Paps 597 Napisano March 14, 2014 Share Napisano March 14, 2014 paps kake maš kej nastavitve volana...men res manjka filing kot ga mam pr ac-ju Drugače pa se presenetljivo bolš pele kot nazadnje ko sm probu. 900° v Win: Spring, Damper effects na 0 Overall na 100 V iR: Odvisno od avta za FF moč. Večinoma od 20 do 30 Minimum force 11 900° Damping 0 Force factor za pedala 2.14 Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano March 14, 2014 Share Napisano March 14, 2014 Js sm inštaliru zarad dirkanja ne zarat ffb-ja, ki je pomankljiv..rf2 pa ne vem kok ti je ratal da ti ni bil ffb všeč Citiraj Link to post
Paps 597 Napisano March 14, 2014 Share Napisano March 14, 2014 Mene že tudi malo vleče MP in me zanima kak je filing iRacing proti Assetto Corsa? Vzel bi za en mesec, da malo probam, 5$ ni tak nič... Strah me je samo da bo po prvi minuti uninstall zaradi tega, ker je AC toliko boljša. Je vozni model vsaj na nivoju AC? Za primer lahko dam da sem rFactor 2 uninštaliral po treh minutah. Ker ni toto. Multiplayer je kul. V Rookie serijah kjer boš začel je dosti kamikaz, tako da malo pazi da te nekdo ne zbije. Vozi se dobro. Avti so v AC bolj stabilni. Po filingu se niti ne primerjata. Multiplayer pa v AC nikoli ne bo kot v iR. Probaj moj promo če dela. Za 5€ dobiš 3 mesece. Mislim pa, da ti ne bo delal, če boš prvič poizkusil. Citiraj Link to post
marcy 60 Napisano March 14, 2014 Share Napisano March 14, 2014 Hvala. Bom probal verjetno jutri in bom tudi poskusil kodo, če bo delala slučajno. 5$ bom dal da vidim sploh kako je ffb. Moram malo probat Multi, ker mi je že dolgčas v AC. Ne vem rf2 mi je tal čuden proti AC, ne znam opisat, čudno pač Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano March 15, 2014 Share Napisano March 15, 2014 Če mi je pa AC kej dal je pa to da mi zdej ni noben problem mazde lovit v iracingu..ponavadi sem rabu kako uro da sm se navadu nazaj na avte..zdej pa izi pizi..konstantnost na progi ko je nisem mel v času ko sem vozu iracing na polno Citiraj Link to post
SkyNet 21 Napisano March 15, 2014 Share Napisano March 15, 2014 Uf, sem odvozil 120min Sebringa z HPDjem. To pa je dirka! Zadnje dva dni sem malo vozil practice, ker mi je kul kombinacija ampak nič resnega. In še minuto pred začetkom dirke danes razmišljam če bi al ne bi šel vozil...no in sem šel Kvalifikacij nisem odvozil, tako da sem štartal s predzadnjega mesta v klasi .13. Dirka je bla super, brez kakšnih incidentov, napak skoraj nisem naredil, le enkrat proti koncu me je skoraj počez obrnilo ampak sem se nekako rešil. Pred prvim postankom sem si preračunaval porabo in količino goriva do konca in ugotovil da bom itak moral it 2x v bokse in sem dotočil cca 2/3 tanka in na ta račun pridobil dve mesti, saj sta oba pred mano dotočila polni tank. Drugi postanek se je približeval nekoliko prej kot načrtovano, hotel sem vzet 45L ampak ker sem ziheraš sem raje vzel 50L da bo mir In koliko goriva mi je ostalo ko sem prečkal ciljno črto? 0.1 Res super dirka, končal sem na petem mestu in če (če, če, če) ne bi proti koncu naredil tiste napake bi se lahko boril za tretje mesto. 3 Citiraj Link to post
Febow 0 Napisano March 17, 2014 Share Napisano March 17, 2014 A je kdo tu ko bi ga interesiralo skupaj vozit v nascarju, si pomagat kot ekipa? Trenutnmo vozim še v rookie z Street Stockom pač osnovno. Citiraj Link to post
marcy 60 Napisano March 18, 2014 Share Napisano March 18, 2014 Sprobal iRacing in pozitivno presenečen, mx-5 cup je super. sem pričakoval veliko slabši FFB, ni občutit teže kot jo v AC, ampak ostalo je res na nivoju. Se zna narediti da bom podaljšal in tudi kupil kak avto. Multi mi res sede, sem bil 6. prvo igro in je nenormalno lahko lovit avto, vsaj ovinek lahko kontrolirano nazaj lovim. Skratka, če bi le že prej vedel kak fajni špil je to... 2 Citiraj Link to post
Febow 0 Napisano March 20, 2014 Share Napisano March 20, 2014 markokoz vse lepo in praw samo boš vidu ko bo začelo pokat in boš ratinge zaradi drugih začel zgubljat to mene nervira maksimalno, drugače vse lepo in prav samo ko pogledaš cene je fuuul drago na dolgi rok. Citiraj Link to post
SkyNet 21 Napisano March 20, 2014 Share Napisano March 20, 2014 Drag zna bit odvisno od tega koliko voziš. Jaz sem si že pred leti nabavil večino vsebine (proge, avti) in zdaj plačujem samo naročnino. Igra se lepo in počasi razvija in če ti paše iRacing fizika potem boš zagotovo zadovoljen še naprej. Bil bi že skrajni čas da uvedejo vremenske pogoje (dež), to je pa več ali manj vse kar jaz pogrešam. Kar se pa tiče izgube ratinga pa zna bit malo nadležno, a ko se navadiš (prepoznat idiote in se jim izognit) je ok Citiraj Link to post
Paps 597 Napisano March 20, 2014 Share Napisano March 20, 2014 Prideš čez 4300iR kot jaz pa maš mir Citiraj Link to post
Febow 0 Napisano March 22, 2014 Share Napisano March 22, 2014 iRacing mojster, kaj najbol voziš? Citiraj Link to post
Paps 597 Napisano March 22, 2014 Share Napisano March 22, 2014 Hmm Jaz? Kar mi paše Zadnje čase bolj malo. Ovale zelo malo, ker nimam skor nič kontenta. Road mam pa ves. Citiraj Link to post
Febow 0 Napisano March 23, 2014 Share Napisano March 23, 2014 Heheh jst pa sem se ful napalu na NASCAR, trenutno pač SS, se pridružiš kdaj? Citiraj Link to post
jrk0 5 Napisano March 23, 2014 Share Napisano March 23, 2014 jaz vozim predvsem global challenge, ce je cas za progo drkat pa se GT3, ruf cup pa GT in prototype, ce je kdo kdaj zaintereseiran Citiraj Link to post
Recommended Posts