Skoči na vsebino

Splošna debata - iRacing

mAxL

Recommended Posts

Z veseljem bi organizirali v iRacingu, vendar mislim, da na tem portalu zaenkrat še ni dovolj uporabnikov in bi zaradi premalo udeležbe padlo v vodo (tako kot zadnje prvenstvo z MX-5)

Trenutno je največje prvenstvo z BMWji, prihaja DiRT Rally (tam Arne tudi išče sponzorska sredstva - če ma kdo kej odveč :D). Radi bi pa organizirali še eno malo bolj resno prvenstvo z malo bolj resnimi dirkalniki, vendar GT3 v Assetto Corsa ni najboljša izbira (za to je več razlogov). GT3 v iRacingu bi bilo več kot idealno, samo kaj ko tukaj pa uporabnikov ni dovolj.

Še mozgamo kaj bomo ...

• Odgovori 5,2k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Danes odpeljal prvo GrandAM dirko z mixed class. Moram rečt, da sem si naredu celo paniko - preden joinaš session piše, da je 50 min. Potem grem not, nalijem cca 15 litrov več bencina kokr se mi je zd

Pogled znotraj novega bolida

Post of the year

Posted Images

Se strinjam z Matjažem. Dejmo IR malo z rezervo jemat. Nekaj FUN dirk najprej in se bo hitro vidlo koliko je zrelo. Se pravi dejmo stopit, da vidimo koliko se ugrezne :)

GT3 bo v S2 (iRacing; čez 12 tednov) deležen nekaj sprememb glede avtomobilov. Menda se RUF in Ford poslavljata, da bi prišla Audi in Merc. Škoda za RUF-a.

Uredil - MarkoP

Ja če vas je nekaj v tej sezoni VEČ, da vas vozi 15+,  res ne spremljam, pol je čist OK ja....

K če jaz naberem nas klepcev do 25 kosov na ps4 konzoli, za le projectcras, ma dam en jajc stran, da se na sloR nas nabere 25+ za neko sezono....

Uredil - Matjaž Murn
Uporabi gumb Uredi namesto dveh zaporednih prispevkov

IR prvenstvo z cca 10 progami bi vsakega stalo letne naročnine + ~4 proge ter avto najbrž. To je cca. 60~80€ in bi hitro zanimanje upadlo najbrž. Sej pravim. Dejmo najprej stopit, da vidimo če in koliko se ugrezne. Zgleda, da je za FUN dirko kar zanimanje. Če bo vredu bomo naredili še eno,...

Definitivno je iR najboljša simulacija,ki sem jih kadarkoli igral in dvomim,da bi se je lotil,če ne bi dobil gratis treh mesecev (hvala še 1x). Seveda je to vse skupaj zelo drag šport,ampak še vseeno cenejši kot v RL. Mislim,da bom zadevo po pretečenem obdobju podaljšal ;) 

Silicij, čakaj, da začne prvenstvo, ko boš imel vsak večer vsako uro ali dve poln grid sebi enakih dirkačev. Pol te bo kdo v kakšno endurance dirko povabil iz sloracinga, pa kakšna privatna liga,...

Za naslednje leto se obeta še prehod na novejši DirectX in menda se zna zgodit kej deževnih dni tudi :)

Uredil - MarkoP
pred 24 minutami, MarkoP je napisal:

Silicij, čakaj, da začne prvenstvo, ko boš imel vsak večer vsako uro ali dve poln grid sebi enakih dirkačev. Pol te bo kdo v kakšno endurance dirko povabil iz sloracinga, pa kakšna privatna liga,...

Za naslednje leto se obeta še prehod na novejši DirectX in menda se zna zgodit kej deževnih dni tudi :)

Grafika je lepa tako kot je že zamex rekel ;)  Že sedaj kot rookie sem bil deležen zelo napetih bojev kolo ob kolesu. Kako pa kaj plačujete naročnine? Za eno leto,tri mesece,za dve leti? Po mojem se najbolj splača za eno leto. So za uporabnike tudi kakšne akcije ali samo za nove člane,da jih dobijo na limance? Tako kot so mene :D 

pred 17 minutami, mancSLO je napisal:

Za avte barvat pa to v Trading Paints za 24€ letno narediš svoj avto. Kateri free programi so najlažji za naučit, da bi šel mimo te naročnine?

A se ne da v PS ali Gimp-u to postoriti?

TP se ne slplača. Sem že mislil to naredit in je tisti built-in painter zanič. Vsaj okoli se tako bere.

GIMP ali PS. Druge ni. Downloadaš template, ki ima že nekaj shem in si jih pol prirediš. Ta tip ima serijo dobri tutorialov:

Kar se tiče grafike, se jo da še precej izboljšat, ne da bi prizadel FPS - predvsem AA nastavitve. Tudi volan se da še bolje nastavit z uporabo WheelCheck ordja. PRedvsem min force je potrebno prav nastavit ter samo moč tako, da ne gre v clip.