Skoči na vsebino

Splošna debata - iRacing

mAxL

Recommended Posts

• Odgovori 5,2k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Danes odpeljal prvo GrandAM dirko z mixed class. Moram rečt, da sem si naredu celo paniko - preden joinaš session piše, da je 50 min. Potem grem not, nalijem cca 15 litrov več bencina kokr se mi je zd

Pogled znotraj novega bolida

Post of the year

Posted Images

Možno, sicer pa sem premalo vozil AC da bi lahko ocenil. Vsake toliko časa potegnem dol update, probam , me po pol ure vse skupaj mine in se vrnem na IR :)

Sem namerno testiral meni najbolj ljubši Nur/šlajfo. Proga je identična,ampak fizika vse skupaj nekako spremeni. Drugače pa je prav fino se tudi v AC odpeljati po tej progi,oziroma po katerikoli drugi LS progi prav tako,samo mora biti dirkalnik za katerega so si pri Kunosu vzeli čas in ga naredili tako kot je to potrebno. To pa so: BMW M3GT2,Z4GT3,Ferrari 458 in morda še kakšen lotus,vse ostalo pa je narejeno na tekočem traku.

@Matjaž Murn: Takoj, ko sem v IR nabavil Zandy sem rekel, da ima proga luknje, saj je avto nasedal. Če bi vozil samo AC tega ne bi opazil. Poglej spodnji video kaj dela vzmetenje v IR napram AC. Luknje ? Mogoče.

@123: GPL vs. Iracing. Kaj pol rečeš na tole ? A je tudi AC bolj ali manj GPL like ?

Zdaj res že vsi skupaj bučke prodajamo. I'm out.

Moram licenco vsaj do "B" spravit. Lotus 49 je idealen za to:D. Sami zanesenjaki/profiji se mi zdi po debatah, ki jih poslušam.

Zanima me, če je npr. pri Mazdi CUP prestavljanje v načinu "sklopka/shifter" hitrejše, kot v načinu "autoshift/prestavljanje na volanu".

Pred 15 urami , mancSLO je napisal:

Moram licenco vsaj do "B" spravit. Lotus 49 je idealen za to:D. Sami zanesenjaki/profiji se mi zdi po debatah, ki jih poslušam.

Zanima me, če je npr. pri Mazdi CUP prestavljanje v načinu "sklopka/shifter" hitrejše, kot v načinu "autoshift/prestavljanje na volanu".

sklopka/h-shifter je najhitrejše (samo moraš bit hiter). Auto clutch oz. auto blip traja 5min da prestavi :)

Patrik, če prav razumem moraš pol za blipanje delat heel-toe ? Hehe. To je zame nemogoče in se čudim tistim, ki jim to gre. Jaz uporabljam auto-clutch in manual blip kot en kompromis za Mazdo.

Ne, ne rabiš heel-toe (čeprav če znaš je boljše za stabilnost če prestavljaš v ovinku, ampak jaz ne delam tega). Kot v navadnem avtu, sklopka not, prestava gor/dol, sklopka ven (ampak v iracingu ne rabiš popustit gasa). Če to narediš hitro, je veliko hitreje kot auto blip. Pri avto blipu prav slišiš blokado in pobere "veliko" hitrosti.