Skoči na vsebino

Splošna debata - iRacing

mAxL

Recommended Posts

Primerjava je v tem, da bluzijo pri razvoju. Kunos se ne spušča v MP zadeve, dež,... IR pa namesto da bi poštimal DX11 in nekaj bugov, dodal dež ter nočno-dnevne tranzicije,.., se spušča v blato in podporo za Linux.

EDIT: Če prav razumem delajo tole: http://www.fiaworldrallycross.com/

Uredil - MarkoP
  • Odgovori 5,2k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Danes odpeljal prvo GrandAM dirko z mixed class. Moram rečt, da sem si naredu celo paniko - preden joinaš session piše, da je 50 min. Potem grem not, nalijem cca 15 litrov več bencina kokr se mi je zd

Pogled znotraj novega bolida

Post of the year

Posted Images

iRacing Gets Down and Dirty
Dirt racing. It's all true. iRacing is adding dirt racing.
  • Dirt Super Late Models
  • Eldora Speedway - our first signed agreement with a dirt oval
  • Rallycross
  • More car and tracks to be announced!
Sure, we had a little fun making the announcement on April 1st, but this news was no joke!
S.gif
S.gif
e1f6d0ef-6b2e-44b4-bec2-63d3d5040dcf.jpg
#DIRTCONFIRMED

In case there is any doubt, we want to be perfectly clear, iRacing is adding dirt racing!
S.gif
5c6661fc-48e1-4386-b122-4329f4630c46.jpg
S.gif
Ford Fiesta RS GRC

Get ready for rallycross, it's in development already!

S.gif
S.gif
3366707c-fd2d-4b57-a6d7-0837c676c5db.jpg
Dirt Super Late Model

Modeling of the Dirt SLM has already begun.

S.gif
5d8e4a46-ed92-473d-9845-3a25d8be5b2a.jpg
S.gif
Eldora Speedway

World's Greatest Dirt Track® is coming to iRacing!

WoOOOoaaaa, danes sva z @alkoro osvojila P9 v BES (top split) [champ] Končno sva odfurala celo dirko brez napak. Bile se ene težave pri mojem pit stopu, kjer sva izgubila 40s (krivim iRacing in bedno forsiranje bremze).

Q: Za spremembo sem bil tokrat glavni za kvalifikacije, končal P20.

R: Nor štart, nobenih nesreč. Se sukal okoli P22-P18. Pace skozi bolj narašča in pride spredaj do par nesreč, nekako se izgonem (single screen ftw). Furamo vlakec dalje, valda me vozniki spredaj malo zadržujejo. Hvala bogu so 5 krogov pred koncem mojega stinta, že šli v bokse. Stint končam P9 ... falu pit stall ... rikverc ni šlo!!... stojim 30s ... tow 10s... padeva na P29...
Alen vzame v roke volan in je cel stint nizal top čase. Začnem računat cajte in se pokaže top10. Zadnji stint isto odpelje Alen in uprizori nenormalna prehitevanja :D in še P3 voznik mu ni mogel slediti! Na koncu P9, 8 sekund za P8 ... preveč bencina natankala pri drugem postanku (ostalo 12L).

Jg9Oxjr.png

Uredil - Domc

Uff noro, kako hitro padeta 2 uri mimo ko imaš stalno boje na progi :D 
Velikokrat je težje prehiteti backmarkerja kakor pa avto za pozicijo.
Nisva imela ravno setup za najhitrejše kroge, je bil pa zato toliko boljši pri ohranjanju gum in časi na koncu stinta so bili za top 3 easy.

Tokrat sva zamenjala taktiko in je Domen odpeljal prvi stint, ker se meni že 3x ni posrečilo da bi ga preživel.
No on je lepo pazil da je ostal izven težav, spredaj so se razbijali mi dva pa sva pridobivala na poziciji.

Na koncu malo premalo bencina in malce iz pozicje za pit box.
Na ekranu se je pojavil gum za tow in ker sva prvič videla ta bug sva izgubila še dodatnih 10-15 sek.

Next stop Monza.

2h take akcije, yes please!: