zamex23 1 242 Napisano June 15, 2016 Share Napisano June 15, 2016 Seveda jo lahko pregreješ, sploh pa tale motec je lari fari. Neki grafi izmišljeni. iracing je iz 2003 ker je takrat začel nastajat, torej igro izdelujejo že 13 let Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano June 15, 2016 Share Napisano June 15, 2016 (urejeno) Ta Lari fari uporabljajo tudi v resnici , tako da ne vem kolk je res lari fari Uredil June 15, 2016 - edgeslo 2 Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano June 16, 2016 Share Napisano June 16, 2016 Ne,važno je,da ko v AC 1x premočno zabremzaš potem naredi gumo flat in nato volan 68 krogov trese kot,da je potres. da pa bi gumo pregrel v ovinku to pa ne,ker še Štefan ni prišel tako daleč. Citiraj Link to post
123 91 Napisano June 16, 2016 Share Napisano June 16, 2016 (urejeno) Neke bučke prodajate, če bi kdo vozu ker hotlap challenge alpa dirko, jih ne bi.. Kar se tiče iracinga, so ga v 90' delali isti ljudje, pa ma tud svoje luknje v fiziki, pa ne mislim krešov. Uredil June 16, 2016 - 123 Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano June 16, 2016 Share Napisano June 16, 2016 Pred 4 urami , silicijeva dolina je napisal: Ne,važno je,da ko v AC 1x premočno zabremzaš potem naredi gumo flat in nato volan 68 krogov trese kot,da je potres. da pa bi gumo pregrel v ovinku to pa ne,ker še Štefan ni prišel tako daleč. A veš kaj. Imam predlog, da ti, pa še ene dva, ko ste bol iracerji, v prihajajočem AC prvenstvu na slo-racing naredite ekipo. Ime ji je lahko "iracing professional driving team", ali pa kaj takega. Bi šli sicer malo preko sebe, kot kdo drug, ki preferira rally npr., pa se tudi udeleži official slo-racing prvenstva. Tam bi potem vsi skupaj lahko izmenjavali mnenja, se kaj naučili, kakšno rekli. Pač bi družabno noto namesto v minus popeljali v plus vode. Lahko bi šli še kdaj kako dirko tu okoli skupaj gledat. 2 Citiraj Link to post
Tomaž Eržen 1 083 Napisano June 16, 2016 Share Napisano June 16, 2016 Čakam dejstva ali pa vsaj konkretno izkušnjo, ki bo podprla Benjaminovo izjavo. Ali pa kar izziv... naj vzame 458 GT2 in mu obuje soft gume, gre na katero koli progo, ki ni drag race in potem poroča Če pa ima malce konzervativen stil vožnje, pa lahko uporabi tudi super soft. Jaz sem pri vseh ravninah že na Le Mansu imel probleme s pregrevanjem v kvalifikacijah, so se pa na ravninah vsi problemi rešili sami od sebe. Flat spot bo pa ostal s tabo ne glede na vse drugo, to je pa res Citiraj Link to post
markop 702 Napisano June 16, 2016 Share Napisano June 16, 2016 (urejeno) @123: Jan, nekaj si hotel povedat s temi bučkami pa te nisem razumel najbolj. Daj razloži kaj si mislil. Sej skozi pravimo ,da fizika ni perfektna, ker nikjer ni. Samo tale video je vseeno mimo, ker so bili od 2013 do danes veliki premiki v IR. Tudi AC leta 2013 ni bil, kar je danes. EDIT: Še vedno puščam veliko možnost, da v tistem motecu zgoraj neki ne dela prav, ker drugi appi za AC kažejo bolj dinamično spreminanje temp gume. Uredil June 16, 2016 - MarkoP 1 Citiraj Link to post
Tomaž Eržen 1 083 Napisano June 16, 2016 Share Napisano June 16, 2016 AC letos v začetku leta ni bil to, kar je danes. Izkušnja z gumami se je opazno spremenila, bi pa moral spet potestirat rufa v iracingu, ker izkušnja na sebringu je bila takrat vsaj za razred boljša od AC Citiraj Link to post
markop 702 Napisano June 16, 2016 Share Napisano June 16, 2016 RUF GT3 ali RUF Cup. Dva povsem različna avta. Dej probi pa poročaj. Me zanima. Meni sta oba odličan, RUF Cup prednjači zaradi karakterističnega handlinga. Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano June 16, 2016 Share Napisano June 16, 2016 Takrat smo vozili GT3. In prvi vtisi, ko sem prišel iz AC v iRacing so bili precej slabi. Ko se navadiš in začneš poslušat kaj ti avto in gume sporočajo, je pa po mojem mnenju veliko boljše kot v AC. Ravno včeraj sem malo preračunaval. Od 2010 sem član (z vmesnimi pavzami). Če vse skupaj seštejem in delim s številom dirk, me je ena dirka v povprečju stala $4,5. Bo treba zgleda začet mal več vozit, da tole povprečje malo spustim. Citiraj Link to post
markop 702 Napisano June 16, 2016 Share Napisano June 16, 2016 Just now, Matjaž Murn said: ... ko sem prišel iz AC v iRacing so bili precej slabi. Ko se navadiš in začneš poslušat kaj ti avto in gume sporočajo, je pa po mojem mnenju veliko boljše kot v AC. Ne bi se mogel bolje strinjati. Res. 1.5 sezono resno d***m GT3 v IR in mi je vse postalo zelo naravno in predvidljivo, kar se FFB tiče. Tudi avto postane bolj naraven, v smislu kako reagira na grbini, ko gre guma čez rob, ko drsi, ko oversteera, ko bremzaš,... veliko enih detaljev se skriva. Danes bom mogoče naredil še eno zanimivo primerjavo s camberji in kako ti vplivajo na pospeševanje in zaviranje. Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano June 16, 2016 Share Napisano June 16, 2016 Grafika bolša to je pa to. Druge razlike ne opazim.GPL mogoč še bolša fizika, svaka čast že v tistih časih presegl iracing drsalnico. 1 1 Citiraj Link to post
123 91 Napisano June 16, 2016 Share Napisano June 16, 2016 (urejeno) Pred 6 urami , MarkoP je napisal: @123: Jan, nekaj si hotel povedat s temi bučkami pa te nisem razumel najbolj. Daj razloži kaj si mislil. Sej skozi pravimo ,da fizika ni perfektna, ker nikjer ni. Samo tale video je vseeno mimo, ker so bili od 2013 do danes veliki premiki v IR. Tudi AC leta 2013 ni bil, kar je danes. ACTI je tud men dajal kr ene vrednosti. Če pogledaš ingame widget pa prov kaže, čudne ane Benjamin pa že kup cel zaboj bučk.. Uredil June 16, 2016 - 123 Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano June 16, 2016 Share Napisano June 16, 2016 Pred 8 urami , mancSLO je napisal: A veš kaj. Imam predlog, da ti, pa še ene dva, ko ste bol iracerji, v prihajajočem AC prvenstvu na slo-racing naredite ekipo. Ime ji je lahko "iracing professional driving team", ali pa kaj takega. Bi šli sicer malo preko sebe, kot kdo drug, ki preferira rally npr., pa se tudi udeleži official slo-racing prvenstva. Tam bi potem vsi skupaj lahko izmenjavali mnenja, se kaj naučili, kakšno rekli. Pač bi družabno noto namesto v minus popeljali v plus vode. Lahko bi šli še kdaj kako dirko tu okoli skupaj gledat. Ne bi,hvala. Sem zbrisal AC,ker mi je placa primanjkovalo. Pa tudi časovnice teh vaših dirk z nedirkaškimi BMW avti mi niso nikoli ustrezale. Raje vozim v iR,ker so dirke na dve uri in vozim ko mi paše. Pa še rangiranje mi je ljubše, pa ko odpeljem celo sezono še nekaj keša pade. Pa še bi lahko našteval kaj mi ni všeč in kdo se mi je vse zameril pa raje ne bom komentiral,ker se bo še kdo razjokal. Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano June 16, 2016 Share Napisano June 16, 2016 Stvar okusa je rekel pavijan ko je drek žrl Dejstvo je, da je IR kar se tiče multiplayer-ja svetlobna leta daleč pred vso konkurenco. Kar se tiče prog naj bi bilo oboje tam,tam kar je tudi logično če so lasersko skenirane. Mi pa ni jasno zakaj se mi zdi da niso čisto enake ? Pa ne govorim o tistem kar je ob progi. Vse ostalo je več ali manj stvar okusa in osebnih preferenc... Citiraj Link to post
Recommended Posts