Skoči na vsebino

Splošna debata - iRacing

mAxL

Recommended Posts

• Odgovori 5,2k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Danes odpeljal prvo GrandAM dirko z mixed class. Moram rečt, da sem si naredu celo paniko - preden joinaš session piše, da je 50 min. Potem grem not, nalijem cca 15 litrov več bencina kokr se mi je zd

Pogled znotraj novega bolida

Post of the year

Posted Images

Silicij, vidim, da uživaš :) Bravo !

Če pogledaš tvojo dirko sta bila 2 grida, skupaj vas je bilo okoli 43 tekmovalcev. Ti si dirkal v spodnjem "splitu" z povprečnim IR 1154. Tvoj povprečni krog je bil 1:51.075 in si zasedel 2. mesto ter osvojil 68 točk. Zgornji oz. "top split" je imel povprečen IR 2364. Drugo uvrščeni v tem splitu je pokasiral 137 točk, njegov povprečni čas pa je bil 1:48.549.

Kjer se grid razdeli v 2 plita i nje drugi na 2000 je to že močna konkurenca, ker tam noter padejo vsi od verjetno 1700IR pa do 10.000IR. Prejšnji teden sem v Zandy (GT3) srečal splite z 4000 tudi. V drugi dirki, ki sem jo odpeljal se mi je v mid-splitu obetalo 3. mesto. 8 krogov pred koncem sem šel točit gorivo v bokse in prekoračil speed-limit. Sledila je "forced pit-stop 15s" kazen in pristal na 10 mestu :(

Zgolj pa pomoč pri interpretaciji rezultatov in orientacijo.

Super fantje za vse te razlage,sedaj se mi že malo bolj svita vse skupaj. Moram priznati,da sem imel zelo dobre boje,sploh ko sem se začel boriti za drugo mesto,je bilo včasih tako napeto,da mi je zares pognalo adrenalin po telesu :D Ne morem si kaj,da ne bi priznal,da so nasprotniki v iR nenormalno potrpežljivi. Noben me do sedaj še ni namerno izrinil,tudi za krog zaostali se vedno umaknejo in dajo prostor,da jih lahko lepo prehitiš. Še več,že prej ti javijo,da se bodo umaknili recimo levo ali desno.

Ps: Imam eno vprašanje glede TradingPaints. Ko jaz naredim skin in ga imam v mapi,kjer se nahajajo skini za iR ali jih moram še kam drugam naložiti,da jih bodo tudi drugi videli,ki uporabljajo tale program? Jaz sem ga naložil še na njihovo stran in sedaj sem videl,da ga uporabljajo tudi nekateri drugi uporabniki :D 

@silicijeva dolina, drugi ga vidijo in lahko uporabijo za svojega, ko ga naložiš na njihovo stran. Npr ti lahko izbereš za Chevrolet National Impala mojo Cockto.:P

Vprašanje: Ali je brake assist v bistvu ABS. Tam v vodičih ga sicer odsvetujejo? (iRacing's DRIVER AIDS)

TT: Chevrolet National Impala & Rockingham speedway