Killer_B 87 Napisano September 22, 2010 Share Napisano September 22, 2010 Sej je ql da bo Mazda dodana....sam mene čist preveč matra, da bi imel en WTCC avto not na prvi pogon. To bi tko carovalo. Mislim, od vseh avtov tam je samo eden na prednji pogon, kar je mal žalostno. Še bolj čudno je pa to, da američani sploh nočjo FWD avtov. Že Jetto se full mal vozi, pa še ko sm v forum v en post napisal, da bi lahk še kakšen WTCC avto dal, ga nekateri niso hotli. Sam če bi dal kakšnga Leona bi prec kupu. Citiraj Link to post
Paps 597 Napisano September 22, 2010 Share Napisano September 22, 2010 Tud men se ne dopade FWD avto. Meni enostavno ni užitek FWD avte vozit. Enako je blo pr LFS. Sicer neb mel nč proti WTCC FWD ampak ga verjetno nebi kupil. Citiraj Link to post
Killer_B 87 Napisano September 24, 2010 Share Napisano September 24, 2010 Slin slin ... drk drk...ehm...mislm....slin slin Citiraj Link to post
Paps 597 Napisano September 28, 2010 Share Napisano September 28, 2010 En fajn video: Citiraj Link to post
Killer_B 87 Napisano September 28, 2010 Share Napisano September 28, 2010 PRASC!!!! Me kurš tle....jst pa v službi še 5 ur....zdej bi laufal domov špilat Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano September 28, 2010 Share Napisano September 28, 2010 Eh, Killer ne se sekirat sem jaz na istem.... Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano September 28, 2010 Share Napisano September 28, 2010 Evo...končno sem preskočil rookie licenco Kaj naj sedaj nabavim ? Mustanga ali Jetto in zakaj eno ali drugo... Citiraj Link to post
Killer_B 87 Napisano September 29, 2010 Share Napisano September 29, 2010 Na žalost ti bolj priporočam Mustanga, ker je verjetno več dirk. Verjetno zato, ker nism čist prepričan. Za Jetto ti lahk povem, da si srečen če najdeš eno dirko na dan. Jetta mi je definitivno supr avto za vozt, ampak na žalost za njega ni veliko dirk. Lahko pa zelo hitro postaneš dobr, saj odpušča dosti napak. Včeraj sem dirkal s skip barberjem na Sumit Pointu. Štartal prvi in dobil 5 sekund prednosti, potem se pa seveda obrnem in se ne znam potegnit iz peska in me tako prehiti 5 voznikov. Seveda je treba potem pritisniti mal na gas in že letim v gume Po 50 sekundah v boxih sem končal na 7. mestu, s tem da sva s 6. dirkačem skupaj prevozila cilj v fotofinišu. Supr dirka drgač, sam zajebat ne bi smel na začetku. Zabavno je blo, ko me je prvi ujel za krog, pa sm se mu samo oddaljeval Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano September 29, 2010 Share Napisano September 29, 2010 Hmmm ma shit je ker ne moreš prej avtomobila vsaj probat preden kupiš... bom pa glede na napisano najbrž res mustanga ubodel... Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano September 29, 2010 Share Napisano September 29, 2010 mustang je svetovn Citiraj Link to post
Killer_B 87 Napisano September 29, 2010 Share Napisano September 29, 2010 Še mal kurjave....ne pozabt, da je to navaden replay, ki ga je nekdo vrhunsko editiral. Citiraj Link to post
Paps 597 Napisano September 29, 2010 Share Napisano September 29, 2010 Edgeslo: Jaz ti bom pa tako rekel. Koliko si pripravljen zapravit? Najmanj boš zapravil če boš kupil Skip Barber, ker večino prog že maš. Če boš pa kupoval tintop ti pa priporočam Mustanga. Jetta ni slaba, ampak kot si že omenil je pač malo dirk. Pojdi v na glavni strani pod SERIES. Klikni na + pri posameznih serijah, poglej koliko prog imaš in se odloči za tistko serijo, pri kateri imaš največ prog. S Skip Barber in Mustang ne moreš zgrešit. Se pa avta čisto drugač peljeta, si nista podobna. Citiraj Link to post
Recommended Posts