Skoči na vsebino

Splošna debata - iRacing

mAxL

Recommended Posts

• Odgovori 5,2k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Danes odpeljal prvo GrandAM dirko z mixed class. Moram rečt, da sem si naredu celo paniko - preden joinaš session piše, da je 50 min. Potem grem not, nalijem cca 15 litrov več bencina kokr se mi je zd

Pogled znotraj novega bolida

Post of the year

Posted Images

Novoletna otvoritvena dirka z Cadillacom nemškem Nurburgring-u je uspela. Zasluženo 2.mesto :)  Spet en kiks in to čisto na koncu dirke,ampak drugače zelo napeta dirka.

P.s: Najlepša hvala @mancSLO in @MarkoP za pomoč pri testiranju,iskanju napake in na koncu tudi rešitvi težave glede dirkališča [ok]

Uredil - silicijeva dolina

No,sedaj prikazuje rezultate na strani ;) V Cadillac Cup sem eno dirko izpustil,ker nisem imel proge,ampak trenutno sem še vedno kar visoko :D 

http://members.iracing.com/membersite/member/eventresult_lapchart.jsp?&subsessionid=15416363&carclassid=-1

http://members.iracing.com/membersite/member/eventresult_lapgraph.jsp?&subsessionid=15416363&carclassid=-1

Nekaj statistike za "road" serije . Avtorstva si ne lastim, to je zgolj copy-paste iz enega izmed IR forumov...

2367371.png.1996ceee1e2e6f48fd13800405fa2367372.png.5822c21e0eb637b138d3776b38f9

Poglejte kdo je 2. na lestvici !!!! Juhej !!!

mean_iRating_countries.png.ea5c3e519905b

Oval je pa jasno USA-only zadeva:

2367932.png.94deab0e779f749c2b31e5d78778

Uredil - MarkoP

Uf,danes sem se malo odločil spet odpeljati z Skip Barber formulo. Škoda,ker nimam vseh prog,ker bi lahko bil dokaj konkurenčen. Iz 30.skupnega mesta sem danes prilezel na 11(Rookie divizija). Zadnja dirka pa je bila fenomenalna. Štartal z 9.mesta in dirko v ciljni areni zaključil za last na 4.mestu :D  Kot zanimivost pa to,da se nas je na dirko prijavilo mislim,da 70 voznikov :o

Btw včeraj sem prvič na sploh vozil na tem dirkališču in se še komaj privajam nanj. Bo pa to odlična iztočnica za Cadilac Cup,ker imam jutri na tem dirkališču dirko. Najbolj mi je zanimiva prva šikana,ker je sploh ne vidiš in je vstop v njo vsaj za mene bil venomer bolj kot ne na slepo :D 

road-atlanta-skip-barber.jpg

Z tem Max-om sva na koncu uprizorila pravo bitko za 4.mesto. 

road-atlanta-skip-barber.jpg