edgeslo 1 162 Napisano May 9, 2016 Share Napisano May 9, 2016 Mogoče da jih ni bilo v seriji Road Warrior, v uradni BES so bili vedno, al pa mene že počasi spomin zapušča Citiraj Link to post
markop 702 Napisano May 9, 2016 Share Napisano May 9, 2016 To je team event. Zanimivo, IR je precej agresiven zadnje čase glede te sinergije RL+sim racinga. V tem kontekstu bo event "broadcastan" tudi preko www.vln.de. Citiraj Link to post
Danjel T. 280 Napisano May 9, 2016 Share Napisano May 9, 2016 pred 29 minutami, silicijeva dolina je napisal: Na endurance so vedno incidenti brez limita,ampak kolikor vem,se šteje,če se komu v rit zaletiš,če pa po bankini furaš pa ni panike. Vsaj tako je bilo nazadnje,ko sem fural 12h. Me pa nekaj zanima,ali bo ta Langstreckenmeisterschaft Nurburgring ekipna ali boš lahko vozil kot posameznik? Tako kot pravi edgeslo, inci se štejejo tudi v endurance seriji. Celo omejeni so na 30 incov na dirko, pol si diskvalificiran Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano May 9, 2016 Share Napisano May 9, 2016 (urejeno) Ja,le izleti iz dirkališča na travo se ne seštevajo,ker sva jih imela z sotekmovalcem čez 30 (BES 12h) EDIT: Razen,če se ti incidenti vodijo za posameznika in ali je izlet na travo mišljen kot incident ? Vem samo,da sem sotekmovalcu svetoval naj vozi previdno,ker že imava veliko incidentov(izletov na zelenico,sekanje ovinkov,..) in je dejal,da se ne seštevajo. In res je pisalo,da so neomejeni. Uredil May 9, 2016 - silicijeva dolina Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano May 9, 2016 Share Napisano May 9, 2016 Hmm možno da je 12h dirka izjema... Vem tudi da prva endurance,ki sem jo vozil ni imela omejitve, samo ni bila BES ampak v seriji Road Warrior... Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano May 10, 2016 Share Napisano May 10, 2016 Dirka 12H Sebringa ni bila del BES, tako da je bilo neomejeno incidentov... Citiraj Link to post
markop 702 Napisano May 10, 2016 Share Napisano May 10, 2016 14 hours ago, edgeslo said: Vidim pa da se tudi na forumu že bunijo glede izbire avtomobilov Nekaj razburjenja povzroča odločitev, da izločijo RUF Cspec iz nabora avtomobilov. RUF je vendarle pomemben v VLN seriji. Vendar ne pozabit, da so vsi RUF-i v simih nelicenčni (izjema EA). IR VLN serija je pa organizirana pod okriljem VLN in zelo velika verjetnost je, da so oni zahtevali, da se RUF ("Forsche", kot mu pravijo :)) ne uvrsti na listo avtov zaradi licenčnih zadev. Time will tell.... Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano May 10, 2016 Share Napisano May 10, 2016 RUF je licenciran, Porsche ni. 1 Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano May 10, 2016 Share Napisano May 10, 2016 Kot jaz vem, ima EA samo Porsche licenco. Pa še to bi jim ukinil. Naj delajo nba pa nhl, od asfalta naj gredo pa stran. Edino pametna od njih je bila f12002 se mi zdi, ko smo gtr mod nažigal in z gts-r 575 preganal... Citiraj Link to post
markop 702 Napisano May 10, 2016 Share Napisano May 10, 2016 22 minutes ago, Matjaž Murn said: RUF je licenciran, Porsche ni. Kje je pol problem, da ne naredijo RUF-a kot se zagre. Pa sej ni, da ta RUF v IR ni verodostojno narejen - kar se fizike tiče je menda zelo dobro narejen. Sej roko na srce, ga je gušt peljat. Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano May 10, 2016 Share Napisano May 10, 2016 Zato, ker sta RUF Track in RUF C-Spec izmišljena avtomobila in nikoli nista obstajala ... RUF je praktično kopija Porscheja - Porsche ima tako GT3 (Track) kot Cup (C-Spec) verziji, zato so naredili ti dve RUF izmišljeni verziji... 1 Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano May 10, 2016 Share Napisano May 10, 2016 Najbrž je res problem v tem, da je lincencirano prvenstvo. Bomo preživel , sicer pa ne rabim bit pri vsaki pasji procesiji zraven Citiraj Link to post
markop 702 Napisano May 22, 2016 Share Napisano May 22, 2016 (urejeno) Še ena nora dirka za mano. Canadian Tire (Mosport) tokrat. Meni ena najljubših prog. Zelo hitra s slepimi ovinki. Ponavadi jo končaš brez incidentov ali pa v zidu Težko prehitevat, ker se da vozit precej konzervativno linijo po glavni ravnici. Skratka 2/6 splitov, P5 v Q. Štart dobro, prepustim pozicijo v T1, ker vidim, da je tip agresiven, ovinek pa smrtonosen. Grid pade v ritem in vozimo v vlakci ene 13 krogov. Ker se skozi oviramo en drugega, nihče pa nima dovolj da bi se oddljil se odločim za precej zgodnji pit. Ven pridem P15 s tem da je P14 par sekud naprej. Počasi ga dohitim in malce rizično (brez dotika) prehitim. Gre 0.6s v zrak, ampak sem rabil prosto pot pred menoj. Tako vozim vse do 5 krogov do konca, ko vsi opravijo pit. Pred mano en Itlijan, ki zaostaja 1 krog in P5, ki ga počasi dohitevam. Na hitro si zračunam, da ga s takim ritmom ujamem. Italijanu zatulim "Forza 46" in se takoj umakne na ravnici. Nato žal storim rahlo napakico in želje po P5 gredo po vodi. Malce umirim ritem in odvozim še 32. krog za 6. mesto. 0.6SR+, 70 IR+. Ok, gremo spat, vikend končan z grenkim pirokusom zaradi Mugiallo P.S: Borbe pa nore in predvsem fer. Tisit ki vozite IR: stvar se začne pri IR 2000+. Uredil May 22, 2016 - MarkoP 3 Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano May 24, 2016 Share Napisano May 24, 2016 Ta teden pa se šlajfa vozi v BES. Citiraj Link to post
markop 702 Napisano May 24, 2016 Share Napisano May 24, 2016 Ja. Šlajfe sem se lotil s tem: Citiraj Link to post
Recommended Posts