Skoči na vsebino

Splošna debata - iRacing

mAxL

Recommended Posts

• Odgovori 5,2k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Danes odpeljal prvo GrandAM dirko z mixed class. Moram rečt, da sem si naredu celo paniko - preden joinaš session piše, da je 50 min. Potem grem not, nalijem cca 15 litrov več bencina kokr se mi je zd

Pogled znotraj novega bolida

Post of the year

Posted Images

pred 7 minutami, mancSLO je napisal:

Je možno, da je pri  auto-clutch prestavljanje hitrejše, če nahitro spustiš gas in prestaviš, kot če kar tišiš gas?

Ne, ker če pogledaš na input okenčku, se vidi kako počasi sklopka popusti. Če pa jo sam na hitro "butneš" je pa veliko hitreje. Saj imate g27 pedala? Tudi če ne bi blo hitreje bi osebno še uporabljal sklopko + h-shifter zaradi realizma..

pred 4 minutami, 123 je napisal:

Ti ne zablokira, če prihitr spustiš sklopko Patrik?

Marko pomaga če je zic dobro nastavljen.

Moraš met prav timing. Meni se to zgodi 1x na 50 krogov recimo.

Itak te skor moramo poslušat. Zdej rabim temeljite mehanične predelave, saj imam kao neko tršo vzmet za bremzo, ampak na sklopki, ker imam desna gas, leva bremza (bremza na sklopki torej). Za shifter pa skoraj ni placa, ker imamo malo kompromisa doma.

Zato sprašujem, če se da tisto počasnelo od auto/shift nekako obiti. Sej štekaš, ne?

So updejtali cene :D Release note je kar velik glede na to, da je W2. Tista z BSS serijo je lepa. So spustili na dirko vec avtov kot je pit-boxov zgleda :)

Uredil - MarkoP

A ni bilo to že prej da so share-ani pit box-i in je lahko več avtov kot je box-ov?

Kolikor sem na hitro prebral update realease ni nič posebnega, vsaj ne za avte ki jih vozim... edino nekaj z TC na AMG-ju :)

Grem na čik potem pa Watkins malo pogulit... vikend in dirka bo spet prehitro tukaj :D

Sharani pitboxi so bili ze prej ja, vendar ne v official dirkah. Po moje ne. To bi pomenilo, da prides v box in moreš čakat da avto pred tabo odpelje. Saj niti ne moreš vedet tega preden ne greš v bokse.