edgeslo 1 162 Napisano April 18, 2011 Share Napisano April 18, 2011 Hehe ampak so res kamikaze, očitno pa sem jaz imel srečo ko sem bil še Rookie ker niti na eni dirki ni bilo takih kamikaz... no ja vsaj okoli mene ne Itaq pa proba vsak ki plača in hvala bogu se taki potem ne pojavijo v močnejših klasah ker jih zjaha safety rating Citiraj Link to post
Killer_B 87 Napisano April 18, 2011 Share Napisano April 18, 2011 Jap...klub temu, da so se full pritoževali nad safety ratingom, stvar dejansko deluje in loči sinčke debilčke od pravih dirkačev. Tud jst nism imel takšnega folka na dirkah, ko sem bil rookie. Citiraj Link to post
Tomaž Eržen 1 083 Napisano April 18, 2011 Share Napisano April 18, 2011 Jaz sem mel tudi srečo... samo enkrat je nek debil v warmupu iz peska priletel direkt v mene in me pol še dodatno kakih 3x pokamikazal Vse ostalo je bilo čisto Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano April 18, 2011 Share Napisano April 18, 2011 Vi lepo..js pa že na prvi dirki nažgan odzadi ko da me ni na cesti potem pa še 2krat isto sranje ..tak da zdajšnja taktika je in deluje, štartam prvi, spizdim in vozim sam celo dirko in upam da se nobenmu za krog zaostalemu ne bo zluštal da me zjebe Citiraj Link to post
Killer_B 87 Napisano April 18, 2011 Share Napisano April 18, 2011 Ej Paps.....kako je Williamsa vozt? Zanima me predvsem, če se da približat najboljšim časom, al morš kakšen doktorat nardit iz nastavitev preden prideš blizu dobrim rezultatom. Razmišljam, da bi kupil Rileya al pa Star Mazdo, ko pridem v B licenco. Ampak imam trenutno prioriteto na progah. Se mi zdi, da več dobiš, če kupiš progo kot avto. Ker več avtov itak ne morš vozt, ker je premal prostega časa, za proge je pa fajn, da jih imaš čimveč (seveda ovali takoj odpadejo). Citiraj Link to post
Paps 597 Napisano April 18, 2011 Share Napisano April 18, 2011 Hja Williams... Kar se setupov tiče je zelo velik za nastavt Je kr pomembno ko maš nastavlen avto. Razlike med povprečnimi/počasnimi/hitrimi vozniki so lahko velike. Kot primer. Jst nisem počasen ampak sem za najboljšimi okol 0.5-1.5s počasnej. Odvisno od proge. Pol je velik takih ko so 1s počasnej od mene. Da o tistih ki so 3s+ počasnejši ne govorim. Z Rileyem in Star Mazdo ne morš falit. Je kar velik dirk. Še posebej s StarMazdo. Bom pa prilimal par slik z nastavitvami Williamsa. Je kar velik za spreminjat Citiraj Link to post
Tomaž Eržen 1 083 Napisano April 18, 2011 Share Napisano April 18, 2011 Super! Jaz to kroto celo imam pa je še nisem nič vozil... razen enega testa Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano April 18, 2011 Share Napisano April 18, 2011 tut pro-ji se mi ne zdijo včasih nič boljši od rookijev Citiraj Link to post
Ale 472 Napisano April 18, 2011 Share Napisano April 18, 2011 Ou jebo te...sej za pol stvari sploh ne vem kaj pomenijo. EDIT: Ampak una na 2.36 min. je pa najboljša. Sej ta posnetek smo že 1x vidl tuki ampak sem spet skor umrl od smeha. Kako model v napačen ovinek zavije...ne moreš verjet! Citiraj Link to post
FBR18 112 Napisano April 18, 2011 Share Napisano April 18, 2011 V bistvu je ful dober narejeno za delat setup, sploh za dif in engine nastavitve... Pri rFactorju npr. vedno pozabim kaj je kaj... tukaj pa imaš celo napisano entry, middle in exit, da ja točno veš kaj popravljaš. Super. Citiraj Link to post
Paps 597 Napisano April 18, 2011 Share Napisano April 18, 2011 Ou jebo te...sej za pol stvari sploh ne vem kaj pomenijo. Hja dost je ja 1 slikca so gume ter aerodinamika 2 slikca je podvozje, zavore, gorivo 3 slikca so pa blažilci. Se pravi kako mehko/trdo je avto nastavljen 4 slikca so samo prestave in diferenciali. Višja ko je številka pr diferencialih več je podkrmarjenja in obratno Aja pa še neki. Baje so seznam nastavitev skrčil Je baje še tolk več tega, da folku sploh nebi blo nič jasno Citiraj Link to post
Ale 472 Napisano April 18, 2011 Share Napisano April 18, 2011 No dobr no...tok butast pa spet nisem. Sem mel bolj v mislih bolj podrobne nastavitve v teh okvirčkih. Citiraj Link to post
Paps 597 Napisano April 18, 2011 Share Napisano April 18, 2011 Nism tako mislu :wink: Se opravičujem Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano April 19, 2011 Share Napisano April 19, 2011 Paps, kako voziš ti te hitrejše dirkalnike, da si konkurenčen? Je heel-toe obvezen ali imaš auto-clutch? Sej verjetno sem to že spraševal... Citiraj Link to post
Recommended Posts