Killer_B 87 Napisano September 9, 2010 Share Napisano September 9, 2010 Stari ne bo ti žal.....pa dodaj me kot frienda, da bomo kakšen trening z Jetto odpeljal skup. Citiraj Link to post
Paps 597 Napisano September 9, 2010 Share Napisano September 9, 2010 edgeslo; Nihče te ne sili kupit še enkrat Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano September 9, 2010 Share Napisano September 9, 2010 Stari ne bo ti žal.....pa dodaj me kot frienda, da bomo kakšen trening z Jetto odpeljal skup. Upam da res ne... te dodam takoj ko nabavim edgeslo; Nihče te ne sili kupit še enkrat hehe, si se ustrašil ? Citiraj Link to post
Killer_B 87 Napisano September 10, 2010 Share Napisano September 10, 2010 Če do zdej še nismo zakurli dovolj folka si poglejte ta video. Take dirke ne boš videl drugje kot na iRacingu. Zmagovalec je dobil sponzorirano celo sezono v ameriškem Jetta Cupu in trenutno tudi vodi v skupnem seštevku. Citiraj Link to post
Khorne 4 Napisano September 10, 2010 Share Napisano September 10, 2010 Komentator je malo smešen hehe. Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano September 10, 2010 Share Napisano September 10, 2010 danes nabavim pa gremo jutri kaksen krog z jetto ? Citiraj Link to post
Paps 597 Napisano September 10, 2010 Share Napisano September 10, 2010 hehe, si se ustrašil ? NEVER! Krog z jetto jutri lahko. Jaz mam zvečer cajt. Je pa Road America na programu. Citiraj Link to post
Paps 597 Napisano September 10, 2010 Share Napisano September 10, 2010 Če do zdej še nismo zakurli dovolj folka si poglejte ta video. Take dirke ne boš videl drugje kot na iRacingu. Zmagovalec je dobil sponzorirano celo sezono v ameriškem Jetta Cupu in trenutno tudi vodi v skupnem seštevku. Ja Wyatt je zelo hiter. Je vredu poba. Nč vzvišen. Ga poznam ene 4 leta še it LFS, smo skup dost dirkal. Zej je reku da sta naslednji dve dirki v Puebli Mexico. Bo mogu plačat prevoz stvari tja se mi zdi. Če avto poškoduje mora vse kriti sam. Je pa rekel, da če poškoduje avto, avto ne sme imet niti ene praske na novih dirkah ker VW tako zahteva. Sedaj je 2. v skupnem seštevku kakih 15 pik za prvim mestom. Proga je bolj zavita kar njemu absolutno leži. Na prejšnji na Road America je bil bolj pomember draft, tako da ni prišel do izraza. Je pa to njegova prva sezona in je že v prvi sezoni zmagal 3 ali 4 dirke (se ne spomnem). Ma pa še vse šanse za skupno zmago. Če bo prvak bo vozu v Evropi v Scirocco prvenstvu. Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano September 10, 2010 Share Napisano September 10, 2010 kupil se enkrat... hmm še vedno nisem čist sure da je res tole najboljš kar se dobi na trgu... je pa addictive.. hehe mogoče sem prvič zaje*al ker očitno nisem prav nastavil volan in je blo res vse kar nekaj... kaj pa vem... bom še mal "drgnil" pa si mogoče celo premisli Citiraj Link to post
Paps 597 Napisano September 10, 2010 Share Napisano September 10, 2010 Nastavitve volana imam take: V iRacingu mam pa FFB na 10, kar je čist dost. Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano September 10, 2010 Share Napisano September 10, 2010 uredu so tele tvoje nastavitve... mene je zezal ker sem mel degrees of rotation na 270... zdej mam na 900 in je cool... 10x Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano September 12, 2010 Share Napisano September 12, 2010 Kolk časa ste rabil, da ste se "znebil" Rookie naziva in peljal kakšen bolj resen avto ? Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano September 12, 2010 Share Napisano September 12, 2010 5 dni / cca 15 dirk. Potem pa ti priporočam da kupiš Mustanga, pa tut Skip Barber je fenomenalen... Da o Corvette sploh ne govorim Citiraj Link to post
Killer_B 87 Napisano September 12, 2010 Share Napisano September 12, 2010 JETTTTTOOOOO!!!!! To kup! Najboljše borbe so z Jetto, ker so vsi bolj ali manj izenačeni. Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano September 12, 2010 Share Napisano September 12, 2010 Hehe... ma, kaj bom skromen... iracing bom kupu pa je Resno : bomo videl kaj bo ko se znebim rookie nalepke Citiraj Link to post
Recommended Posts