Skoči na vsebino

Splošna debata - iRacing

mAxL

Recommended Posts

13 minutes ago, silicijeva dolina said:

@Paps ti si Đomba za nas :D Sem pa našel zanimivo primerjavo med tabo,ki si Đomba in menoj,ki sem zelenec. Ti si naredil v svoji karieri 1086 krogov na dirkah,jaz pa od lani do sedaj 980 :D 

Prav veliko nisem dirkal ja ;) Vedno mi je blo boljš v practice vozit.

Uredil - Paps
  • Odgovori 5,2k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Danes odpeljal prvo GrandAM dirko z mixed class. Moram rečt, da sem si naredu celo paniko - preden joinaš session piše, da je 50 min. Potem grem not, nalijem cca 15 litrov več bencina kokr se mi je zd

Pogled znotraj novega bolida

Post of the year

Posted Images

Kako pri vragu si potem pridobil tako velik safety rating? Mene to najbolj matra. Včeraj recimo z Advanced Mazda  Cup sem štartal z prvega mesta na Panorami. Nekaj krogov vodil in pridobival na prednosti za drugo uvrščenim in glej ga zlomka moral sem poljubiti steno. V boksih so popravili kar se je popraviti dalo,ampak je bil avto še vedno ful nevozen. Potem sem šel še 1x v bokse ter opravil daljše popravilo. No na koncu sem pristal na 8.mestu :D Meni osebno je ful jeba ta Safety Rating izboljšati :D 

Week 13 je prehodno obdobje, ko so updati in ko ni official dirk - so samo neke vrste fun eventi. Mislim, da se iRating ne šteje - samo Safety Rating. Če se motim, me popravite.

Ob najavi W13 na prvi strani portala piše, da se upoštevajo:

"Remember that official series impact both Safety Rating and iRating while unofficial series do not."

W13 je namenjen ravno zviševanju SR, da prideš do promocije. Lahko pa si lump, poslabšaš svoj SR in ti licenco vzamejo.

Uredil - MarkoP