Skoči na vsebino

Splošna debata - iRacing

mAxL

Recommended Posts

• Odgovori 5,2k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Danes odpeljal prvo GrandAM dirko z mixed class. Moram rečt, da sem si naredu celo paniko - preden joinaš session piše, da je 50 min. Potem grem not, nalijem cca 15 litrov več bencina kokr se mi je zd

Pogled znotraj novega bolida

Post of the year

Posted Images

Ja super, čestitke, (gledam sem brands hatch indy mx5), res si hiter ko satan, sem že dirkal s katerim od njih in drugače gledam na kakšnem posnetku dirke in da ti rata to nardit praktično najhitrejšim v mx-5, vsa čast :D

Škoda, da te formule prevec vlečejo, bi potreboval kak tvoj nasvet za kako drugo serijo :D

Hvala ;)

Glede formule je tako da si želim dobit PRO licenco in to je možno samo preko FW31.Za nasvet me pa lahko vprašaš kadarkoli,če ti bom znal odgovorit in ti pomagat to storim z veseljem :) Samo napiši na zs ;)

• 2 weeks later...

Aleš kolk bi stala playgame nalepka na tvojem bolidu hehe?  [it]

Včer sem probal AC in nato še iR porša 4x4, od ac ne bom niti pisal-imam preveč mešanih občutkov,, ta porš je pa prokleto nor....bo treba spet iR poštimat.

Aleš kolk bi stala playgame nalepka na tvojem bolidu hehe?  [it]

Včer sem probal AC in nato še iR porša 4x4, od ac ne bom niti pisal-imam preveč mešanih občutkov,, ta porš je pa prokleto nor....bo treba spet iR poštimat.

To bi mogu pa našega Andya vprašat. On ma vse to čez.

jrk0 na slo-racingu je že potekal iracing prvenstvo vendar se je udeležba po 2 dirkah zelo poslabšala. Poleg tega so stroški preveliki za veliko ljudi. Čeprav so bili boji zares dobri.

Bi se našlo tolko kandidatov, da bi meli eno slovensko dirko kdaj? :) teh par dolarjev za hosted session ni problema zbrat pomoje :) Vem pa, da mamo precej hitrih Slovencev na iRacingu :D

Smo že meli slovenske dirke. Ligo MX5, ampak je po prvi dirki udeležba kar dosti padla. Začelo nas je okoli 20. Na zadnji dirki nas je blo samo še 6.

Od teh 6. migoče vozi samo še 3je.

Meni danes poteče naročnina, ampak ne bom podaljšal, dokler ne bo 50% popust. Trenutno denar rabim za druge stvari, pa tudi nimam nekega veselja dirkat zadnje čase.

Mislim, saj ne rabi liga bit, lahko samo kak event :) Mnja, stroški so, ampak glede na to, kolko stanejo volani, monitorji, slušalke in ostalo, niti ni ravno dosti, plus tega mesečne naročnine je 3 škatle cigaret v najdražjem primeru :) (ali 4 piva, ali karkoli)

BI pa z veseljem vozil AC, ampak me druga kot multiplayer itak ne zanima, tako da trenutno je to no-go