mancSLO 1 945 Napisano December 13, 2015 Share Napisano December 13, 2015 Na slo-racing TS je iRacing kanal. Citiraj Link to post
Danjel T. 280 Napisano December 13, 2015 Share Napisano December 13, 2015 Pred eno uro, mancSLO je napisal: Na slo-racing TS je iRacing kanal. Zakaj ti pa služi kanal za Iracing na TS? Citiraj Link to post
Danjel T. 280 Napisano December 13, 2015 Share Napisano December 13, 2015 Pred 3 urami , silicijeva dolina je napisal: MarkoP hvala za pojasnila in čestitke. Ja,ker sem začetnik dirkam z Mazda MX5 cup. Sedaj sem spet odpeljal eno dirko in tokrat iz zadnjega 18. mesta prišel na 3. Se vidi,da nekateri igrajo celo na tipkovnico ali gamepad in posledično jih je po celi progi polno Koliko iR točk pa potrebujem za napredovanje v višji rang? V Rookey seriji mislim da se ne šteje I-rating, samo Safety Rating, Od D licence dalje pa tudi IR. Če boš z SR šel preko 3.0, boš napredoval v D klaso, ko nastopi promocija. Če pa prideš preko 4.0SR, avtomatsko napreduješ v D klaso že pred promocijo. Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano December 13, 2015 Share Napisano December 13, 2015 (urejeno) pred 36 minutami, Danjel T. je napisal: Zakaj ti pa služi kanal za Iracing na TS? Ja, imaš prav. Če bo naša liga je itak ingame chat. Tole sem pa mislil, da bi se kje na iR serverju mi mal menili in upozarjali, ampak je dvojno po tem. Ta misel je tako opuščena. Sem pa jaz z D klaso. Torej rookie ne napreduješ, če pa filtriram samo D, je pa bore malo ventov na Official Races. Uredil December 13, 2015 - mancSLO Citiraj Link to post
alkoro 676 Napisano December 13, 2015 Share Napisano December 13, 2015 (urejeno) Quote Alen kam prilepim ta set. Imam nek setupsync in če dam tja, bodo imeli vsi ali kako? Če si mislil kje se mora nahajat, ga prilepi sem: C:\Users\USERNAME\Documents\iRacing\setups\mx5 cup Uredil December 13, 2015 - alkoro Citiraj Link to post
Danjel T. 280 Napisano December 13, 2015 Share Napisano December 13, 2015 pred 10 minutami, alkoro je napisal: Če si mislil kje se mora nahajat, ga prilepi sem: C:\Users\USERNAME\Documents\iRacing\setups\mx5 cup setup-i? Dokuments/Iracing/setups/mx5 Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano December 13, 2015 Share Napisano December 13, 2015 Če hočem napredovat lahko vozim samo kot imam filtrirno zgoraj na sliki ali kako? Citiraj Link to post
alkoro 676 Napisano December 13, 2015 Share Napisano December 13, 2015 Tole glej: Kot sem rekel, najbolj se splača Skip Barber avto za napredovanje iz D -> C Iz C->B GT3 avto B->A pa mislim, da se tudi da z GT3 avtom Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano December 13, 2015 Share Napisano December 13, 2015 Mislim, da bi Marjan rad na ovalu napredval ... Citiraj Link to post
Danjel T. 280 Napisano December 13, 2015 Share Napisano December 13, 2015 Pred eno uro, mancSLO je napisal: Ja, imaš prav. Če bo naša liga je itak ingame chat. Tole sem pa mislil, da bi se kje na iR serverju mi mal menili in upozarjali, ampak je dvojno po tem. Ta misel je tako opuščena. Sem pa jaz z D klaso. Torej rookie ne napreduješ, če pa filtriram samo D, je pa bore malo ventov na Official Races. Če imaš težave najti dirke v D klasi, imaš drugo opcijo TT. (time trial). Tudi tu ti rase SR. Sicer bistveno počasneje kot na dirkah, se pa da napredovat. Je pa dobro odpeljat celotni čas TT-ja in ne samo 4 čiste kroge. Če odpelješ 4 čiste kroge, boš dobil cca +0,2-0,3 SR. Če pa štancaš čiste kroge do izteka časa (30 min), pa lahko dobiš tudi +0,8 SR. 1 Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano December 13, 2015 Share Napisano December 13, 2015 Skip Barber ni free in bo počakal. Trenutno se barva NASCAR Camping World Toyota Tundra. Citiraj Link to post
alkoro 676 Napisano December 13, 2015 Share Napisano December 13, 2015 No meni pa oval ne potegne, res da sem vozil basic avto V glavnem skoz polni gas, če ostaneš na notranji strani ni šans da te un zadaj prehiti Mogoče bi znalo biti bolj zanimivo v višji klasi. Verjetno obstaja samo kakšnih 10% folka, ki zna dejansko vozit oval, vse ostalo bi se končalo v masovnem krešu. Citiraj Link to post
Urosjel 33 Napisano December 13, 2015 Share Napisano December 13, 2015 Evo,nekaj mojih setupov iz zadnjih sezon,verjetno bo v novi sezoni potrebno spremenit pritisk v gumah,ampak upam da bo komu pomagalo S4 - 2015.rar mx5 cup.rar 3 Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano December 14, 2015 Share Napisano December 14, 2015 Meni bo definitivno pomagalo Citiraj Link to post
play 502 Napisano December 14, 2015 Share Napisano December 14, 2015 Hmm, sprva Murn vsepohvale, kul je ko prideš na spletno slo-R in tkoj vidiš kje se pogovarjate oz, pač nove teme, pohvale, lepo urejeno! Drugo pa, nekej s emenite za iRacing, sam bi enako z veseljem vozil, le še en x si morm mal pc poštimat, nism PA POZABIL NA, cca skor 450eur nagrad, TKO DA JAZ , le čakam, da bo eno tekmovanje organizirano, katero so bo res prelo, se pravi kot včasih WTCC in če sezono resno 100% naredimo, imamo nagrade, sedež, ali skupni znesek cca 500eur zagotovljen, zdje pa le še vaše ideje,d a se res tekmovanje ENO, izeplje profi! 1 Citiraj Link to post
Recommended Posts