edgeslo 1 162 Napisano May 1, 2012 Share Napisano May 1, 2012 Hudičevo dober ... Včeraj smo hosted vozil in tle si lahko pogledaš kolk je tvog krog dober Citiraj Link to post
Paps 597 Napisano May 1, 2012 Share Napisano May 1, 2012 Hmm bo treba še hitrej. Najprej morm setup poštimat. Mam filing da ma mal premal downforca... Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano May 2, 2012 Share Napisano May 2, 2012 Zanimiv post glede Mazde MX5 od nekoga ki dirka z njo IRL To vam jaz govorim ze leta. Pa v RL samo seata furam hehe... Citiraj Link to post
play 502 Napisano May 2, 2012 Share Napisano May 2, 2012 Pek oprost, to so buče, Mazda se pelje čisto vredu, njena brzina itd je dost realna, sicer če se pa jim njim ne drži, naj bi bil bočni oprijem nerealen, se pa s tem avtom serijskim da zelo lepo driftat. Citiraj Link to post
mAxL 1 106 Napisano May 2, 2012 Avtor Share Napisano May 2, 2012 Tudi sam sem probal tole Mazdo in mi je čist mimo, lažje vozim formulo (ki je sploh ne znam) & Caddy, kot Mazdo. Tole sem napisal Erženu par dni nazaj (pred tem kar je objavil Paps). Ne razumem kako lahko avto z 100 konji in v tretji brzini oversteer-a ko pritisneš gas v bolj počasnem ovinku. Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano May 2, 2012 Share Napisano May 2, 2012 Če je pesk na progi, ko so posipal cez zimo... motoriste praši. Sem pa za iracing ligo sigurno ZA Mazdo. Citiraj Link to post
play 502 Napisano May 2, 2012 Share Napisano May 2, 2012 Čakta, pa to zdej na novo ko je bil update al že popreje, vedva razlagata, ker popreje, mene ni skor skor nikol obrnilo, edino če sem pretiraval? Zdej to na novo nism še probal, tako da bom tiho.. Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano May 2, 2012 Share Napisano May 2, 2012 Mazda ima motor 2.0 L in 170 bhp In tud jaz je še nisem probal v tem buildu .. Citiraj Link to post
Gapi 111 Napisano May 2, 2012 Share Napisano May 2, 2012 In BFGoodrich g-Force R1 gume, ki so praktično brezprofilne gume. Sicer sam tut nisem še probal v novem buildu, ampak če je to res je to en velik fail. Way to go iRacing Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano May 2, 2012 Share Napisano May 2, 2012 Js sm probu odpelat par dirk..probu..ker ne sledim glih updejtom sem mislu da lahk furam tak ko včasih in mi ni blo nič jasn ka je to zdej za en drek da se nič ceste ne drži..tak da dvomim da bom še velik z mazdo vozu če si nočem še bol iSafetya zaj*** Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano May 2, 2012 Share Napisano May 2, 2012 saj pri nas si ne bos safetyja zjebu. Pa WHO CARES za safety.... sunday drivers. Citiraj Link to post
mAxL 1 106 Napisano May 2, 2012 Avtor Share Napisano May 2, 2012 @play: mislim da sem sprobal v soboto, tako da pomojem je bila zadnja verzija @edgeslo: OK, sem mislu da ima 100 konjev koliba, ampak vseen...ne vem če je Bončata, ko je testiral Ferrarija tako na izi obrnilo @Gapi: brezprofilne gume morajo še bolj limati > to je kvečjem minus Citiraj Link to post
Paps 597 Napisano May 2, 2012 Share Napisano May 2, 2012 Kar se mene tiče je bla Mazda še najboljša koj ko so jo izdal. Se pravi prva verzija. Pol je šlo samo še navzdol... Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano May 2, 2012 Share Napisano May 2, 2012 Men je bil takrat ko sem lezel čez rookie klaso avto zakon, potem pa ga nisem nikol več kaj dosti vozil razen lani ko smo preko Sloracinga vozil. Itaq pa vsako tele me svoje veselje Men je Ford V8 še zmeraj eden izmed bolj fun avtomobilov, pa ga večina folka ne mara Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano May 2, 2012 Share Napisano May 2, 2012 Mazda ima iz builda v build manj gripa. Se strinjam s Papsom - na začetku je bla res še najboljša za vozit. Citiraj Link to post
Recommended Posts