Skoči na vsebino

Splošna debata - iRacing

mAxL

Recommended Posts

• Odgovori 5,2k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Danes odpeljal prvo GrandAM dirko z mixed class. Moram rečt, da sem si naredu celo paniko - preden joinaš session piše, da je 50 min. Potem grem not, nalijem cca 15 litrov več bencina kokr se mi je zd

Pogled znotraj novega bolida

Post of the year

Posted Images

Zadnjič sem na hitr vrgu skupi en skin za Jetto. Sm kr tistga od Ken Blocka naredu :D pa križal malce z ndesignom :D Všeč mi je, ker lahko na iracingu zelo hitro narediš skin. Sliko samo shraniš v TGA fajl v svoj skin folder in to je to. Nobenih pluginov, posebnih fajlov za šipe al pa .ini fajlov. Samo sliko shraniš in to je to.

monster-jetta.jpg

• 2 weeks later...

Glede na to da so iRacing naredil ta video je že prav da je reklama. Sicer pa ne vem kam ciljaš. Ćloveku so dal možnost vozit dirkalni avto, ki ga verjetno nebi nikol. Finci pa če še nis opazu niso nevem kako zgovorni.

Najprej sem tut js mel isto v mislih kot Robert, preden sem sploh pogledal video. Ko sem ga pa pogledal pa moram rečt svaka čast. Niti prbližn si ne bi upal takole hitr pelat, s to razliko, da js mam izpit za avto že kr neki časa on pa ne :) Pa človeku je blo vroče, da je lahko po največ 4 kroge naenkrat naredu, itak finci niso navajeni takih temperatur. Kapo dol, moram rečt!

No tako bom reku,fant je bil tam v šoli in začel postopno,saj ga niso takoj dali v ta močnejšo mazdo.

Pisto je poznal sam sa Gsilo se je moral privadit. Kar je dosegel svaka čast.

Probal bi tudi jaz ekspreiment.

Najprej me zanima kdo pozna gokart pist Krško in v toplejših mesecih dam na razpolago mojega 125 z menjalnikom najbolšim našim voznikom.

Predlagam Makslu tudi kot nagrado.

AJ MISLITE NA TO?