, kako ga boš speljal, šele potem greš na finese. Že sam s tem, da drugače spelješ kakšen ovinek, se da dobiti po pol sekunde.