Skoči na vsebino

Splošna debata - iRacing

mAxL

Recommended Posts

On 5. prosinca 2015. at 16:46, Paps je napisal:

Tomo končal na 14. mestu. Imel je probleme z volanom.

Čolak končal na 4. mestu

Zmagal je Mack.

Pozdrav svima :) iracing je najbolja simulacija i najbliza stvarnosti u svemu tako da vam preporucam ako zelite vozit utrke vozite iracing.

da nema iracinga ja vise nebi vozio sim racing jer imam djete i cekam drugo ?

Paps ovu utrku sam skoro ostao bez goriva pa sam zadnjih 10 krugova morao pustit gas, uglavnom napredujem i cini mi se da bi se iduce godine u wcs mogao vozit top 5, sada sam trenutno u pro seriji 2 sveukupno a prvih 25 dobiva pro/wc licencu.

Hvala ti Paps sto si mi pomogao u pocetku kako funkcionira iracing.

• Odgovori 5,2k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Danes odpeljal prvo GrandAM dirko z mixed class. Moram rečt, da sem si naredu celo paniko - preden joinaš session piše, da je 50 min. Potem grem not, nalijem cca 15 litrov več bencina kokr se mi je zd

Pogled znotraj novega bolida

Post of the year

Posted Images

2 hours ago, Marin Colak said:

Pozdrav svima :) iracing je najbolja simulacija i najbliza stvarnosti u svemu tako da vam preporucam ako zelite vozit utrke vozite iracing.

da nema iracinga ja vise nebi vozio sim racing jer imam djete i cekam drugo ?

Paps ovu utrku sam skoro ostao bez goriva pa sam zadnjih 10 krugova morao pustit gas, uglavnom napredujem i cini mi se da bi se iduce godine u wcs mogao vozit top 5, sada sam trenutno u pro seriji 2 sveukupno a prvih 25 dobiva pro/wc licencu.

Hvala ti Paps sto si mi pomogao u pocetku kako funkcionira iracing.

Ni problema Marin. Ti samo teraj!

Mislim,da mi bo danes uspelo priti čez magično številko 3.0 da se povzpnem stopničko više v moji karieri :D  Prej sem dobil kar veliko točk,ker sem štartal z zadnjega mesta in prilezel do 9. Pa še to bi bil boljši,če me ne bi nekdo od zadaj nabil :D Tale Phoenix road course prvič v življenju vozim in se mi čisto nič ne dopade.

Včeraj sem sicer upal,da bom šel v D klaso, ampak so me malo z*ebali. Imel sem že R 2.97 in bi še odpeljal samo eno dirko za napredovanje. Štart mi je super uspel,potem pa se v prvem zavoju komaj kaj umaknem masovnemu trčenju,nato je sledil drugi zavoj in pred menoj spet trčenje, bil sem v sendviču in pred menoj avto,ki je bil udeležen v nesreči. Zaletel sem se v njega in potem od zadaj kot iz topa vsi v mene. Moral sem v bokse,popravim avto in glej ga zlomka spet me nek idiot nabaše od zadaj. Škoda na vozilu prevelika,tako,da sem dirko zaključil v boksih.Čudno je to,da čeprav so se drugi zaletavali v mene se mi je to štelo v minus in tako imam sedaj R 2.76. 

Seveda bi še včeraj odpeljal kakšno dirko,ampak bi me sosedje linčali zaradi hrupa H menjalnika (drugače ni moteče,ampak zvečer,ko je vse tiho je ta zvok pretikanja zelo moteč :D ) 

Uredil - silicijeva dolina

Med sozono lahko tudi napreduješ, če le presezeš SR 4.0. En mali hint. Ko ti manjka 0.03 za napredovanje ne hodi v dirko, temveč raje v nek drugi official event. To so kvalifikacije ali time trial. Z čisto vožnjo boš dobil tisto razliko, ki ti manjka.

Midpack štart je problem. Priporočam defenzivni štart. Dobro je gladat tudi njegovo številko avta. Višja številka pomeni da ima slabši IR in lahko pričakuješ kakšno čudno potezo.

V nižjih licencah je v dirki dovoljen tudi t.i 1x fast repair. Ko greš v bokse popravit avto stisni F4. Tam odkljukaj fast repair in odstrani kljukice za menjavo gum, ker v sprint dirkah menjava gum pomeni večjo izgubo kot dobitek.

Pri meni je pa stvar taka. Sinoči, ko sem se odločil, da z AC počakam do Srede, ko naj bi bil update, sem šel malo gledat, če bi šel kako Nascar sezono, da bi šel iz D višje.  Do sedaj sem kupil letno naročnino (50%off), Mclarna pa šlajfo (to pač mora bit). Nascar prog pa ne in tako bi moral v novi sezoni vse plačat. Za enkrat bo dovolj. Aprila pa naprej s stroški.

Sem pa ujel eno hostano 50 krogov Talladego z Toyoto Tundro. Tip je nastavil gorivo za 22 krogov, torej dva postanka, pa še eno črno zastavo sem ujel :S. Na konco sem bil zadaj. Imel sem pa privzete nastavitve za avto (polkamion:o) in jim še v zavetrju nisem mogel slediti. Imam nek setupsync, ampak ga še ne znam dobro uporabljat. Če naložim set iz tam, mi javi sistem (tech), da set ne ustreza.

Ps: Če ima kdo kake nastavitve za Nascarje, bi prosil za pomoč.

Uredil - mancSLO

Setupi so verjetno iz starih sezon. Ko prihajajo novi buildi ven, tudi dirkalnike malo posodabljajo in je pri istih nastavitvah v setupu lahko avto malenkost nižji in potem ne ustreza kriterijem minimalne višine - tako je bilo ponavadi pri meni. Javi to potem napako in ne moreš s tem setupom sploh na progo...

Tako,pa mi je končno uspelo :D  D klasa zasluženo. Imel sem super dirko. Na Q postavil najhitrejši čas in tako dirko začel z prvega mesta. In tako nadeljeval vse do konca z zelo veliko prednostjo. Tudi na tej progi (Summit Point Raceway) sem dirkal prvič in je svetovna za te Mazde . 

On 14. 12. 2015 at 18:43, MarkoP je napisal:

Marjan, karkoli lahko nalimaš gor. Mojo kariero denimo sponzorira znani izdelovalec smuči.

To pomeni,če si jaz naredim svoj custom skin bodo tega videli tudi drugi,ko se bom udeleževal dirk? Ali se potem takem skin sinhronizira v neko bazo,da ga lahko vsi vidijo?

V primeru, da uporabljaš program TradingPaints, ga vidijo tudi ostali, ki uporabljajo isti program. iRacing sam od sebe ne sinhronizira skinov (razen, če ga narediš online na njihovi strani z njihovim painterjem).