Mitja Bonča 583 Napisano October 5, 2010 Share Napisano October 5, 2010 Prav zato gre meni iRacing naK... Sem prešaltal nazaj na pra stari GPL in ligaško dirkanje... ni ga čez tega. Vsaj veš s kom dirkaš in zato se folk zelo pazi kaj dela. Priporočam še komu, da ne bo znorel zaradi iRacinga... Citiraj Link to post
Killer_B 87 Napisano October 5, 2010 Share Napisano October 5, 2010 Ma ne....sej ni tko hudo....če bi vsi sam dobivali safety rating potem bi že zdavnej bli vsi na max. Glih to je fora, da ga probaš vzdževat na neki meji. Je pa res precep, ko se boriš za 1. mesto pa ne veš al bi tvegal rating al bi rajši zmagal Citiraj Link to post
Paps 597 Napisano October 7, 2010 Share Napisano October 7, 2010 iRacing TV 4. epizoda. http://iracing.tv/ V videu Mazda MX5 ter Williams F1 na SPA-FRANCHORCHAMPS Citiraj Link to post
Paps 597 Napisano October 8, 2010 Share Napisano October 8, 2010 Justin Wilson testiral FW31. Po njegovih vtisih sodeč, zelo spodbudno! KOMAJ ČAKAM! Many of you have guessed it. The Williams FW31. It's great and a lot more drivable than I imagined it would be. Can spend hours driving it— Justin Wilson (@justin_wilson) October 7, 2010 http://twitter.com/JustinWilson22 In pa slika: http://plixi.com/p/49292979 Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano October 9, 2010 Share Napisano October 9, 2010 [Jaoo] Po dolgem času mislm spet mal igrat, pa vidm se luči pokazejo... (nerpizgane) na startu, ze u 1 pa sklopko tišim... nakar se przgejo rdece jst pa GASAAA! FAAAAAK sm popizdil! uzgau po miz tok, da sm zgleda neki zjebal pri prestavah in mi je motor zgoru... aaaaaaaaaa... bad day for iRacing! [Jaoo] Citiraj Link to post
Killer_B 87 Napisano October 9, 2010 Share Napisano October 9, 2010 Hehe....sm tud jst že videl par takih, ki so speljali ko so se rdeče luči najprej prižgale Kakšno kazen pa dobiš, če prehitro štartaš? A je stop & go? Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano October 9, 2010 Share Napisano October 9, 2010 ma ja u box greš, sam nevem jst sm mogu pol tam bi 12 sec a so mi se kej druzga menal... sj nvem, sm bil busy mizo tepst. Citiraj Link to post
Paps 597 Napisano October 9, 2010 Share Napisano October 9, 2010 HAHA sm vidu ja . Sej nisi bil edin. Še dva sta mela stop&go. Pol se je pa pokadl lol, jah no tud to se dogaja Ej PEK a ti H-shifter pa sklopko uporablaš pri Skippiju? Citiraj Link to post
Killer_B 87 Napisano October 9, 2010 Share Napisano October 9, 2010 Ufff....evo odpeljal epic dirko z Jetto. Blo nas je 17 in nas ni razdelilo. Štartal prvi (al pa če ne bi) in takoj vrgel v 2. brzino in takoj padel mesto (čudno da samo eno mesto). Potem sem pa celo dirko vozil za prvim (manj kot sekundo za njim). 3 minute do konca pa sem ga prehitel in komaj obdržal prvo mesto. Na koncu je bil za 0.4 sekunde za mano. Take dirke še ni blo. Bom probal zmontirat kakšen highlight te dirke pa zlinkam sm Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano October 9, 2010 Share Napisano October 9, 2010 No dej kr tole bi pa res rad vidu.. :wink: Citiraj Link to post
Paps 597 Napisano October 9, 2010 Share Napisano October 9, 2010 Bom probal zmontirat kakšen highlight te dirke pa zlinkam sm Nč probat, morš! Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano October 9, 2010 Share Napisano October 9, 2010 Vemo kje si doma, tak da ne se hecat..hehe Citiraj Link to post
Killer_B 87 Napisano October 9, 2010 Share Napisano October 9, 2010 Hehe.....sm zdej prebral člank o Gregerju Huttu. Človek totalno dominira iracing. Poslali so ga v ameriko kjer je dobil v roke Formulo Mazda na Road Atlanta. Tip je dejansko postavil dobre čase. Je pa bilo baje zelo vroč dan, plus vse te g-sile in je človk med vožnjo kozlal v čelado Članek Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano October 10, 2010 Share Napisano October 10, 2010 Sm že sicr objavu..Sam Huttu naj bi bil bolan ko je prišu vozit, kulkr so govoril :wink: Drgač pa itak car Citiraj Link to post
Paps 597 Napisano October 10, 2010 Share Napisano October 10, 2010 Tip raztura ja, ni kej druzga za rečt Citiraj Link to post
Recommended Posts