silicijeva dolina 1 254 Napisano December 12, 2015 Share Napisano December 12, 2015 Sedaj sem probal iR z Oculus rift. Izkušnja je itak svetovna,edino kar me moti je to,da ko si nastavim,da se vidijo roke in volan je hod virtualnega volana samo 90°,recimo pri AC je ta hod virtualnega volana tako kot je dejansko,torej v mojem primeru 900°. Da sem OR usposobil sem moral narediti nekaj stvari,kajti tudi iR ne podpira novega SDK-ja od OR (vsaj ne,da bi jaz to vedel) in moraš igro zagnati z starejšo verzijo in v extended mode,kar pa nova programska oprema več ne omogoča. Kar se tiče UI ima iR zelo dobro porihtano in so se zares potrudili,saj lahko z miško naredim vse (nastavitve dirkalnika,nastavitve za simulacijo,....). Tako,da Kunos lahko vas je sram,ko ste dejali,da to trenutno ni mogoče bla,bla,bla. Kako pa je potem to lahko uspelo iRacing-u?! Me pa nekaj zanima,kje pri vragu se vklopijo luči na avtu Nikjer ne najdem opcije,da bi si "naštimal" opcijo luči na volanu. Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano December 12, 2015 Share Napisano December 12, 2015 Bo treba na Trading Paints kake slo-racing gor dat Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano December 12, 2015 Share Napisano December 12, 2015 Se je izšlo : 2 Citiraj Link to post
markop 702 Napisano December 13, 2015 Share Napisano December 13, 2015 (urejeno) En splošen info, malo iz rumenega tiska. Zgleda, da v S2 umikajo RUF-a iz F6orda in GT3 serij. Pride Audi in Mercedes. RUF bo prisoten v drugih serijah sicer. Torej, če mislite v S2 Blancpain furat z RUF-om, ga ne kupujte. Jaz bom verjetno z BMW fural mojo prvo GT3 sezono. Uredil December 13, 2015 - MarkoP Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano December 13, 2015 Share Napisano December 13, 2015 Boš malo povedal kje, da te bom s Mclarnom ganjal. Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano December 13, 2015 Share Napisano December 13, 2015 Sedaj sem odpeljal eno dirko z Mazda MX 5. Sicer si nisem napravil nobenih nastavitev in sem prišel na 10/18 mesto,ker se še spoznavam z avtom Sicer je nekaterim pingalo kot noro in so skakali po celem dirkališču. Ne vem za kaj mi na onem displejčku v avtu ne kaže koliko je še goriva v avtu. Dirko sem odpeljal z OR in je bila izkušnja fenomenalna. Dobil sem tudi prve IR točke PS:Če ima kdo kakšen okviren setup za to mazdo mx5 bi bil ful vesel Citiraj Link to post
markop 702 Napisano December 13, 2015 Share Napisano December 13, 2015 Po moje si vozil Mazda Cup. To je fixed serija. To pomeni, da je goriva dovolj in je setup enak za vse. Ker se avto ne da nastavit je tudi vreme fiksno in se skozi dirko ne spreminja. Ko boš napredoval z licencami boš lahko vozil Advanced Mazda Cup. Tam je pa setup avta možen. Kokurenca pa tudi taprava Čestitke za točke. Pingi so po udejtu visoki ker jim serverji še ne štimajo. http://faq.iracing.com/article.php?id=148 Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano December 13, 2015 Share Napisano December 13, 2015 MarkoP hvala za pojasnila in čestitke. Ja,ker sem začetnik dirkam z Mazda MX5 cup. Sedaj sem spet odpeljal eno dirko in tokrat iz zadnjega 18. mesta prišel na 3. Se vidi,da nekateri igrajo celo na tipkovnico ali gamepad in posledično jih je po celi progi polno Koliko iR točk pa potrebujem za napredovanje v višji rang? Citiraj Link to post
markop 702 Napisano December 13, 2015 Share Napisano December 13, 2015 SR potrebuješ za napredovanje po licencah. Med sezono rabiš SR 4.0, da bi kar med sezono napredoval. Ob koncu sezone pa potrebuješ SR nad 3.0 da bi napredoval. V week-13 (zadnji t.i FUN teden po koncani sezoni) so napredovanja zadnji dan, to je jutri. Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano December 13, 2015 Share Napisano December 13, 2015 To mi piše: Rookie • You need 2 more Races or 4 more Time Trials in yourlicense class or above. • Your SR is below 3.0. • NOT ready for promotion. Torej,če sedaj še odpeljem še dve čisti dirki oz. recimo tri bom napredoval? Citiraj Link to post
markop 702 Napisano December 13, 2015 Share Napisano December 13, 2015 ...in če boš pridobil SR nad 3.0... Citiraj Link to post
alkoro 676 Napisano December 13, 2015 Share Napisano December 13, 2015 (urejeno) Ta teden je odprt setup MX5 cup. Probaj s temle: http://dl.dropbox.com/s/li82hr9za2mt2lf/fastest2.sto?dl=0 @silicijeva dolina Potem praviš, da je izkušnja z OC super? Kako težko je konfigurirat to zadevo? Za napredovanje rabiš SR 4.0 med sezono ali pa SR 3.0 po koncu sezone. Potem moraš gledati še da voziš serijo k omogoča napredovanje na višjo licenco. Iz D v C prideš s skip barberjem, iz C v B pa GT3 avto. Uredil December 13, 2015 - alkoro Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano December 13, 2015 Share Napisano December 13, 2015 (urejeno) pred 14 minutami, MarkoP je napisal: ...in če boš pridobil SR nad 3.0... Bom probal preseči to trojko danes pred 13 minutami, alkoro je napisal: Ta teden je odprt setup MX5 cup. Probaj s temle: http://dl.dropbox.com/s/li82hr9za2mt2lf/fastest2.sto?dl=0 @silicijeva dolina Potem praviš, da je izkušnja z OC super? Kako težko je konfigurirat to zadevo? Hvala za setup Menda si mislil izkušnjo z OR? Izkušnja je nepopisna in dosti boljša,kot v AC,saj lahko postorim prav vse z OR(nastavitve avta,taktika,....). Da ne omenjam dirke z OR. Dejansko se počutiš,kot,da bi bil v pravem avtu. Ne potrebuješ nobenih dodatnih virtualnih ogledal,le glavo premaknem in že lahko vidim,kdo je zraven mene in lahko do potankosti natančno vozim kolo ob kolesu. Tudi lep prizor je,ko se nekdo pred teboj zapelje v pesek in ta peščen oblak te zasuje po vetrobranskem steklu. Tudi,če komu preblizu vozim za zadkom avta se mi začnejo nabirati na steklu koščki gume Saj vem,da se to tudi vam,ki igrate z monitorji ampak z OR je vse tako bolj realno. Tudi vse vzpetine in klanci navzdol se dosti bolj občutijo z OR. Sploh ni tako težko nastaviti,bolj je vse skupa nerodno,ker mora biti extended mode in moraš škiliti skozi OR, da vidiš kaj se dogaja na glavnem zaslonu Sicer berem,da nekateri zadevo poganjajo v direct mode,ampak to še moram ugotoviti kako. Če bo zanimanje kako zadevo usposobiti,da bi vam delovala AC in iR z OR lahko naredim vodič Uredil December 13, 2015 - silicijeva dolina Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano December 13, 2015 Share Napisano December 13, 2015 Alen kam prilepim ta set. Imam nek setupsync in če dam tja, bodo imeli vsi ali kako? Citiraj Link to post
markop 702 Napisano December 13, 2015 Share Napisano December 13, 2015 (urejeno) A ni iz D v C tudi Caddilac, ki je zopet free avto ? Drugače pa Skip. Nepozabna izkušnja. Uredil December 13, 2015 - MarkoP Citiraj Link to post
Recommended Posts