Skoči na vsebino

Splošna debata - iRacing

mAxL

Recommended Posts

Uf, super. Upam, da se bo kej bolje peljala, kokr to ameriško sranje :)

To je napisal nekdo ki je obiskal iRacing:

"The Miata is still slow (well, I did drive it right after the F1 car!), but it felt lighter and more responsive than I remember the Solstice being. And the gearing on the Miata was great. Really fun to shift in that thing."

• Odgovori 5,2k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Danes odpeljal prvo GrandAM dirko z mixed class. Moram rečt, da sem si naredu celo paniko - preden joinaš session piše, da je 50 min. Potem grem not, nalijem cca 15 litrov več bencina kokr se mi je zd

Pogled znotraj novega bolida

Post of the year

Posted Images

1700€? Ja kaj si pa kupu?

Jst sm sicer že mel 4870 lansko leto ampak sem letos menjal ostalo. 6G DDR3, i7 920, Asus P6T SE, HDD 1T pa kišta. 800€. Se prav lih okol 1000€ pa nič problemov s FPS sploh! Sem pa res vse sam kupu, da je cenej prišlo in sam sestavu, kar je še ena dobra stran in res užitek, ko ga prižgeš.

Procesor: i7 930

RAM: 6 GB Corsair (seveda DDR3, ima 10 let garancije)

Napajalnik: Corsair 850W (neka huda beštija)

Plata: Asus P6T Deluxe V2

Grafična: Asus GTX465

Disk: 1TB Western Digital

SSD Disk: 64GB Western Digital SSD

Potem je pa tukaj še en ogromen ventilator za procesor (80EUR), ki mi računalnik naredi neslišen, in Chieftec ohišje. Vse kupljeno in posebej sestavljeno. Garancija na vsak dela posamično (nekateri tudi do 10 let).

Windows experience index imam 7.0 (tist navaden 1TB disk mi ga dol vleče), vse ostale komponente so 7.5. Sem pa sestavil tako, da ko zadeva ne bo več top kišta na trgu, bom samo dokupil še eno grafično in povezal v SLI, tako da spet dobim eno leto miru. Sistem imam na SSD disku vse ostalo pa na sekundarnemu. Windowsi se mi pa zbootajo v nekje 15 sekundah :)

Nism ga nč sfriziral in ga tudi ne bom...čeprav se da tako procesor kot ram kot grafično še zelo fajn navit in dela brez problema. Mogoče čez kakšne 2 leti. Kišta je stala okoli 1700 eur, kar piše par postov višje.

FBR18: hm...za delo sicr ne rabim take kište (webdesign & programiranje), sm pa premišljeval, da bi se spet začel ukvarjat s 3D modeliranjem, za kar bi ta kišta bila supr. Poleg tega tudi Adobe Premiere dost sredstev ponuca in ta kišta krepko zmanjša cajte renderiranja. Vsekakor se pa pozna v špilih. Sedaj špilam vse na max detajlih v 1920x1080 (full HD) resoluciji na LCD tvju in imam povsod več kot 100 FPS. Ker sem že dolgo gamer, ti lahko povem, da dejansko je razlika med 50 FPS in 100 FPS, vsaj pri malce bolj kompetativnem igranju, čeprav naj bi človeško oko zaznalo samo 30 FPS.

Aja.....razlog je bil tudi to, da lahko v realtime snemam svoj gameplay....nameraval sem narditi svoj kanal na youtube v katerem bi objavljal tutoriale za razne špile ipd. Bomo še vidli kako se bo to izteklo, namreč primankuje mi časa.