Skoči na vsebino

Splošna debata - iRacing

mAxL

Recommended Posts

Največ se izgubi na zaviranju. Tisti k vozjo WR čase večinoma avto vržejo v ovinek. WR je pa po vsej verjetnosti v open klasi.

Nared si en video, sebe zgoraj WR spodaj, pa jih sinhronizirej. Pol boš pa vidu kje izgubljaš :)

Ena stvar glede Watkins. Proga simpl za vozt. Da si pa zelo hiter morš pa linijo "u piko" pelat. Ker, če to ne narediš hit izgubljaš.

Tukej je moj zelo star krog na Barber Motorsport progi. Verjetno WR že dost hitrej zej. Sem pa na Boot s svojim setapom kakih 6 sezon nazaj vozu 1:30.1

• Odgovori 5,2k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Danes odpeljal prvo GrandAM dirko z mixed class. Moram rečt, da sem si naredu celo paniko - preden joinaš session piše, da je 50 min. Potem grem not, nalijem cca 15 litrov več bencina kokr se mi je zd

Pogled znotraj novega bolida

Post of the year

Posted Images

V8 je spet zvisel z NTM :

Steve Myers na twiterju je napisal tole :

2 more current @iRacing cars get the NTM next week. @IndyCar and K&N car. Lets hope it helps @TravisPastrana win next week in our car!

All cars on the NTM already getting updated model but these are the only new ones besides Cadillac.

Jah. Kot kaže bo V8 zadnji. Enkrat prej so napisal, da vsako novo verzijo testirajo na V8. Ta avto naj bi bil najbolj zafrknjen. Ko bo na tem avtu delovalo, potem ga bomo pa vidl :)

Thanks for being a part of the action here at iRacing.com. We could not have reached this milestone without you.

Because you were one of the more than 3,000 members who participated in an official race on the day we hit 500 million laps you are receiving $5 in iRacing credits.

Škoda, ker je tole na testnem accountu :D

Novi grafični update. Zaenkrat samo na novem Motegiju ter enemu od ovalov (na sliki)

We've expanded our rendering pipeline to be able to assign shaders to our track surface geometry instead of being limited to objects and cars.

This lets us finally use normal mapping and spec mapping on the tracks, and makes it possible for us to continue to add further shaders such as detail and parallax maps in the future. Our efforts to upgrade the iRacing graphics engine became a focus in late 2010 when we changed our methods to properly calibrate our textures. Track shaders are yet another, but very important step in our long term project of a DX11 renderer upgrade.

This new feature will debut on one new track and one old track... Twin Ring and New Smyrna. Other tracks from our library will be updated as time permits.

For now, here is a screenshot preview of how things are now on the membersite build at New Smyrna and then how they will be next week after the update. We also hope to release a video tomorrow or Monday:

untitled-1.jpg

Dej burazer še men naskiniraj. Oz bod car pa dodaj na svojga še moje zastopništvo :P, pa da bomo končno enkrat z istim vozila 8)

Daj mi tekst ki mora pisat na ZS, pa bomo en logo naredila, pa ga nalimala na avto... a hočeš plavega kot je moj ali kako drugo barvo... Sem si dost pametno layerj-e naredil tako da lahko dost enostavno popravim.

@Paps : Dober zgledajo tele ceste zdaj... sam da ne bo trajal predolg preden dajo na vse :)

Res lepota, prou hudo zgleda, ma meni je osebno ta grafika, jaz rečem sivkast stil temu, nadmočno prelepa, čsito lepo realna!

Zdej pa dost heca, ne vozim ama nič več kot iRacing, ker tko ne gre več dalje... :P Čist sem zmeden v iR zaradi drugih iger.

Hehe play, ti že skoz govorimo, da je najbolje vzet nekaj v roke in samo to drgnit. Čim skačeš med špili je tema, že če to počneš med avti v istem špilu je jeba :D