markop 702 Napisano January 26, 2017 Share Napisano January 26, 2017 (urejeno) Ja. V rufu si bil majstor, ko si znal bremzat brez abs. Sem prav vesel da ni ne abs ne tc. Uredil January 26, 2017 - markop Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano January 26, 2017 Share Napisano January 26, 2017 Marko, garantiram ti da boš zadovoljen ko prideš iz dopusta 1 Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano January 26, 2017 Share Napisano January 26, 2017 Upam,da ta uradni server na Spa,ki so ga postavili ne šteje iRatinga in SR,ker je bila polomija. Tip me je na ravnini izrinil z ceste. Kot,da bi vozil na AC public serverju. Citiraj Link to post
markop 702 Napisano January 26, 2017 Share Napisano January 26, 2017 6 minutes ago, silicijeva dolina said: Ni prav nič živahen zadek. Je pa zaviranje prava nočna mora. Moraš biti presneto previden,da ti ne blokirajo zavore. These cars are not designed to be easy to drive, therefore it will take time to learn how to maximize the brakes. IT took me until the last round of the season to become 100% confident with the brakes and to properly use them every time. The best trick I use with them is, if you're not locking (or on the verge of) the rear tires in the initial brake hit, you will lock the fronts at apex. Don’t be afraid to be on the very limits of the brakes, Porsche designed these cars to find and groom their talent. Don’t expect to master the brakes in the first week. Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano January 26, 2017 Share Napisano January 26, 2017 Hja, dokler se ne umiri evforija okoli avta bo z nizkim IR težka preživet na dirkah.... Citiraj Link to post
markop 702 Napisano January 26, 2017 Share Napisano January 26, 2017 11 minutes ago, edgeslo said: Jebi ga, tokrat moram priznat ,res so naredil top avto Naj bi bile izboljšave fizike in tire modela kot posledica razvoja dirt-a. Je Tony izjavil v eni izmed objav. Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano January 26, 2017 Share Napisano January 26, 2017 Meni jo je Daytona lepo zagodla z padlimi serverji. Celo licenca mi bo šla,če ne bom ta vikend spet odpeljal dobre dirke. Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano January 26, 2017 Share Napisano January 26, 2017 1 hour ago, silicijeva dolina said: Meni jo je Daytona lepo zagodla z padlimi serverji. Celo licenca mi bo šla,če ne bom ta vikend spet odpeljal dobre dirke. Ali pa nabijaj TT, sicer gre bolj počas, sam je pa bolj ziher . 1 hour ago, markop said: Naj bi bile izboljšave fizike in tire modela kot posledica razvoja dirt-a. Je Tony izjavil v eni izmed objav. Ej ne vem kaj so naredil s tem avtom , ampak končno en ki ne vozi po ledu Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano January 26, 2017 Share Napisano January 26, 2017 Pol pravte, da je tole za sprobat? Tut če bom spet dal teh 15$ in bom po vsej verjetnosti samo enkrat probal pa pol nikol več Citiraj Link to post
markop 702 Napisano January 27, 2017 Share Napisano January 27, 2017 (urejeno) Jah, pol daj raje meni teh 15$ Uredil January 27, 2017 - markop Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano January 27, 2017 Share Napisano January 27, 2017 Pred 8 urami , edgeslo je napisal: Ej ne vem kaj so naredil s tem avtom , ampak končno en ki ne vozi po ledu Če je tole res, počakam kak mesec, da ga z popravki poštimajo in po tem mogoče... Citiraj Link to post
markop 702 Napisano January 27, 2017 Share Napisano January 27, 2017 8 hours ago, edgeslo said: Ej ne vem kaj so naredil s tem avtom , ampak končno en ki ne vozi po ledu Jaz nisem imel pretirano tega občutka ledu z izjemo prvega kroga ali dveh ob hladni podlagi. Je pa nekaj drugega. V IR menjava avta ni tako nedolžna in je potrebnega kar nekaj časa, da stisnes z njega kaj ven. Mogoče so celo ffb kej tikali. Eden izmed uporabnikov je pripravil nek kvazi mod ki je bil glavnemu razvijalcu ffb všeč. Nič, komaj čakam, da probam tole. @silicijeva dolina, @edgeslo: video or it didn't happened ? Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano January 27, 2017 Share Napisano January 27, 2017 Ni moj, video pa je Citiraj Link to post
alkoro 676 Napisano January 27, 2017 Share Napisano January 27, 2017 RUF s Porsche značko? Je pa zanimivo kako se bolj zazna sprememba v višini proge v primerjavi z AC, pa oba sta kao laser scan. Citiraj Link to post
markop 702 Napisano January 27, 2017 Share Napisano January 27, 2017 1 hour ago, alkoro said: RUF s Porsche značko? Je pa zanimivo kako se bolj zazna sprememba v višini proge v primerjavi z AC, pa oba sta kao laser scan. Ruf je bil 997 based. Glede gum: Mika Eshuis wrote: Sebastian Keijmel wrote:No icy feel at all. its better on the high kerbs at the nordschleife. i dont know if its the tyre model but the car does less crazy things on kerbs I think that's a result of the improvements made to the V8's. C spec was very similar with how much it pogo'd this car has none of that feels like they nailed the dampers/springs. Basically this. Our vehicle dynamics engineer put in a lot of work on the V8 Supercar's tires and was able to transfer it to this car. Combined with feedback from guys who drive the car in real life, they came up with a really good tire construction. Citiraj Link to post
Recommended Posts