Skoči na vsebino

Splošna debata - iRacing

mAxL

Recommended Posts

• Odgovori 5,2k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Danes odpeljal prvo GrandAM dirko z mixed class. Moram rečt, da sem si naredu celo paniko - preden joinaš session piše, da je 50 min. Potem grem not, nalijem cca 15 litrov več bencina kokr se mi je zd

Pogled znotraj novega bolida

Post of the year

Posted Images

Pred 3 urami , silicijeva dolina je napisal:

MarkoP hvala za pojasnila in čestitke. Ja,ker sem začetnik dirkam z Mazda MX5 cup. Sedaj sem spet odpeljal eno dirko in tokrat iz zadnjega 18. mesta prišel na 3. Se vidi,da nekateri igrajo celo na tipkovnico ali gamepad in posledično jih je po celi progi polno :D Koliko iR točk pa potrebujem za napredovanje v višji rang?

V Rookey seriji mislim da se ne šteje I-rating, samo Safety Rating, Od D licence dalje pa tudi IR. Če boš z SR šel preko 3.0, boš napredoval v D klaso, ko nastopi promocija. Če pa prideš preko 4.0SR, avtomatsko napreduješ v D klaso že pred promocijo.

pred 36 minutami, Danjel T. je napisal:

Zakaj ti pa služi kanal za Iracing na TS?

Ja, imaš prav. Če bo naša liga je itak ingame chat. Tole sem pa mislil, da bi se kje na iR serverju mi mal menili in upozarjali, ampak je dvojno po tem. Ta misel je tako opuščena.

Sem pa jaz z D klaso. Torej rookie ne napreduješ, če pa filtriram samo D, je pa bore malo ventov na Official Races.

nascar-d.jpg

Uredil - mancSLO

[ok]

Alen kam prilepim ta set. Imam nek setupsync in če dam tja, bodo imeli vsi ali kako?

Če si mislil kje se mora nahajat, ga prilepi sem:

C:\Users\USERNAME\Documents\iRacing\setups\mx5 cup

Uredil - alkoro
Pred eno uro, mancSLO je napisal:

Ja, imaš prav. Če bo naša liga je itak ingame chat. Tole sem pa mislil, da bi se kje na iR serverju mi mal menili in upozarjali, ampak je dvojno po tem. Ta misel je tako opuščena.

Sem pa jaz z D klaso. Torej rookie ne napreduješ, če pa filtriram samo D, je pa bore malo ventov na Official Races.

nascar-d.jpg

Če imaš težave najti dirke v D klasi, imaš drugo opcijo TT. (time trial). Tudi tu ti rase SR. Sicer bistveno počasneje kot na dirkah, se pa da napredovat. Je pa dobro odpeljat celotni čas TT-ja in ne samo 4 čiste kroge. Če odpelješ 4 čiste kroge, boš dobil cca +0,2-0,3 SR. Če pa štancaš čiste kroge do izteka časa (30 min), pa lahko dobiš tudi +0,8 SR.

No meni pa oval ne potegne, res da sem vozil basic avto
V glavnem skoz polni gas, če ostaneš na notranji strani ni šans da te un zadaj prehiti :lol:

Mogoče bi znalo biti bolj zanimivo v višji klasi.
Verjetno obstaja samo kakšnih 10% folka, ki zna dejansko vozit oval, vse ostalo bi se končalo v masovnem krešu.

Hmm, sprva Murn vsepohvale, kul je ko prideš na spletno slo-R in tkoj vidiš kje se pogovarjate oz, pač nove teme, pohvale, lepo urejeno!

Drugo pa, nekej s emenite za iRacing, sam bi enako z veseljem vozil, le še en x si morm mal pc poštimat, nism PA POZABIL NA, cca skor 450eur nagrad, TKO DA JAZ , le čakam, da bo eno tekmovanje organizirano, katero so bo res prelo, se pravi kot včasih WTCC in če sezono resno 100% naredimo, imamo nagrade, sedež, ali skupni znesek cca 500eur zagotovljen, zdje pa le še vaše ideje,d a se res tekmovanje ENO, izeplje profi!