Skoči na vsebino

Splošna debata - iRacing

mAxL

Recommended Posts

• Odgovori 5,2k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Danes odpeljal prvo GrandAM dirko z mixed class. Moram rečt, da sem si naredu celo paniko - preden joinaš session piše, da je 50 min. Potem grem not, nalijem cca 15 litrov več bencina kokr se mi je zd

Pogled znotraj novega bolida

Post of the year

Posted Images

Meni so pa končno pripeljali avto na Nizozemsko. Nekaj zamude je bilo zaradi del v predoru Dekani in obvoz po lokalni cesti ni bil mogoč. Preko Italije tudi ni šlo zaradi Kunosa. Par dni treningov je splavalo po vodi. Vseeno bi moralo biti vse nared za dirko.

preview6my.jpg

Ne vem kaj naj naredim. Ali je smotrno kupovati recimo Skip Barber F2000 in posledično eno progo,ki jo zahteva serija,ali raje odfuram z solstice in si dvigujem rang z tem avtom?

Kako ostali to počnete? Ali ste v kakšni ligi,ali enako furate evente podobnim na mojem posnetku z razliko glede na claso,ki jo posedujete? 

Jaz sem do A prišel z minimalnim vložkom. Da bi kar kupil progo zaradi tega da boš dvignil licenco po mojem nima smisla.
Skip barber je v vsakem primeru fun zadeva. Pokombiniraj avtomobile in proge tako da prilezeš do A.
Svetujem da kupiš proge in avtomobile, ki so ti všeč ;) 

Proge najbolje da kupuješ tako, da pogledaš kaj se v višji seriji, na katero ciljaš, vozi. Da ne kupuješ nekaj kar ne bo v seriji, ki jo kasneje misliš voziti.

Uredil - Paps

Skip je zelo dobra zadeva. Nekateri vozniki ostanejo za vedno v Skipu. Konkurenca je zelo zelo močna. Nekateri najboljši IR dirkači dirkajo v Skipu. Skip zahteva poseben, drugačen stil vožnje od GT3 avtov.

Ne oziraj se preveč na licenco oz. za liceno skrbi zgolj toliko da prilezeš do serije, ki ti je všeč. Poskusi Caddilaca, k iej tudi free. Tam imaš v top splitu tudi že zelo izenačeno in dobro konkurenco.

Nekako sem poslušal oba in nabavil tega skip barber F2000,ker mi zgleda kar fun za vozit,sploh,ko sem pogledal nekaj posnetkov. Prav tako sem vzel Brands Hatch,ker mislim,da se vozi tudi v kasnejših višjih serijah,pa to dirkališče mi je že itak pri srcu. 

Nekaj me še zanima. To dvoje sem malo prej plačal z Visa kartico in me zanima,če ponavadi tako dolgo traja,da se kupljen avto in proga pojavita na spisku kupljenih? Od tega je že cca 10 minut in še nista na mojem spisku.

Še nekaj vam povem. Ni vam treba do A licence vozit. Če vam že po naravi ni fajn vozit F1, je potem to brezveze, saj je edini avto v A prav F1. Ogromno se jih ustavi pri GT3. 

Aja Silicij. Ne preskočit Radical SR8. Meni top 3 avto v iR. Uporabljaj paypal. 

Aja pa še nekaj. Poglej v accountu da nimaš slučajno nastavljen da ti avtomatsko podaljša naročnino in bremeni kreditno.

Uredil - Paps

Ja,to z samodejnim podaljšanjem sem izklopil že takoj na začetku. Hvala za opozorilo ;) 

Ne razumem pa tega kar si napisal tukaj:

pred 9 minutami, Paps je napisal:

Še nekaj vam povem. Ni vam treba do A licence vozit. Če vam že po naravi ni fajn vozit F1, je potem to brezveze, saj je edini avto v A prav F1. Ogromno se jih ustavi pri GT3. 

Trenutno mi je najbolj všeč recimo Mazda mx5 in tudi Formule se nebi branil. Torej gledal sem recimo naslednje serije: 

1. Skip Barber = 161.45$ (Rookie)
  2. Advanced Mazda Cup = 164.45$ (D klasa)
  3. Star Mazda Championship = 176.40$ (D klasa)
  4. WCGP serija (F1) = 191.35 (A klasa)

Torej z vsemi temi klasami,ki sem jih naštel lahko pridem do pro licence,ali se motim? Ta sistem je meni velika neznanka. Rad bi pač vozil eno serijo in seveda napredoval z čim manjšim denarnim vložkom. @alkoro mi je recimo lepo svetoval,da naj si kupujem proge,ki so mi všeč. Torej,če si izberem recimo Skip Barber dirkaško serijo si ne rabim kupit vseh prog,ki so na seznamu? Sedaj imam za ta Skip Barber Laguna Seca, Charlotte M.S in Brands Hatch ali je za začetek dovolj in bodo na teh  dirkališčih čez celo leto dirke,ali se dirkaški kolendar spreminja in bom potreboval še vse ostale proge,ki so na seznamu?