edgeslo 1 162 Napisano December 8, 2010 Share Napisano December 8, 2010 Mislim da nas je vse iracing zezal s tem FF nastavitvam... je pa daleč najbolša stvar na trgu trenutno... žal pa je tako hudičevo draga... Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano December 8, 2010 Share Napisano December 8, 2010 Preplačaš fuŁ. Citiraj Link to post
sennas 1 040 Napisano December 8, 2010 Share Napisano December 8, 2010 Mene tud zanima ta reč, ste me zrajcal hehe Se mi splača za probat mogoče vzet tole: http://www.iracing.com//insidesimracing/ za 12 dolarjev 3 mesce. Kolk stane recimo pol dodatno avti pa proge (kaki willimas)? Tisti ko ste igrali rfactor, je strojno podobno zahtevno al bolj? Hvala za info Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano December 8, 2010 Share Napisano December 8, 2010 Avti so 10$ proge pa 15$ (al ravno obratno nevem), s tem da se boš mogu mal nafurat prej, da boš prišel do Formule. Ki jo boš spet samo puščavsko hotlapal, če ne boš mel proge na kateri se odvijajo dirke teden dni. Citiraj Link to post
gregor vodicar 476 Napisano December 8, 2010 Share Napisano December 8, 2010 Ja zadeva je dobra ampak tudi predraga, vsaj zame, ker ne mislim zmetat vsako leto po 200eur ali več za proge, avte in licence zato da bom potem odpeljal 3 dirke na mesec, hotlapiranje me pa ne zanima. Sem pa izkoristil ugodno Murnovo ponudbo da sem končno sprobal ta tako opevani iRacing, in morem rečt, da je zadeva res dobra, vsekakor najboljša po mojem mnenju. Ampak dokler ne mislijo spremenit svojega finančnega sistema se dolgoročno vsekakor ne bom prijavil. Trošt glede strojnih zahtev je malenkost bolj zahteven kot rfactor, vendar ni problema. Meni dela BP, tko da se zase nimaš kaj bati. FPSje imam nekje med 60 in 100, medtem ko pri rfactorju cca. 30 več. Citiraj Link to post
sennas 1 040 Napisano December 8, 2010 Share Napisano December 8, 2010 Aha hvala Gregor. Čeprav sem škrt, bom mogoče tistih 12 dolarjev reskiral , to je par pirov, pa bo fun 3 mesece Citiraj Link to post
gregor vodicar 476 Napisano December 8, 2010 Share Napisano December 8, 2010 Jah al ni samo teh 12 dolarjev.. Če boš hodu recimo vsaj ene 5 prog pa ene 3 različne avte boš takoj na 100dolarjev kar je cca 75€.. Za tak denar imaš rfactor z nekaj 10x več avti in progami za nedoločen čas.. pa še za gajbo pira ti ostane No.. probat moreš da boš vidu, če je vredno svojega denarja :wink: Citiraj Link to post
sennas 1 040 Napisano December 8, 2010 Share Napisano December 8, 2010 Ja vem, ampak nekaj osnovnih prog pa dobiš in avtov, bom tisto mal fural, ampak res samo za probat Citiraj Link to post
Killer_B 87 Napisano December 8, 2010 Share Napisano December 8, 2010 Kot rookie dobiš mislim da vsaj 4 avte in okoli 8 prog. Tako, da nekaj imaš za trenirat. Je pa tudi prav na teh progah največ dirk, saj je dosti novincev. Kar se pa finančnega modela tiče je pa tako. Tistih slabih 10 dolarjev (ne EUR), ki jih daš na mesec, da lahko neomejeno voziš z najboljšimi SIM racerji na svetu, na progah, ki so do milimetra lasersko skenirane in z najbolj realističnim voznim modelom, pri katerem imaš dejansko občutek, da pelješ avto, se mi zdi da je to skoraj zastonj. Vsak mesec zihr zmečeš dvakrat tolk dnarja za mobitel, da lahko msgi pošiljaš okol puncam kot retardiran mali zajc. Proge in avtomobile si pa kupiš po potrebi....vse itak ne moreš naenkrat vozit, ker nimaš potrebne licence. In verjemi mi, če hočeš biti konkurenčen v sezoni, itak ne boš vozil več kot en oziroma max 2 avta. Najbolj se ti splača kupit še dva dodatna avta, ki sta ti najbolj všeč in pa čimveč prog. Pa še to se da sezono zaključit ne da bi moral imeti vse proge. Ponavadi je sezona dolga 12 tednov (vsak teden ena proga), za točke se pa šteje samo najboljših 8 dirk, ko se registriraš jih pa vsaj polovico že dobiš zastonj. Tko da zaključek je takšen, da ni spet tako grozno drago vse, kot vi pravite. Še posebej zdaj, ko je milijon enih popustov in akcij. Problem je samo v vaši glavi, ker se avtomatično ustrašite naročnine, pa čeprav je ta minimalna. Špil, če si pravi dirkač, ti bo dal v preigranem času veliko več veselja in dobrega občutka, kot katerikoli drug. Tega se zavedajo tako ekipa pri iracingu kot ostali proizvajalci....zato pa imajo tak finančni model. Aja....pa da ne rečem, da če si resnično dobr, se na koncu PRO sezone poteguješ za velike nagrade (10k USD). Citiraj Link to post
sennas 1 040 Napisano December 8, 2010 Share Napisano December 8, 2010 Sem nabavu , bomo vidli kako bo Citiraj Link to post
Paps 597 Napisano December 8, 2010 Share Napisano December 8, 2010 Kot rookie dobiš mislim da vsaj 4 avte in okoli 8 prog. Tako, da nekaj imaš za trenirat. Je pa tudi prav na teh progah največ dirk, saj je dosti novincev. Kar se pa finančnega modela tiče je pa tako. Tistih slabih 10 dolarjev (ne EUR), ki jih daš na mesec, da lahko neomejeno voziš z najboljšimi SIM racerji na svetu, na progah, ki so do milimetra lasersko skenirane in z najbolj realističnim voznim modelom, pri katerem imaš dejansko občutek, da pelješ avto, se mi zdi da je to skoraj zastonj. Vsak mesec zihr zmečeš dvakrat tolk dnarja za mobitel, da lahko msgi pošiljaš okol puncam kot retardiran mali zajc. Proge in avtomobile si pa kupiš po potrebi....vse itak ne moreš naenkrat vozit, ker nimaš potrebne licence. In verjemi mi, če hočeš biti konkurenčen v sezoni, itak ne boš vozil več kot en oziroma max 2 avta. Najbolj se ti splača kupit še dva dodatna avta, ki sta ti najbolj všeč in pa čimveč prog. Pa še to se da sezono zaključit ne da bi moral imeti vse proge. Ponavadi je sezona dolga 12 tednov (vsak teden ena proga), za točke se pa šteje samo najboljših 8 dirk, ko se registriraš jih pa vsaj polovico že dobiš zastonj. Tko da zaključek je takšen, da ni spet tako grozno drago vse, kot vi pravite. Še posebej zdaj, ko je milijon enih popustov in akcij. Problem je samo v vaši glavi, ker se avtomatično ustrašite naročnine, pa čeprav je ta minimalna. Špil, če si pravi dirkač, ti bo dal v preigranem času veliko več veselja in dobrega občutka, kot katerikoli drug. Tega se zavedajo tako ekipa pri iracingu kot ostali proizvajalci....zato pa imajo tak finančni model. Aja....pa da ne rečem, da če si resnično dobr, se na koncu PRO sezone poteguješ za velike nagrade (10k USD). Sam nebi mogu boljše povedat. Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano December 8, 2010 Share Napisano December 8, 2010 Kot rookie dobiš mislim da vsaj 4 avte in okoli 8 prog. Tako, da nekaj imaš za trenirat. Je pa tudi prav na teh progah največ dirk, saj je dosti novincev. Kar se pa finančnega modela tiče je pa tako. Tistih slabih 10 dolarjev (ne EUR), ki jih daš na mesec, da lahko neomejeno voziš z najboljšimi SIM racerji na svetu, na progah, ki so do milimetra lasersko skenirane in z najbolj realističnim voznim modelom, pri katerem imaš dejansko občutek, da pelješ avto, se mi zdi da je to skoraj zastonj. Vsak mesec zihr zmečeš dvakrat tolk dnarja za mobitel, da lahko msgi pošiljaš okol puncam kot retardiran mali zajc. Proge in avtomobile si pa kupiš po potrebi....vse itak ne moreš naenkrat vozit, ker nimaš potrebne licence. In verjemi mi, če hočeš biti konkurenčen v sezoni, itak ne boš vozil več kot en oziroma max 2 avta. Najbolj se ti splača kupit še dva dodatna avta, ki sta ti najbolj všeč in pa čimveč prog. Pa še to se da sezono zaključit ne da bi moral imeti vse proge. Ponavadi je sezona dolga 12 tednov (vsak teden ena proga), za točke se pa šteje samo najboljših 8 dirk, ko se registriraš jih pa vsaj polovico že dobiš zastonj. Tko da zaključek je takšen, da ni spet tako grozno drago vse, kot vi pravite. Še posebej zdaj, ko je milijon enih popustov in akcij. Problem je samo v vaši glavi, ker se avtomatično ustrašite naročnine, pa čeprav je ta minimalna. Špil, če si pravi dirkač, ti bo dal v preigranem času veliko več veselja in dobrega občutka, kot katerikoli drug. Tega se zavedajo tako ekipa pri iracingu kot ostali proizvajalci....zato pa imajo tak finančni model. Aja....pa da ne rečem, da če si resnično dobr, se na koncu PRO sezone poteguješ za velike nagrade (10k USD). No ja... bodmo pošteni... dobiš vse za rookie ... čim preskočiš licenco pa zagoniš vsaj 50€ za vse proge Citiraj Link to post
sennas 1 040 Napisano December 8, 2010 Share Napisano December 8, 2010 Zaenkrat nisem še navdušen, je malo komplicirano, dela pa v redu z default nastavitvami volan, nisem opazu trzanja. Nič, bom jutri bolj, danes je Armaroli Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano December 8, 2010 Share Napisano December 8, 2010 Mater...eni trenirajo..eni pa še delamo Citiraj Link to post
marko 36 Napisano December 8, 2010 Share Napisano December 8, 2010 Eni se pa hecamo z cr**k verzijo, z 15progami in ene 10 avteki... pa je tut ok. Filing je dober. Citiraj Link to post
Recommended Posts