silicijeva dolina 1 254 Napisano January 24, 2016 Share Napisano January 24, 2016 (urejeno) Tako,danes sem si popravil iR in tudi z klaso D sem prišel nad 3.0 . Tudi na tretji dirki sem zmagal . Dirko začel z 2.mesta in že po parih krogih prišel na prvo,kjer sem ostal do konca. Je pa kar stresno to vse skupaj Sedaj pa moram delati na vzdržljivosti,kajti tempo že nekako ohranjam. Tako,sedaj pa Vam ne bom več težil, je dovolj zmag za danes. Uredil January 24, 2016 - silicijeva dolina 1 1 Citiraj Link to post
Paps 597 Napisano January 26, 2016 Share Napisano January 26, 2016 (urejeno) Nekaj se za marec tudi že govori o DX11. Bomo vidl. Uredil January 26, 2016 - Paps 1 Citiraj Link to post
markop 702 Napisano January 27, 2016 Share Napisano January 27, 2016 Pred kratkim je bila na IR forumu tud slika umazanih gum renderirana z DX11. So pobrisali dol zgleda. Tudi če DX11 pride Marca 2016 so rekli naj ne pričakujemo preveč na začetku. To naj bi bila le osnova na kateri bodo gradili dnevno nočne tranzicije, dež,.... Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano January 27, 2016 Share Napisano January 27, 2016 Sem že mislil vprašati, kaj prinaša Dx11, ampak sem z dnevno nočnimi tranzicijami in dežjem dobil odgovor. Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano January 28, 2016 Share Napisano January 28, 2016 Ta teden pa Cady in Spa To mi bo po mojem srce v hlače padlo. Ne znam razložiti kaj mi dela z srcem,ko se dirka začne. Sploh pa ,če štartam iz ospredja. Adrenalin mi pumpa 100 na uro Tega nisem doživel še v nobeni simulaciji. Po mojem je krivo to,da si v glavi dopovedujem,da moram dirko odpeljati brezhibno,ker drugače bom kaznovan z ratingom in odvzemom licence. Po 2.-3. krogih pa se sprostim in zadeva steče. Kako pa kaj vi prenašate začetek dirke? 2 1 Citiraj Link to post
markop 702 Napisano January 28, 2016 Share Napisano January 28, 2016 Hehe. Dober opis. Jaz sem se končno malo sprostil. Vendar ja, adrenalin je na polno. Odvisno od serije. Če mi je ful pomembno je napeto, kot opisuješ. Kaj SPA je nočna varinata ? M. 1 Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano January 29, 2016 Share Napisano January 29, 2016 Ne,dnevna. Saj veš,jaz sem še rookie 1 Citiraj Link to post
Danjel T. 280 Napisano January 29, 2016 Share Napisano January 29, 2016 Štarti so vedno precej napeti. Če voznik da dosti pomena na njegov SR in IR, pol še toliko več. Ko si v sendviču, samo upaš, da bo štart stekel gladko, da nimaš za sabo nekih kamikaze modelov, ki ti lahko uničijo dirko takoj na začetku. Zato si vsi želimo čimprej v najvišjo možno klaso (nam primerno) in se udeleževat dirk z visokim SOF, kamor so prisotni vozniki z višjim IR. Tako vsaj veš, da so tudi oni bolje podkovani in ne delajo neumnosti. No, incidenti tudi v takih primerih niso izogibni, vendar v večini primerov gre za dirkaški incident. Tako da ja, vedno je prisoten adrenalin, kot obrneš. In je tudi prav tako, ker ti prinaša tudi užitek Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano January 29, 2016 Share Napisano January 29, 2016 Tebe bi pobralo če bi eno RL dirko šel peljat. Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano January 29, 2016 Share Napisano January 29, 2016 Pred 11 urami , silicijeva dolina je napisal: Ta teden pa Cady in Spa To mi bo po mojem srce v hlače padlo. Ne znam razložiti kaj mi dela z srcem,ko se dirka začne. Sploh pa ,če štartam iz ospredja. Adrenalin mi pumpa 100 na uro Tega nisem doživel še v nobeni simulaciji. Po mojem je krivo to,da si v glavi dopovedujem,da moram dirko odpeljati brezhibno,ker drugače bom kaznovan z ratingom in odvzemom licence. Po 2.-3. krogih pa se sprostim in zadeva steče. Kako pa kaj vi prenašate začetek dirke? Meni je zadnjič po 58 krogih ovala in ko je kazalo na soliden rezultat, zadnja dva kroga pred ciljem ujel za dva kroga zaostali in s svežimi gumami. Mislim da mi je skenslal kako minuto lajfa . Se je izšlo za P3 sicer, ampak... Citiraj Link to post
Arne Dopudja 726 Napisano January 29, 2016 Share Napisano January 29, 2016 Super igra, ko ti ne dopušča dirkanja, samo hotlappanje, čene najebeš. 1 Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano January 29, 2016 Share Napisano January 29, 2016 Treba se mau rint, drgač ni nč 1 Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano January 29, 2016 Share Napisano January 29, 2016 Uff sem danes prejel čestitke za C oval klaso . 1 Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano January 29, 2016 Share Napisano January 29, 2016 Čestitke za napredovanje tudi z moje strani 1 Citiraj Link to post
Recommended Posts