Skoči na vsebino

Splošna debata - iRacing

mAxL

Recommended Posts

• Odgovori 5,2k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Danes odpeljal prvo GrandAM dirko z mixed class. Moram rečt, da sem si naredu celo paniko - preden joinaš session piše, da je 50 min. Potem grem not, nalijem cca 15 litrov več bencina kokr se mi je zd

Pogled znotraj novega bolida

Post of the year

Posted Images

25 minutes ago, alkoro said:

Kakšna je potem optimalna temperatura/pritisk gum v GT3 kategoriji? :D 

William Levesque wrote:There's nothing tricky about it... Pressures should always be in the 185/190kpa range HOT for these cars. Whatever this equals to out of the pits doesn't matter. Do 5 laps, back to garage and tweak.

http://members.iracing.com/jforum/posts/list/3480741.page

Uredil - edgeslo
On 6/7/2016 at 7:18 PM, edgeslo said:

Imaš na V8 forumu post, kjer eden piše da se bodo spet organizirale dirke za EU ... no vsaj upam, zadnji poizkus je neslavno propadel :)

Zadaj je en server z V8. Prvič zares probal. Živčna zadeva :) FFB pa fenomenalen res. Sem se malo informiral zakaj je tako. Avti, ki nimajo power steering imajo zgleda zelo naraven in direkten prenos in to se pozna. Isto z L79 recimo.

2 hours ago, Matjaž Murn said:

V8SC imajo powersteering...

Naslonil sem se na mnenje enaga aliena in se seveda opekel. Imaš prav. Ko sem šel brat sem pol videl, da imajo power steering. Je pa res, da je po mojem zelo majhen oz. aplicira malo moči gor, ker je FFB podoben avtom, ki tega nimajo in precej drugačen od recimo GT3 avta. Toliko sme že predrsal tale IR, da nekatere stvari vsaj opazim, če ne drugega. Mojega G27 hoče strgat z mize. Zelo podobno, kot pri L79 denimo.

4 hours ago, zamex23 said:

Na g27 se to pozna ama ništa.

Oh pa se. Probi en GT3 avto in recimo L79. Noč in dan. Tudi na G27. Je pa res, da je bogi G27 skozi v clipu in je potrebno moč precej znižat.

2 hours ago, zamex23 said:

Place efekt 1, torzija šasije 0.

1:1 :):) From release notes:

- - Chassis torsional stiffness has been added. 

Bemtiš namesto, da bi kafe spil se morem tle zagovarjat na vrhovnem sodišču :) Meni je sicer ta V8 nevozen. Dva ovinka ne speljem. Potreboval bi kar nekaj časa, da bi to obvladal. Zvok super. Pa ta volan na desni mi ne štima niti malo. V leve ovnikem sploh ne znam it.

Ajd. Furat. Kaj naredimo en FUN event v Imoli z GT3 konec tedna ?

Pred eno uro, MarkoP je napisal:

Je pa res, da je po mojem zelo majhen oz. aplicira malo moči gor, ker je FFB podoben avtom, ki tega nimajo in precej drugačen od recimo GT3 avta. 

Ne vem, če je to tako nedolžno. Na pravih dirkah ga ponavadi kar v garažo parkirajo, ko jim kakšna servo pumpa crkne...

Ni tako enostavno tole. W13 je namenjen ravno temu, da popravijo kar je zbežalo pri testiranju. Testiranje je povezano s časom in verjetnostjo. 

Primer: Testirajo na 1 PCju in v 1 uri dobijo 1 napako. Če bi to releasali 10.000 uporabnikom bi pomenilo, da bi napaka skočila ven po 0,36 sekunde. Te številke lahko zdaj prilagodiš na bolj realne razmere, recimo 10.000 uporabnikov s tem, da oni testirajo na 100PCjih 100ur. Pa se ne bo veliko spremenilo.

SW je hudič :)

EDIT: ta dirt bodo morali malo poravit pomoje. Včeri je bilo v Laguni Seci po 1 uri več kamenja na stezi kot okoli. Sploh se ni dalo več vozit.

@zamex23: Najbolje da si daš v mesečni budget postavko IR :)

Uredil - MarkoP