mancSLO 1 945 Napisano December 17, 2015 Share Napisano December 17, 2015 Ja, ampak je menda važno, koliko je prijavljenih in kakšna je tvoja uvrstitev. Verjetno ni isto SR pik za tretje mesto od treh ali pa za tretje mesto od petindvajsetih? Citiraj Link to post
markop 702 Napisano December 17, 2015 Share Napisano December 17, 2015 Ja, saj je tako. Ko dobim okoli 100 pik sem jaz že zadovoljen in grem dirkat ponovno, le če sem znotraj 4. dirk. Več kot 4 dirkam, če dobim pod 80 pik in vem, da mi proga leži in grem lahko bolje. Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano December 17, 2015 Share Napisano December 17, 2015 Torej ni pomembno, koliko je prijavjenih? Citiraj Link to post
markop 702 Napisano December 17, 2015 Share Napisano December 17, 2015 Za točke je važen IR. Da je pa dirka uradna more pa biti neko minimalno število voznikov (iz glave 6). 1 Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano December 17, 2015 Share Napisano December 17, 2015 pred 56 minutami, MarkoP je napisal: To je mrcina od avta. Precej težek in TC ima zelo blagi. Slooow in, fast out je pravilo. Nežno na gas in lepe globoke blipe pri downshiftu. Počakaj da gume primejo preden začneš divjat. Meni je ful všeč. 2 sezoni sem tam vozil. Ej hvala za nasvet Sicer imam vklopljen auto blip,sploh,če zvečer vozim,ker bi me drugače sosedje požrli,ko bi nabijal po stopalkah Moram priznati,da se noro dobro čuti na volanu kaj se dogaja z kolesi. Zares dober FFB občutek. Sedaj sem nabavil še Watkins Glen, in komaj čakam,da se jutri zapodim po tej legendarni progi. Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano December 17, 2015 Share Napisano December 17, 2015 (urejeno) Ali je tista zelena črta na stezi kaka referenca (pred vsem zaviranje mislim) za ovale, ali naj se lotim drugače? Madonca @silicijeva dolina, ti pa leži tale mazda in iR izgleda. Uredil December 17, 2015 - mancSLO Citiraj Link to post
markop 702 Napisano December 17, 2015 Share Napisano December 17, 2015 Uh Watkins. Meni ena najlepsih prog. Tisti S navzgor je smrtonosen ce linija ni prava in hitrost prav dozirana. Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano December 17, 2015 Share Napisano December 17, 2015 Tist S se z večino avtov odpele ful gas. 1 Citiraj Link to post
markop 702 Napisano December 17, 2015 Share Napisano December 17, 2015 Marjan za ovale boš po moje ti nam kej povedal... Citiraj Link to post
markop 702 Napisano December 17, 2015 Share Napisano December 17, 2015 2 minutes ago, zamex23 said: Tist S se z večino avtov odpele ful gas. Z RUF cspec mi ne uspe. Rahlo morem dvignit gas za kaksno desetinko sicer gre zadek malo po svoje in je precej na limitu. Malo je odvisno od vremena, stanja gum, bencina in ce avto understeera, ker je tam potrebno hitro menjat smer. Ej Tomaz saj imas IR. Dej probaj pa porocaj. Mogoce tebi uspe. Imas tole progo? Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano December 17, 2015 Share Napisano December 17, 2015 Sem je dost prevozu že, sem vozu endurance 2,4 ure dolg nazaj tak da sm bil nadrkan. Rufa pa nimam kupljenga tak da ne bom mogu z njim testirat. Ampak s corveto se je dal odpelat poln gas. Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano December 17, 2015 Share Napisano December 17, 2015 (urejeno) pred 51 minutami, MarkoP je napisal: Uh Watkins. Meni ena najlepsih prog. Tisti S navzgor je smrtonosen ce linija ni prava in hitrost prav dozirana. To je tisti S takoj po štartno ciljni (Esses)? Ta je kar zanimiv ja,še bolj pa mi je všeč šikana(Inner Loop),tukaj se pa zares vidi,koliko imaš jajc. Sicer je v iR še nisem fural in komaj čakam na jutri,da se poženem po njej z Cadillac-om. Sem malo gledal posnetke iz Watkins Glena z Cadillacom in je vedno v tistem S spustil malenkost gas Uredil December 17, 2015 - silicijeva dolina 1 Citiraj Link to post
markop 702 Napisano December 18, 2015 Share Napisano December 18, 2015 (urejeno) Evo, že ki je govora o Watkins. Neki trenutkov iz ene izmed mojih dirk v Caddy-u. Nekaj krogov pred koncem sem v "esses"-ih naredl majhno napako in oplazil zid in sem moral dirko končat z rahlo zamaknjenim volanom in vlečenjem avta v starn ob bremzanju. Vseeno se je za las izšlo P.S: Kako v YT nastavim default kvaliteto za predvajanje. Vrže mi na 360p, posnetek je pa 720p ? Uredil December 18, 2015 - MarkoP Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano December 18, 2015 Share Napisano December 18, 2015 Ful lep skin Kaj lahko vprašam z katerim programom snemaš dirko? Citiraj Link to post
Recommended Posts