Skoči na vsebino

Splošna debata - iRacing

mAxL

Recommended Posts

• Odgovori 5,2k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Danes odpeljal prvo GrandAM dirko z mixed class. Moram rečt, da sem si naredu celo paniko - preden joinaš session piše, da je 50 min. Potem grem not, nalijem cca 15 litrov več bencina kokr se mi je zd

Pogled znotraj novega bolida

Post of the year

Posted Images

1 hour ago, silicijeva dolina said:

Me pa zanima,kako to,da imaš v igri nastavljeno obračalni kot na samo 860°,kajti meni ga nastavi na 900°?

Nekateri G27 se kalibrirajo na manj kot 900°, menda zaradi neke blokade noter in Logitec profilerja. Še sam ne vem točno. Živim s tem.

Fantje imam en problem. Kupil sem si proge in ena izmed njih je Nurburgring GP. Ko jo želim zagnati dobim error 61. Malo sem bral na forumu in pišejo,da naj za tisto progo,ki se mi pojavi ta error enostavno zbrišem in ponovno dol potegnem update za to progo. Ko naredim to še vedno javlja ta error. Ima kdo izkušnje z tem?

Edit: Sedaj sem malo prečikiral mapo tracks kjer so dirkališča in ugotovil,da imajo vsa dirkališča v mapi tudi .dat datoteko. Recimo Phoenix.dat in nato podmape,recimo GP.dat. Meni pa za Nurburgring manjka Nurburgring.dat. Sem pisal na suport ampak dvomim,da bo še danes rešitev. Kaj bi lahko,kdo,ki si lasti to dirkališče pogledač ,če ima to datoteko v mapi? Če ja,ali bi bil kdo tako dober in mi jo nekam naložil,da bi poskusil,če mi potem zalaufa to progo?

Uredil - silicijeva dolina

Moderator @zamex23 ,če nimaš predloga ali kakršne druge pomoči za moj problem raje ne komentiraj,ker z tem kar si napisal samo dokazuješ svojo ne inteligentno duševno stanje duha po praznikih. Pa enako velja za tvojega pajdaša,ki leze za teboj in ti tala pluse ;) 

Uredil - silicijeva dolina

Jah mene niso prepričal, odkar sem ponovno podalšal pogodbo z njimi od tega 2 tedna praktično nism mogu igrat takrat ko sm hotu, da ne omenjam slabega frejmrejta na Šlajfi ko je malo več dirkačev...pač po taljansko tole, si jezen ker sem užalil tvojo najljubšo simulacijo?

Že prej sem zbrisal samo Nur mapo in ko dol potegnem update,je že ta premajhen,saj je velik nekje 500KB,moral pa bi biti cca 600MB. Bom pa še poskusil zbrisati Nur mapo,restartati računalnik in še le na to dol potegniti update. Sem poslal na suport tudi ta video,da si ga ogledajo,ker je definitivno problem pri njih in ne pri meni.