mancSLO 1 945 Napisano April 14, 2016 Share Napisano April 14, 2016 Ne vem, koliko časa bo. Sem pa z mečko gt3 SPA 2 sec hitrejši kot z Mclarnom ali pa Audijem. Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano April 14, 2016 Share Napisano April 14, 2016 pred 7 minutami, MarkoP je napisal: Super. Hvala @mancSLO. Sem končo probal Merc in Audija. So dali patch ven za popcornFX particles. Juhu. EDIT: priporočam test Lotus79. Marko, kero progo pa? Citiraj Link to post
markop 702 Napisano April 14, 2016 Share Napisano April 14, 2016 (urejeno) A za Lotus79 misliš ? Karkoli. Meni se dopade na Watkins recimo. Karkoli. Grem pa zdaj trenirat Sonomo Cup za GT3. Me nekaj dni ni bilo doma in moram ujet ritem za vikend Uredil April 14, 2016 - MarkoP Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano April 14, 2016 Share Napisano April 14, 2016 No, ravno vse proge niso, jih je pa veliko... Zandvoort manjka pa še katera... Citiraj Link to post
alkoro 676 Napisano April 14, 2016 Share Napisano April 14, 2016 1 hour ago, mancSLO said: Ne vem, koliko časa bo. Sem pa z mečko gt3 SPA 2 sec hitrejši kot z Mclarnom ali pa Audijem. Marjan poizkusi Okayamo z Audijem pa tale set http://dl.dropbox.com/s/mmhdd5rz9l7dnsc/OKAYAMAARBEST.sto?dl=0 Potem pa poizkusi še Mercedes z default pa povej s katerim si hitrejši Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano April 14, 2016 Share Napisano April 14, 2016 Eh, test že ne dela več. Očitno deluje samo ko je official off... Citiraj Link to post
alkoro 676 Napisano April 14, 2016 Share Napisano April 14, 2016 Škoda, da sem zamudil. Ne vem zakaj nimajo ta server stalno prižgan, potem bi lahko preizkusil content pred nakupom. Citiraj Link to post
alkoro 676 Napisano April 14, 2016 Share Napisano April 14, 2016 Danes malo treniral za Monzo, ki bo naslednji teden. Naredil en Q set če komu pomaga za Audi: http://dl.dropbox.com/s/abmnww8fmzqet98/StableMonzaqualy.sto?dl=0 Še replay: Vreme: default Q time : 1:48:2 Race time s 120l goriva: 1:49:3 Citiraj Link to post
markop 702 Napisano April 20, 2016 Share Napisano April 20, 2016 Včeraj sem tikal "caster" (ne, to ni camber), da vidim kako se to odraža na FFB in dejansko se precej. Kot bi dobil drugi FFB v roke. Zdi se precej prostora za raziskovanje znotraj setupa v IR. Citiraj Link to post
alkoro 676 Napisano April 23, 2016 Share Napisano April 23, 2016 (urejeno) Še ena nora dirka! Z Domnom sva se zmenila, da naju kvalificiram jaz, on pa bo odvozil prvi in drugi stint. Strategija je bila taka, da ga spravim dovolj naprej, da bo lahko draftal hitrejše voznike (cca 1 sek free pace). Upal sem, da bom imel pace za prvo deseterico. Po koncu kvalifikacij drugo mesto, prehitel naju je edino McLarn (OP MUCH? ) Na štartu McLaren zataji (bili so neki problemi z diskonekti) in Domen vodi celotno kolono za pace carom . Na žalost je tu draft premočan in vodstvo izgubi malo pred prvim Ascarijem. Potem je spustil še nekaj hitrejših naprej in vozil na P6, kjer je 7 sek zadaj lepo matchal čase vodilnega McLarna. Potem je pred 4. ovinkom prišel en backmarker in Domen izgubi nadzor nad avtomobilom in gre čez ležeče policaje, avto je imel poškodovana tla, kar je pomenilo cca 3-4 desetinke slabše kroge. Nekje na sredi drugega stinta zadane še enega backmarkerja pred vhodom v Parabolico, pace avta pade še za 3-4 desetinke. Proti koncu stinta ga ujameta 6 in 7, zato jih je spustil mimo, da je dobil free draft. Avto prevzamem P7 nekje 55 min pred koncem dirke. Takoj padem spet nazaj v borbo za 6 mesto, kjer me prehiti Mercedes po ravnini. Cela skupina priključi do P4 in potem so se začele draft borbe Mercedes naredi napako pri izhodu iz Parabolice, kar izkoristim in ker vem da sem močnejši na zaviranju v prvi ovinek ga tam brez težav prehitim: Takoj priključim McLarnu, kjer mi z double draftom uspe prehiteti Audija: Čez dva kroga pa opravim še z Mclarnom: Na koncu P4, 7 sekund za podiumom. Next stop Interlagos, cilj: štenge Uredil April 23, 2016 - alkoro 7 Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano April 24, 2016 Share Napisano April 24, 2016 Bravo @alkoro in @Domc! Gledal sem prvo dirko Blancpain GT prvenstva in sem slučajno ujel komentatorje, ko so povedali, da ti menjava voznika vzame dodatnih 10 sekund. Med samo dirko je kazalo postanke nekaterih ekip, ko so menjali ekipe in nekaterih ekip, ko menjave voznika ni bilo pa je pri vseh pitstop trajal okoli 1:07-1:09 ... Tudi takrat, ko sva z @enjoyer83 peljala 12H Sebring se ne spomnim, da bi pitstop z menjavo vzel kaj več časa ... Voznik se itak menja med menjavo gum in dolivanjem bencina in traja cca. 30 sekund, dolivanje in menjava gum pa traja dlje. Menjava voznika bi ti kvečjemu škodila, če bi tvoj postanek sicer trajal manj kot 30sekund... Se motim? 1 Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano April 24, 2016 Share Napisano April 24, 2016 Kolikor jaz vem se ne plača menjati voznika samo če samo dolivaš gorivo. Če so odločiš še za menjavo gum potem se prej zamenja voznika kot pa vse 4 gume... Vsaj bilo je tako, nisem pa že nekaj časa peljal nič kar bi dišalo po endurance... pač je težko najti prave člane za kakšno resno akcijo Citiraj Link to post
Domc 214 Napisano April 24, 2016 Share Napisano April 24, 2016 Včasih ko sem skočil v avto, je pisalo driver swap in odštevanje. Zdej se ne spomnim, ali je bilo to med dolivanjem ali menjavi gum. Je pa treba naštudirat te pit stope. Pri prvem sem nekje izgubil 3s in tako izgubil draft ... celo podium Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano April 24, 2016 Share Napisano April 24, 2016 Od česa pa je še odvisen čas postanka poleg količine dolitega goriva ter uvoza v bokse? Citiraj Link to post
Domc 214 Napisano April 24, 2016 Share Napisano April 24, 2016 Nekaj pomaga, da se čim bolj natančo ustaviš v pit stall. En mit je, da windshield tear off pobere sekundo Med menjavo gum, se popravlja tudi optional repair. Mogoče to tudi upočasni pit stop. Citiraj Link to post
Recommended Posts