Skoči na vsebino

Splošna debata - iRacing

mAxL

Recommended Posts

• Odgovori 5,2k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Danes odpeljal prvo GrandAM dirko z mixed class. Moram rečt, da sem si naredu celo paniko - preden joinaš session piše, da je 50 min. Potem grem not, nalijem cca 15 litrov več bencina kokr se mi je zd

Pogled znotraj novega bolida

Post of the year

Posted Images

Js tut zadnje dve dirki polom. Na eni v prvem ovinku eden preveč samozavesten, na drugi pa je v zadnjem ovinku prvega kroga nekdo postavu cestno zaporo (90° na progo) in ni šlo mimo :)

Bo že :P

Ne vem. Mogoče je pridružim če te vidm online. Po pravici povedano tale Fixed setup mi gre kr mal na jetra. Jaz zmer brake bias nastavm bolj nazaj. Pri fixed je pa preveč naprej, tko da skoz blokiram pri zaviranju.

Zej sm lih odvozu dirko z radicalom na VIR. Vodu za več ko 30s pol se pa en k je krog zadi tik pred mano zavrti in nism mel možnosti da ga obidem. Dirke konec... ko mi gre to na jetra [Jaoo]

Hehe nisi edini... mene je parkrat doletela ista usoda z Solstice... opažam pa, da so eni mal ubrisani... zaostaja za krog pa se ne umakne tistim ki ga dohitevajo za krog niti po parih krogih s tem, da tako opleta da enostavno mimo ne moreš :blink:

Jah no sej, to se dogaja. Sej boš vidu ko boš višje klase dirkal je tega velik manj. Jst mam zadnje čase zgleda smolo, da naletim na te situacije, drugače je pa folk kar previden.

Tud jst se načeloma ne morem pritožit glede drugih voznikov. Res je, da zaenkrat vozim s samimi rookiji, ampak se mi zdi, da se ljudje tudi kot rookiji lepše umikajo za krog, kot se pa nekateri v drugih špilih. Se pa v vsakemu špilu najde par kamikaz, ki se bodo borili, da končajo v istem krogu kot ti :D

Jah no, definitivno je tukaj veliko bolje, kot v drugih špilih. Vendar si pa tukaj dosti bolj "oškodovan", ko se ti kaj takega zgodi, kot v kakem drugem špilu. Sploh glede poškodb zna bit tukaj precej kruto :) Mičken bolj se zaletiš, greš v box in si 3 kroge zadej, če pa ne greš v boxe si pa 10 sekund na krog počasnejši, če sploh prideš do konca kakšnga kroga :D

To je ubistvu ena bojših lastnosti iRacinga. Več čistih dirk kot pa zaletavanja. Največkrat se tako zgodi na začetku dirk. Prvi krog če preživiš maš velik šans da dirko končaš.

Razen v kakih čudnih primerih :roll:

lahko bi v špil implementiral, da če se ne umakne po celem krogu blue flag-a avtomatično DNF... drugače pa ja.. bistveno najbolj clean racing kar sem ga doživel do sedaj na online [dance]

Ja, sej v RL tudi mal razmišljaš kaj delaš - tam te avto precej stane :) Licenco bi ti najbrž pa tut hitr vzeli, če bi skos pizdarije delal... Tko pa si v iRacingu zaradi tega SR tako previden in prav je tako!

P.S.: FAK FAK FAK FAK, popizdil bom no. Že 5 dirk zapored mam uničenih. Eno od teh sm js zaje***, priznam. V ostalih štirih pa vedno nekoga pred mano zasuka in nimam šanse se umaknt pa da se jebem. Iz 3.7 mi je SR padu na 3.2

Uredil - Matjaž Murn