Skoči na vsebino

Splošna debata - iRacing

mAxL

Recommended Posts

• Odgovori 5,2k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Danes odpeljal prvo GrandAM dirko z mixed class. Moram rečt, da sem si naredu celo paniko - preden joinaš session piše, da je 50 min. Potem grem not, nalijem cca 15 litrov več bencina kokr se mi je zd

Pogled znotraj novega bolida

Post of the year

Posted Images

Končno prva zmaga na ovalu in to v Daytoni! [owje]Sicer pa samo en split zaradi prave dirke, ki pravkar poteka. 

http://members.iracing.com/membersite/member/EventResult.do?&subsessionid=16097954&custid=171245

Jutri nabavim BMW in začnem trenirat Sebring, ko bo čas :) Druge BES dirke pred Sebringom ne bo šlo, v S2 pa se lahko dogovorimo za kakšno.

Uredil - urhpi

Različne serije so in so prventsta, ki trajajo 12 tednov. Vsak teden se proga menja. Dirka je nekje vsake 2 uri skozi celoten dan. Odvisno od serije. Nekatere so na 1 uro recimo. Daljše dirke, kot so endurance eventi niso tako pogosto.

- Animacija pit možakarja
- DX11, vendar ne bo drastičinh sprememb
- Snetterton zgleda da bo re-scan (špekulacija, ker so videli IR ekipo na progi z opremo)
- Formula Renault 2.0
- Mercedes AMG GT and R8 LMS 

- MP4-30 nekaj v zevzi z gumami

Drugače je pa danes intervju z "the boss" :)

Uff. Brez Mastercarda in posledično Paypala je progo za igrco kupit kar težka. Doma se pa boni za Mercator zbirajo :D. No, nekako se je družinski odbor strinjal, da Atlanto pa nujno rabim nocoj. In sem tako že odpeljal eno 160 krogov. Caa 2 uri. Malo slabše sem se odrezal, kot v Daytoni, ampak 10/29 je kar ok.

http://members.iracing.com/membersite/member/EventResult.do?&subsessionid=16129778&custid=20390

Ta dvakrat posekan oval spodaj je terjal svoj davek.

NASCAR-187094587.vresize.1200.675.high.3

Uredil - mancSLO

Samo, do so jim pustili to v javnost dat me pa preseneča. Racimo za FR2.0 nočejo niti izdati RL voznike, ki jo testirajo pred releasom.

Hm...grafikulja pa postaja precej Assetto like :) Super. Tako naprej.

Uredil - MarkoP
Pred 3 urami , MarkoP je napisal:

Ni še leto odkar sem nabavil gtx970 zdaj pa že novo... ...upam da ne, porka.

Se ne rabiš bati,ne bo takšne velike spremembe,da bi ti ta grafikulja ovirala tekoče metanje pikslov na ekran ;) Bom pa jaz ziher moral menjati procesor,če bom nabavil nov OR,ker ta,ki ga imam sedaj je definitivno prešvoh. To pa še pomeni menjavo plate :x