Skoči na vsebino

Splošna debata - iRacing

mAxL

Recommended Posts

• Odgovori 5,2k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Danes odpeljal prvo GrandAM dirko z mixed class. Moram rečt, da sem si naredu celo paniko - preden joinaš session piše, da je 50 min. Potem grem not, nalijem cca 15 litrov več bencina kokr se mi je zd

Pogled znotraj novega bolida

Post of the year

Posted Images

Jep tudi to drži kar je Paps napisal... sam če hočeš isti avto z dvema obročema vozit pa ti kalibracija ne gine :)

Ta nekje pri controls je kljukica use custom controls for this car ali nekaj podobnega....

Odvozu 3 dirke, že zgubu motivacijo. Za tiste bolj izkušene; A je kej boljš, ko sam plačaš 200€, pa morš potem racionalizirat zakaj je ta sim dober? :D

Pred 9 urami , terga je napisal:

Odvozu 3 dirke, že zgubu motivacijo. Za tiste bolj izkušene; A je kej boljš, ko sam plačaš 200€, pa morš potem racionalizirat zakaj je ta sim dober? :D

A ni z vsako stvarjo tako? :) Eni so bolj nagnjeni k temu, kot drugi ...

BTW, kaj ti ni všeč?

@terga, tle na slo-racingu edino @Patrik Flis približno lahko opiše občutke, ko prideš do PRO licence in temu primernih lig. Ti bi verjetno , če bi hotel, dokaj hitro pribremzal do tja. Je pa zadeva res draga. Če se omejiš na eno serijo, torej 1 dirkalnik, pa  6 prog plus naročnina. Po vsakem četrtletju dobiš caa. bonus ene proge. Torej čez 100€ letno.

Jaz sem tam zaradi Nascarja, za road pa niti nimam časa. Če pa že, mi je bližja AC road scena. Naši člani generalno v IR road pohvalijo pred vsem organizacijo vzdržljivostnih dirk.

Nekaj naših asov se je torej omejilo na vzdržljivostne dirke, veliko je road racerjev z IR 1500- 2000, kjer so dirke in crashi aka AC open serverji, kak Nascarovec se najde (saj vem, da te to najbolj žuli?), nekaj pa je slo-racerjev, ki občasno poizkusijo in iz različnih razlogov obupajo.

Morda pa nimaš volana dobro nastavljenega? Jaz recimo ful dobro vem kaj se dogaja z avtom. Tudi v AC,Dirt rally-ju,rFactorju.

Tudi jaz sem imel DFGT volan. Seveda je svetlobna leta za G27 in ostalimi ampak se je dalo lepo vozit. Res pa je,da ne vem kakšen je občutek,ko so gume iz paprike :D :P

Pred 16 urami , terga je napisal:

Bom rajš ostal pri simih, pri katerih vem kaj se dogaja z zadkom avta in prednje gume niso iz paprike.

Ja, samo pazi, da se ne nalezeš. Jaz sem od Makome AC morda zagnal dvakrat, pa R3E dvakrat. pCars pa hmmmm, enkrat.

Te kar vleče ves ta comunity....

Ja to pa itak, comunity je top, sej to se plača. Fizike zihr ne [Jel2]. Čeprav GT3ji in Williams se mi zdijo še sprejemljivi (razen RUF-a). 

Nej mi nekdo razloži kak je možno da indycar s turbo motorjem, pouhn navora in 1hp/kg nima popolnoma nič wheelspina v prvi prestavi?