silicijeva dolina 1 254 Napisano June 16, 2016 Share Napisano June 16, 2016 Zakaj se ti proge ne zdijo enake imam odgovor: zaradi fizike pnevmatik,dirkalnika,segrevanje/ohlajanje asfalta,nabiranje gume na površini asfalta. Zaradi tega se ti ne zdijo proge enake,pa verjemi da so. Razen zandija,ki pač ni skeniran. Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano June 16, 2016 Share Napisano June 16, 2016 Možno, sicer pa sem premalo vozil AC da bi lahko ocenil. Vsake toliko časa potegnem dol update, probam , me po pol ure vse skupaj mine in se vrnem na IR Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano June 16, 2016 Share Napisano June 16, 2016 Sem namerno testiral meni najbolj ljubši Nur/šlajfo. Proga je identična,ampak fizika vse skupaj nekako spremeni. Drugače pa je prav fino se tudi v AC odpeljati po tej progi,oziroma po katerikoli drugi LS progi prav tako,samo mora biti dirkalnik za katerega so si pri Kunosu vzeli čas in ga naredili tako kot je to potrebno. To pa so: BMW M3GT2,Z4GT3,Ferrari 458 in morda še kakšen lotus,vse ostalo pa je narejeno na tekočem traku. Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano June 16, 2016 Share Napisano June 16, 2016 Me zanima, če bi kater od vas opazu, da Zandvoort ni lasersko skeniran, če ne bi tega posebej poudarli... Pa na to retorično vprašanje ne rabim odgovora... Citiraj Link to post
markop 702 Napisano June 16, 2016 Share Napisano June 16, 2016 @Matjaž Murn: Takoj, ko sem v IR nabavil Zandy sem rekel, da ima proga luknje, saj je avto nasedal. Če bi vozil samo AC tega ne bi opazil. Poglej spodnji video kaj dela vzmetenje v IR napram AC. Luknje ? Mogoče. @123: GPL vs. Iracing. Kaj pol rečeš na tole ? A je tudi AC bolj ali manj GPL like ? Zdaj res že vsi skupaj bučke prodajamo. I'm out. Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano June 17, 2016 Share Napisano June 17, 2016 Če ne gledamo vzmetenja in opazujemo samo potek proge je dejstvo,da sta identični in je Kunosu zares dobro uspela ta proga! Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano June 19, 2016 Share Napisano June 19, 2016 Moram licenco vsaj do "B" spravit. Lotus 49 je idealen za to. Sami zanesenjaki/profiji se mi zdi po debatah, ki jih poslušam. Zanima me, če je npr. pri Mazdi CUP prestavljanje v načinu "sklopka/shifter" hitrejše, kot v načinu "autoshift/prestavljanje na volanu". Citiraj Link to post
Patrik Flis 28 Napisano June 20, 2016 Share Napisano June 20, 2016 Pred 15 urami , mancSLO je napisal: Moram licenco vsaj do "B" spravit. Lotus 49 je idealen za to. Sami zanesenjaki/profiji se mi zdi po debatah, ki jih poslušam. Zanima me, če je npr. pri Mazdi CUP prestavljanje v načinu "sklopka/shifter" hitrejše, kot v načinu "autoshift/prestavljanje na volanu". sklopka/h-shifter je najhitrejše (samo moraš bit hiter). Auto clutch oz. auto blip traja 5min da prestavi Citiraj Link to post
markop 702 Napisano June 20, 2016 Share Napisano June 20, 2016 Patrik, če prav razumem moraš pol za blipanje delat heel-toe ? Hehe. To je zame nemogoče in se čudim tistim, ki jim to gre. Jaz uporabljam auto-clutch in manual blip kot en kompromis za Mazdo. Citiraj Link to post
markop 702 Napisano June 20, 2016 Share Napisano June 20, 2016 Spodnja povezava je bolj trač ponavadi, vendar tokrat piše o dejanskem stanju. Eden izmed ideologov IR je zgleda zapustil ekipo pred kratkim. https://pretendracecars.net/2016/05/31/eric-hudec-has-left-the-building/ Citiraj Link to post
Patrik Flis 28 Napisano June 20, 2016 Share Napisano June 20, 2016 Ne, ne rabiš heel-toe (čeprav če znaš je boljše za stabilnost če prestavljaš v ovinku, ampak jaz ne delam tega). Kot v navadnem avtu, sklopka not, prestava gor/dol, sklopka ven (ampak v iracingu ne rabiš popustit gasa). Če to narediš hitro, je veliko hitreje kot auto blip. Pri avto blipu prav slišiš blokado in pobere "veliko" hitrosti. 1 Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano June 20, 2016 Share Napisano June 20, 2016 Je možno, da je pri auto-clutch prestavljanje hitrejše, če nahitro spustiš gas in prestaviš, kot če kar tišiš gas? Citiraj Link to post
123 91 Napisano June 20, 2016 Share Napisano June 20, 2016 Ti ne zablokira, če prihitr spustiš sklopko Patrik? Marko pomaga če je zic dobro nastavljen. Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano June 20, 2016 Share Napisano June 20, 2016 PRC za simracing je isto kot če bi šel brat avtomanijo za novice o real racingu ... 1 Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano June 20, 2016 Share Napisano June 20, 2016 Just now, Matjaž Murn said: PRC za simracing je isto kot če bi šel brat avtomanijo za novice o real racingu ... Citiraj Link to post
Recommended Posts