mancSLO 1 945 Napisano December 6, 2016 Share Napisano December 6, 2016 Pred 2 urama , markop je napisal: Misliš t.i "S1 Schedule". Ja, je. To je že nekaj časa gor. http://members.iracing.com/jforum/posts/list/3509651.page Nekako sezone 36 dirk mojega Nis-a ne najdem tu notri? Citiraj Link to post
markop 702 Napisano December 7, 2016 Share Napisano December 7, 2016 Tale tvoj NIS je verjetno bolj "special" event in ni del standardnege 12 tedenske sezone. Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano December 7, 2016 Share Napisano December 7, 2016 (urejeno) Ni del 12 tedenske sezone ampak 36 tedenske, celoletne. Gre vzporedno z real Sprint Cup serijo. Če sem prav ujel, se menja generalni sponzor in verjetno tudi pri iRacingu čakajo na to. Uredil December 7, 2016 - mancSLO Citiraj Link to post
markop 702 Napisano December 11, 2016 Share Napisano December 11, 2016 Ce kdo ne vozi AC fun cup danes je ob 19h 4 ure practice serverja na road america. cspec+track. 1 Citiraj Link to post
markop 702 Napisano December 13, 2016 Share Napisano December 13, 2016 Release notes iz S1 hotfixa: Homestead Miami Speedway - The pace car driver has attended mandatory training, and should be proficient at parking the pace car at the correct location at this track. Richmond International Raceway - The pace car driver has logged hours of practice time, and should now avoid barrels when entering pit lane and be able to park the pace car at the correct location at this track. Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano December 31, 2016 Share Napisano December 31, 2016 Darilo: 2 Citiraj Link to post
markop 702 Napisano December 31, 2016 Share Napisano December 31, 2016 (urejeno) Srečno 2017. Tony mi je namignil, samo nisem hotel drezat. Bemtiš ne morem verjet. @edgeslo: we're back in business ! Uredil December 31, 2016 - markop Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano January 1, 2017 Share Napisano January 1, 2017 Darilo ? Kje ? Spet samo hype-jo narod Drugače pa itaq.. majka, skrajni čas da gre RUF adijo in pride pravi Porsche, sam mi ne diši preveč da so se spravil glih to blesavo GT3 klaso naredit... Citiraj Link to post
Paps 597 Napisano January 1, 2017 Share Napisano January 1, 2017 GT3 Cup je zakon. V AC se fajn vozi. Mislim pa da večino folka zanima kdaj bo tist LMP1 Citiraj Link to post
markop 702 Napisano January 1, 2017 Share Napisano January 1, 2017 Fantje to je super mega novica. IR je podpisal sodelovanje s Porsche, kar je za IR ogromen korak, da je sploh sledil času in izkoristil konec pogodbe z EA. Sem mislil, da bomo čakali še 2 leti najmanj. Ko sem Tonyu omenil, da ima RUF Cup težave s partecipacijo sme mu na koncu napisal, da če bi dali novega in pravega Porscha bi bilo vse rešeno. Takrat mi je odpisal "That would be really nice :)". Mi je bilo malo sumljivo, vendra si nisem upal dregat ali pa upat. 911 GT3 = street car 911 GT3 Cup = Porsche Supercup car 911 GT3 R = GT3 car 911 RSR = GTE car iRacing today announced a partnership that will see the popular online motorsports simulation service create digital models of the German automaker’s iconic race cars, beginning with the recently updated Porsche 911 GT3 Cup (991 II). The new 911 GT3 Cup is employed by customer sports teams to compete in 20 race series organized by Porsche across the globe, like the Porsche Carrera Cup Germany, the GT3 Cup in the USA and the international Porsche Mobil 1 Supercup – making it the world’s most produced and most used GT race car. Now, the 911 GT3 Cup finally arrives in the online racing world. Additional Porsche models will be announced as they become available. @edgeslo: To je ravno nadomestek RUF Cup avta, ki ga vozimo sedaj kakor jaz razumem. Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano January 1, 2017 Share Napisano January 1, 2017 Drži, res je nadomestek Če bi imel na koncu še R potem je pravi GT3 avto za serijo BSS . Sam očitno ima sedaj tudi Cup verzija ABS Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano January 1, 2017 Share Napisano January 1, 2017 Pred 3 urami , edgeslo je napisal: Spet samo hype-jo narod To je njihov pristop. In ko je materijal na voljo, se klika po "buy" gumbu da je joj. Darilo se ve, da za road iR fune. Citiraj Link to post
Paps 597 Napisano January 1, 2017 Share Napisano January 1, 2017 Žal je v sodobnem motorsportu tako. Abs imajo vsi GT avtomobili. Shinya Michimi pravi, da brez ABS tako nima smisla vozit, saj bi v tem primeru vsi imeli veliko težav pri zaviranju. Pravi tudi, da tudi če bi ti uspelo zavirati brez da bi blokiral kolesa, bi zaviral slabše kot z ABS in bi bila zaviralna pot daljša. Citiraj Link to post
Paps 597 Napisano January 1, 2017 Share Napisano January 1, 2017 3 minutes ago, mancSLO said: To je njihov pristop. In ko je materijal na voljo, se klika po "buy" gumbu da je joj. Darilo se ve, da za road iR fune. Sej na ovalih tako nimaš veliko izbire pri avtomobilih. Bodo oval Fani dobili dirt, tako da je vse ok ane 1 Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano January 1, 2017 Share Napisano January 1, 2017 Že, že samo meni je vseeno ali peljejo sekundo hitreje ali počasneje, manj ko je elektronike več je prostora za talent, morebitne napake, kar pa na dolgi rok prinese boljše dirkanje .... vsaj jaz tako mislim. Citiraj Link to post
Recommended Posts